TEXT.AVIS-CLIENTklant

4.3 op 5
1321 reviews (de laatste 6 maanden)


Bart-Jan v. Breda 24-02-2019

Kaarten waren netjes, en levering ook ne...


Kaarten waren netjes, en levering ook netjes
Sandra v. Poeldijk 24-02-2019

Goedenavond, Op veel kaarten zitten kra...


Goedenavond, Op veel kaarten zitten krassen bij ons lijkt wel of de snijmachine er even overheen gegaan is. Ik heb de klacht ook per mail gestuurd en via Facebook messenger inclusief foto maar hoop een gedeelte nieuwe kaarten te krijgen want alle beschadigde kaarten kan ik niet versturen!! Hopelijk hoor ik snel van jullie!!
Hilde c. geel 24-02-2019

Alles naar wens! Top service en prachtig...


Alles naar wens! Top service en prachtige kaarten :)
Chantal D. Gouda 24-02-2019

Wij hebben onze Save the Date kaarten en...


Wij hebben onze Save the Date kaarten en trouwuitnodigingen bij Cotton Bird besteld. Beide zijn ontzettend mooi geworden. Bij de uitnodigingen hebben we wel een paar verbeterpuntjes: de uitnodigingen moesten we uitdrukken, er zaten heel veel rafels aan. Jammer dat ze niet net zoals de extra inlegkaarten die we besteld hadden, al uitgedrukt waren. Bij de extra inlegkaarten zitten namelijk geen rafeltjes. Ook moesten alle uitnodigingen zelf gevouwen en geplakt worden (heeft 3,5 uur geduurd). We wisten dit al van tevoren omdat vrienden dit ook hadden, maar heel duidelijk op de site staat het niet. Wellicht voor toekomstige kopers wel goed om te weten. De gouden bedrukking die op de kaart staat, drukt deels door en daardoor lijkt het net alsof er een kleine vieze plek op de binnenkant van de kaart zit (dit zie je alleen als je erop let). Ook is het programma om de kaarten te maken niet super duidelijk en moesten we echt even puzzelen wat de voorkant , zijkant en achterkant was. Uiteindelijk, als alles besteld, bezorgd, gevouwen en helemaal klaar is, zijn de uitnodigingen wel prachtig geworden voor niet al teveel geld. We krijgen er super veel complimenten over! Ook een compliment aan de medewerkers van Cotton Bird die heel klantvriendelijk en behulpzaam zijn!
Griet D. Wakken 24-02-2019

Heel jammer dat de levertermijn nogal la...


Heel jammer dat de levertermijn nogal lang was. De levertermijn van 5 werkdagen was in de realiteit bijna 10 dagen...
Selay T. De Meern 24-02-2019

Ik heb hele mooie geboortekaartjes mogen...


Ik heb hele mooie geboortekaartjes mogen ontvangen en ik werd goed geholpen.
Mandy N. Santpoort-Zuid 24-02-2019

Wij zijn heel blij met het eindresultaat...


Wij zijn heel blij met het eindresultaat van onze trouwuitnodigingen. Kwaliteit en kleuren zijn echt top! Enig negatief punt vonden wij de online bestelmethode. Je moet een naam geven aan je ontwerp maar vanzodra je wilt bestellen staat die naam niet vermeld. Maw het komt tussen alle andere onderwerpen te staan en dan moet je weer gaan kijken of je wel de juiste geselecteerd hebt. Vonden wij persoon onpraktisch. Ook hebben wij internationale gasten en daar wouden we graag een digitale versie voor maar dat is helaas niet mogelijk. Maar nogmaals zeer blij met de kwaliteit en het eindresultaat!
M K. haarlem 24-02-2019

Kaarten zijn erg mooi maar de status upd...


Kaarten zijn erg mooi maar de status updates van de order kunnen beter net als de levertijden. Na eind van de maximale levertijd maar gebeld toen duurde het nog een week.
Kelly M. Almelo 24-02-2019

Super kwaliteit en prachtige ontwerpen!...


Super kwaliteit en prachtige ontwerpen! Alleen de levering duurt iets aan de lange kant.
Eva v. Utrecht 24-02-2019

De kaartjes zijn prachtig!! En krijgen e...


De kaartjes zijn prachtig!! En krijgen een dikke 10. De klantenservice krijgt ook een dikke 10 en de prijs voor de kaartjes ook. Het enige minpuntje is de levertijd. Als je op donderdag besteld, heb je de kaartjes pas woensdag in huis.. Dat is wel een nadeel.. Maar verder zeer aan te raden en zeer tevreden over cotton bird!
Naar boven

Naar boven

%
Korting

Onze aanbiedingen

______