Kerkboek

Leg deze boekjes op de banken van de kerk. In de kerkboekjes gaan jullie geselecteerde teksten en liedjes zodat jullie gasten de ceremonie kunnen volgen. Naast heel praktisch is het een leuk souvenir. Dit boekje is de ideale aanvulling op jullie huwelijksdecoratie!

394 artikelen gevonden

Bundel liefde en trouw in een mooie kerkboek

Eén van de hoogtepunten tijdens de bruiloft, is natuurlijk het moment van het jawoord. Ook al kiezen jullie voor een jawoord tijdens een korte maar krachtig wettelijk huwelijk, een uitgebreide mooie kerkdienst, en/of een ontroerende persoonlijke plechtigheid, zet de liefdevolle woorden op papier en bundel ze in tot een mooi huwelijksboekje dankzij een gepersonaliseerd hoesje.

Lire plus

Kerkboek in dezelfde stijl als de trouwuitnodiging

Door het design van de trouwkaart te laten terugkomen in de ceremonie -of kerkboek, krijgt het trouwfeest een harmonische uitstraling.
Denk er zo bijvoorbeeld aan om de goudfolie of koperfolie van de trouwuitnodiging ook terug te laten komen op de omslag van het kerkboekje.
Droogbloemen zorgen voor een mooie afwerking en versterken het waardevolle gevoel van de inhoud van het boekje: het unieke jawoord; belofte van liefde en trouw. 

Blijvende herinnering aan de trouwceremonie

Het uitdenken van de inhoud van de trouwceremonie is een taakje dat zijn tijd inneemt. Haal daarom alvast de hoesjes van de kerkboeken in huis, dan is dat al een zorg minder.
Eens de teksten afgerond, hoef je deze alleen nog maar te laten uitprinten op A4 papier, dubbel te vouwen, en in het hoesje van het huwelijksboekje te schuiven.
Een extra lintje houden de pagina’s op zijn plaats zodat de gasten de plechtigheid probleemloos kunnen meevolgen en intens kunnen genieten van de liefdevolle huwelijksceremonie.
Na de trouwdienst kunnen de gasten de boekjes mee naar huis nemen als een blijvende herinnering aan jullie mooie woorden.
Om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid, kan je op de achterkant van de kerkboek een persoonlijk berichtje plaatsen.

 

/privacyverklaring