Alles voorDe tafel

Tafeldecoratie: ontdek onze papierwaren

In het centrum van jullie receptiezaal moet de tafeldecoratie bij jullie bruiloft met zorg worden uitgevoerd om een goede organisatie en veel stijl te waarborgen. Hiervoor is het zaak dat de papierwaren voor het huwelijk in overeenstemming zijn. Als je de juiste set kiest, dan heb je alles wat je wenst binnen handbereik.

Meer lezen Minder lezen

Placering en decoratie voor de gasten

Bij elke bruiloftsreceptie is de placering van gasten van groot belang. Het is een garantie dat de sfeer gewaardeerd wordt door alle gasten. Voor een geslaagde organisatie is een tafelschikking onmisbaar. Dankzij de tafelschikking op elke tafel weten de gasten precies waar ze kunnen plaatsnemen. Omdat deze onderdeel van de tafeldecoratie zijn, dienen de stijl en het lettertype zorgvuldig gekozen te worden. De tafelschikking drukt bovendien het bruiloftsthema uit, en zet daarmee de toon.

Het tafelnummer moet groot genoeg zijn zodat de placering van de gasten snel en soepel verloopt. Modelpapier kan helpen om de organisatie te versoepelen. In gouden of koperen letters, het effect is hoe dan ook perfect. Dit decoratieve detail dat elke tafel glans geeft, springt gegarandeerd in het oog bij jullie gasten.

Om te zorgen dat de gasten naar de juiste plek worden geleid, wordt de plaatsmarkering naast het bestek gezet. Doordat ze op naam zijn kan elke gast eenvoudig zijn plaats vinden en optimaal van de receptie genieten. Voor een geslaagde tafeldecoratie kunnen ze op mooie kleine goudkleurige standaards worden geplaatst. Naast de servetten vormen ze een harmonieus geheel op elke tafel. De plaatsmarkering kan ook voor het glas worden geplaatst bij wijze van uitnodiging voor een gastvrije maaltijd.

Bevestig het thema dankzij de bruiloftstafeldecoratie

U hebt met overtuiging gekozen voor een thema dat bij je past. De tafeldecoratie geef je de mogelijkheid om het thema verder uit te werken. Afhankelijk van de gekozen stijl kun je het geplande menu op het tafelkleed zetten. Dit menu, romantisch of landelijk, geeft aan wat jullie keuzes zijn en komt perfect overeen met de borden en glazen zodat jullie receptiezaal een nieuwe look krijgt.

Om er een feest van te maken kun je kiezen voor het lichtkogeletiket. Dankzij dit etiket kan niemand vergeten wat de reden is van het samenzijn. Deze tafeldecoratie met de initialen of voornamen van het bruidspaar wordt naast de servetten geplaatst. Alle gasten kunnen hem op elk willekeurig moment gebruiken en op die manier bijdragen aan de sfeer van de dag.

Voor het flesetiket geldt dat ook. Voorzien op elke fles die gebruikt wordt tijdens het huwelijk en daarmee een geheugensteuntje voor de heuglijke reden van het samenzijn. In het kader van een mooie bruiloftstafeldecoratie worden alle onderdelen bij elkaar gevoegd. Dit detail, tussen de kaarsen, wordt zeer gewaardeerd door de mensen die het geluk hebben om deel te mogen nemen aan dit feest.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven