Algemene Voorwaarden

Cotton Bird is een website van Les Editions Créatives SARL
MET EEN KAPITAAL VAN 70 000 €
VESTIGINGSADRES: 27 rue Gustave Eiffel - 66280 Saleilles - TEl. +31 (0)04 68 68 48 71
SIRET-nummer (Franse kvk) 53242509700013 – btw-nummer FR 68532425097.

 

Artikel 1: Prijs

De verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro’s.
Les Editions Créatives behoudt zicht het recht voor om de op de website vermelde prijzen op elk gewenst moment te wijzigen.
De producten worden echter gefactureerd op basis van de tarieven die van toepassing waren op het moment van bestellen.

Artikel 1.1: Geboortecollectie

De verkoopprijzen zijn degressief (de prijs daalt per eenheid hoe groter de bestelling). Sommige producten hebben een vaste prijs zoals de mijlpaalkaarten. De prijzen voor de geboortecollectie zijn inclusief btw, drukkosten, verzendkosten en exclusief opties en lintjes.

Artikel 1.2: Trouwcollectie

De aangegeven prijzen voor de trouwcollectie zijn kosten per kaart. De prijzen voor de trouwcollectie zijn inclusief btw en exclusief verzend- en drukkosten (vaste kosten ongeacht het aantal kaarten, variërend naar type product), opties en lintjes.

Artikel 1.3: Kerst-, doop- en communiecollectie

De verkoopprijzen zijn degressief (de prijs daalt per eenheid bij grotere bestellingen). Sommige producten hebben een vaste prijs zoals de kaarsen. De prijzen voor deze collecties zijn inclusief btw, drukkosten en exclusief verzendkosten, opties en lintjes.

 

Artikel 2: Bestelling en bevestiging

De betaling geldt als een volledige bevestiging en als een akkoord met de algemene voorwaarden. Na deze bevestiging is er geen wijziging in de bestelling meer mogelijk tenzij er gekozen is voor de opties ‘leesproef’ of ‘ontwerper’.
De bestelling wordt na de betalingsbevestiging verwerkt. Ons bedrijf streeft ernaar om de websites 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk te houden, maar is niet aansprakelijk in geval van overmacht door technische redenen of onderhoud.
De klant erkent de technische beperkingen met betrekking tot het internet, voornamelijk wat betreft de raadpleging van informatie, de overdracht van bestanden en de risico’s hieraan verbonden, te kennen.
Annulering is alleen mogelijk na goedkeuring van ons bedrijf en zal in dat geval per e-mail worden bevestigd.

 

Artikel 3: Uitvoering van de bestelling

Artikel 3.1: Geboortecollectie

De productie van geboortekaartjes zonder afwerking bedraagt max. 2 werkdagen. Voor kaartjes met een koper-, zilver of goudafwerking bedraagt dit max.10 werkdagen. De productietermijn van andere producten zoals stickers, binnenkant envelop of posters kunnen oplopen tot 5 werkdagen. Deze termijnen gelden vanaf het moment dat we uw goedkeuring voor de proefdruk hebben ontvangen. Dit gebeurt online na betaling of via onze ontwerpers (indien er gekozen is voor de optie ‘kaart op maat’ of 'Leesproef').

Artikel 3.2: Trouwcollectie

De productie van de trouwkaarten bedraagt 7 tot 10 werkdagen. Door seizoensdruktes kan de productietijd voor de trouwcollectie oplopen tot 13 werkdagen. Dit geldt voornamelijk voor kaarten met een gouden, koperen, zilveren of glansafwerking. Deze termijnen gelden vanaf het moment dat we uw goedkeuring voor de proefdruk hebben ontvangen. Dit gebeurt online na betaling of via onze ontwerpers (indien er gekozen is voor de optie ‘kaart op maat’ of 'Leesproef').

Artikel 3.3: Kerst-, doop- en communiecollectie

De productie van de kerst- doop- en communiekaarten zonder afwerking bedraagt max. 5 werkdagen. Voor kaartjes met een koper-, zilver of goudafwerking bedraagt dit max.10 werkdagen. Deze termijnen gelden vanaf het moment dat we uw goedkeuring voor de proefdruk hebben ontvangen. Dit gebeurt online na betaling of via onze ontwerpers (indien er gekozen is voor de optie ‘kaart op maat’ of 'Leesproef').

 

Artikel 4: Bezorging

- Nederland en België

Bezorgtijd: 2 tot 3 werkdagen
Kosten geboortecollectie (incl. btw): €0
Kosten trouwcollectie (incl. btw): €8

- Binnen Europese Unie

Bezorgtijd: 3 tot 4 werkdagen
Kosten (incl. btw): €12

- Zwitserland

Bezorgtijd: 3 tot 4 werkdagen
Kosten (incl. btw): €17

- Buiten Europese Unie

Bezorgtijd: afhankelijk van land
Kosten (incl. btw): vanaf €29,90.

Let op: als de klant afwezig is of het leveringsbedrijf ondervindt problemen tijdens het leveren, dan behoudt het leveringsbedrijf zich het recht voor om uw pakket bij een afhaalpunt af te leveren.

Deze levertijden dienen alleen ter informatie en geven geen garantie.
Dit zijn de gemiddelde levertijden die onze leveringsbedrijven hebben vastgesteld. Aangezien de bezorging door onafhankelijke leveringsbedrijven wordt verzorgd, kan Les Editions Créatives niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke problemen na de verzending van de bestelling.
Les Editions Créatives belooft echter alle nodige informatie te verstrekken zodat de klant zijn/haar pakket kan volgen.
De producten reizen op eigen risico van de klant. Bij ontvangst van de bestelde producten dient hij/zij de producten te controleren. Deze controle heeft betrekking op de kwaliteit, de hoeveelheid, de referenties van de artikelen en de naleving van de bestelling.

 

Artikel 5: Betaling

Ons bedrijf stelt vier verschillende betaalmethodes ter beschikking:
- iDEAL
- MasterCard en Visa
- Bancontact
- Bankoverschrijving
De bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling voldaan en goedgekeurd is door uw bank.

 

Artikel 6: Herroepingsrecht

Op grond van de geldende wettelijke bepalingen beschikt de klant over een termijn van 14 dagen na ontvangst van zijn bestelling om het herroepingsrecht te doen gelden. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten (zie ook artikel 8 van de Algemene Voorwaarden).

 

Artikel 7: Klachtenregeling

Mochten de kaartjes, ondanks alle aandacht die Les Editions Créatives besteedt aan de kwaliteit van de bestelling, niet aan de verwachtingen van de klant voldoen door een probleem uitsluitend toe te schrijven aan ons bedrijf (beperkt tot: afwijkende foto’s en teksten in de door de klant goedgekeurde proefdruk via de website of via onze ‘ontwerper’), dan beschikt de klant over een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van zijn bestelling om zijn/haar klacht bij ons bedrijf bekend te maken.
Na deze termijn wordt de bestelling als definitief beoordeeld. Een klacht die door Les Editions Créatives als rechtvaardig wordt beschouwd, geeft recht op het gratis herdrukken van de bestelling of op een volledige vergoeding binnen een termijn van twee weken. Les Editions Créatives behoudt zich het recht voor om de producten retour te vragen. De verzendkosten zijn voor de rekening van de klant.

 

Artikel 8: Intellectueel eigendom

Op alle illustraties, foto’s, afbeeldingen en teksten op deze website rust auteursrecht en geldt het intellectueel eigendomsrecht.
Alle reproductie van de website ‘cottonbird.nl’ of delen daarvan en de daarop gepresenteerde producten is niet toegestaan.

 

Artikel 9: Rechtsbevoegdheid

Alle geschillen vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbank in Perpignan, Frankrijk.
Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de Franse wet.

Les Editions Créatives - Cotton Bird
27 rue Gustave Eiffel - 66280 Saleilles, Frankrijk
Telefoon: +31 (0)85 30 31 479 - E-mail : klik hier

% Korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven