Welkom
bij cotton bird

 
Découvrez l'équipe de Cotton Bird
 

Boven alles zijn wij ontwerpers van mooie dingen

De zin om te verrassen, te charmeren, om een geheel nieuw universum rondom de mooiste momenten uit een mensenleven, als je bruiloft of de geboorte van je baby, te creëren: dat is de drijfveer van ons internationale bedrijf!

Een bedrijfje, opgericht in 2011

In het kleine Catalaanse dorpje Saleilles gelegen in Zuid Frankrijk door een klein team van 6 liefhebbers van "mooi papier en illustraties"..

 
 
Nous pensons que la différence est dans le détail

Het verschil zit in de details

Om deze reden besteden wij veel speciale zorg en aandacht aan de kwaliteit.
Veeleisende ontwerpen die voortdurend worden vernieuwd en een verlangen om de mooiste momenten van het leven te delen.

 
Découvrez l'équipe de Cotton Bird
 

Van A tot Z

Omdat kwaliteit een van onze prioriteiten is, doen wij alles helemaal zelf: van ontwerpen (grafisch ontwerpers, webmasters, webdesigners, DTP specialisten…) tot de productie (druk, afwerkingen en het snijden) en de klantenservice/marketing.

Onder de Zuid-Franse zon

Met een klein en internationaal team, gevestigd in Zuid-Frankrijk op ongeveer 30 km van de Spaanse grens, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaarten, de website en de bestellingen gewerkt. Ons team hernieuwt elk jaar alle collecties om continue exclusieve modellen aan te bieden voor jullie bruiloft, geboorte van jullie kleine of voor Kerst.
Deze creatieve collecties zijn het "handelsmerk" van ons bedrijf.

 
 

Achter je scherm schuilt een ervaren & dynamisch team

Ons designteam

dat voornamelijk bestaat uit jonge vrouwen die meer dan 10 jaar ervaring hebben in de wereld van de trouw- en geboortekaarten en die de voorkeuren en verlangens van toekomstige jonge getrouwde stellen of toekomstige moeders perfect aanvoelen.

Onze klantenservice

die voor je klaar staat voor al je vragen en hulp rondom jouw kaart (van maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur).

Onze IT-experts

zorgen er voor dat onze website met de laatste trends meegaat zowel voor het design als de veiligheid en het gebruiksgemak.

Onze drukkerij

maakt van onze designs de mooiste kaartjes. Vanwege de verschillende afwerkingen en formaten die we aanbieden, beschikt de drukkerij over een groot aantal verschillende machines.

Onze inpakkers

bieden extra veel aandacht aan je kaarten tijdens het inpakken. Er is niks leukers dan je kaartjes te ontvangen en ze uit te pakken als een cadeautje.

Cotton Bird is op de eerste plek een groep lieve mensen en een team dat zich ontfermt over kwaliteit!

Derrière votre écran se cache une équipe expérimentée & dynamique
 

Ons assortiment groeit!

Voor jullie bruiloft, de komst van jullie baby of voor een doop of communie, we bieden een huisstijl per ontwerp. Zo begeleiden we jullie voor, tijdens en na deze mooie levensgebeurtenissen.
Bereid een uniek evenement voor met uniek drukwerk. Denk niet alleen aan de uitnodigingen maar ook aan de menukaarten en bedankjes voor jullie vrienden en familie.
Onze afwerkingen goud, zilver en koper maken je drukwerk helemaal af.

 
 
 
 
Naar boven

Naar boven

%
Korting

Onze aanbiedingen

______