Meer weten over ons

 


 

Wie zijn wij?

Boven alles zijn wij ontwerpers van mooie dingen!

De zin om te verrassen, te charmeren,
om een geheel nieuw universum rondom de mooiste momenten
uit een mensenleven te creëren...
dat is de drijfveer van ons internationale bedrijf!

 
Opgericht in 2011
door een klein team van 6 personen in Saleilles, een klein Catelaans dorpje op het Franse platteland.
Al heel snel groeide ons team om jullie de mooiste, origineelste trouw- en geboortekaarten van de beste kwaliteit aan te kunnen aanbieden.
In de lente van 2015 heeft ons designteam Saleilles verlaten. Het team bevindt zich nu op een prachtige locatie in het oude centrum van Perpignan. Een locatie dat creativiteit ademt!
 
Boven alles zijn wij ontwerpers van mooie dingen!
De zin om te verrassen, te charmeren,
om een geheel nieuw universum rondom de mooiste momenten
uit een mensenleven te creëren...
dat is de drijfveer van ons internationale bedrijfje!
 
Van A tot Z
 Omdat kwaliteit een van onze prioriteiten is, doen wij alles helemaal zelf: van ontwerpen (grafisch ontwerpers, webmasters, webdesigners, DTP specialisten…) tot de productie (druk, afwerkingen en het snijden) en de klantenservice/marketing. 
 
Ons team
Wij zijn gevestigd in Zuid-Frankrijk op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Met een klein en internationaal team, hoofdzakelijk samengesteld uit jonge moeders, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaarten, de website en de bestellingen gewerkt.
 
Achter je scherm schuilt een ervaren & dynamisch team
Onze designers:
Ons kenmerk is onze brede collectie designs en modellen. Ons designteam bestaat nu uit een tiental ontwerpers. Bovendien werken we voor de geboortekaartjes ook nog met wat freelance designers.
Onze klantenservice & marketing:
Voor alle vragen en hulp bij het kiezen van jullie perfecte kaartje kun je terecht bij onze klantenservice. Zij zijn te bereiken via mail, telefoon maar ook via Facebook, Pinterest of Twitter. Al jullie vragen worden binnen een werkdag beantwoord.
Onze IT-experts:
Zij zorgen er voor dat onze website met de laatste trends meegaat zowel voor het design als de veiligheid en het gebruiksgemak.
Onze drukkerij:
Naast designen produceren we ook onze eigen kaartjes. Aangezien onze collecties over een tal van verschillende type papier, afwerkingen en formaten beschikken, hebben wij een groot aantal verschillende machines.
Onze inpakkers:
Een bruiloft, een geboorte, een communie en een doop zijn belangrijke mijlpalen uit het leven. Het is voor ons daarom belangrijk dat er niet alleen veel aandacht geschonken wordt aan de kwaliteit van de producten en de service, maar ook aan de presentatie. Er is niks leukers dan je kaartjes te ontvangen en ze uit te pakken als een cadeautje.
 
Ons assortiment groeit!
Voor de trouwcollectie bieden we een huisstijl per ontwerp. Zo begeleiden we jullie voor, tijdens en na jullie bruiloft. Van de save the date tot de bedankkaarten en van de kerkboekjes tot onze laatste toevoeging, de etiketjes voor de vuurwerk sterretjes.
Onze ontwerpen met een mooie, fijne afwerking:
Glans, goud, zilver en onze nieuwste, en meest trendy afwerking: koper. Binnenkort is deze laatste ook in onze geboorte-, doop- en communiecollectie te vinden.
 
En het belangrijkste: jouw tevredenheid
Het aanbieden van een unieke ervaring met Cotton Bird is voor ons van onschatbare waarde. Van het aanpassen van jullie kaarten tot het ontvangen van jullie bestelling, wij zorgen ervoor dat jullie verwachtingen door ons worden overtroffen!

ONZESterke punten

Waarom voor Cotton Bird kiezen?
Unieke en trendy ontwerpen
Originele trouwinspiratie
Een duidelijke, aangename website
Een klantenservice met een luisteren oor en helpende hand
Drukwerk van kwaliteit en mooi papier
Kaartjes die met veel zorg worden ingepakt
Naar boven

Naar boven

%
Korting

Onze aanbiedingen

______