Alles voor De aankondiging

Alles voorDe ceremonie

Alles voorDe tafel

Verras je gasten metCadeautjes

Onzebedankkaarten

Ondek onze nieuwe modellen

Ondek onze nieuwe modellen

Het hele jaar door worden onze collecties vernieuwd, zo ook onze bedankkaarten!

Nieuwe inspiraties, nieuwe formaten of nieuwe designs, je vind het allemaal hier!.

Papierwaren bruiloft

Papierwaren zijn onmisbaar voor de decoratie en de organisatie van een geslaagde bruiloft. Voor elke fase worden ondersteunende middelen aangeboden door Cotton Bird. Dankzij deze onderdelen zal deze geweldige dag een succes worden.

Meer lezen Minder lezen

Huwelijksaankondiging

Vanaf het moment dat de huwelijksdatum is gekozen, wordt er een save the date kaartje verstuurd naar de mensen die bij dit feest aanwezig mogen zijn. Voorafgaand aan de aankondiging van het officiële huwelijk is het een stimulans om de datum te reserveren. Mooie enveloppen met etiketten zijn voorzien voor deze twee briefjes, ze maken van deze speciale correspondentie iets heel moois. En worden gesloten met een zegel met de voornamen van het toekomstige bruidspaar, het geheel ziet er prachtig uit. Voor een perfecte organisatie bevatten de papierwaren bovendien de uitnodiging tot de toast of de receptie en de ansichtkaart met antwoordkaart voor de bevestiging van de aanwezigheid.

De papierwaren voor de ceremonie

De magie van de ceremonie ontstaat dankzij de papierwaren op maat. Het dienstboekje is bedoeld voor het delen van gezang en gebed tijdens de kerkdienst (of niet-religieuze dienst). De waaier met het dagprogramma is slim bedacht voor een opfrismoment tussendoor. Cotton Bird denkt ook aan gasten die hun eerste felicitaties met confettihoorntjes willen overbrengen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij het uitgaan van de kerk of het gemeentehuis. De gasten zullen ook de kaartenbus zeer waarderen waarin ze een bericht voor het huwelijkspaar kunnen achterlaten.

Organisatie en verfraaiing van de tafel

Voor een huwelijk zijn de tafelnummers, de tafelschikking en de plaatsmarkeringen onmisbaar. Ze garanderen dat elke gast zich eenvoudig naar zijn plek in de receptiezaal begeeft. Omdat ze binnen het bruiloftsthema passen, dragen ze bij aan een mooie decoratie van deze speciale locatie. Op tafel staat de sierverlichting en de flessen die ook verfraaid zijn met de fantastische etiketten met afbeelding van het paar. Elke tafel komt prachtig tot zijn recht door de bijpassende papierwaren voor een schitterend effect.

Originele cadeau-ideeën voor de gasten

Het bruidspaar vindt het altijd fijn om kleine presentjes aan gasten mee te geven ter herinnering aan het huwelijk. Het huwelijkspapier biedt diverse cadeau-ideeën die het goed doen bij iedereen. De koekjesdoos kan bewaard worden voor de momenten van lekkere trek. Kaarsen zijn de juiste keuze en een garantie op succes. De schriftjesetui is iets nieuws waar mensen gegarandeerd voor vallen. De bruidssuikers die het huwelijk symboliseren behoren ook tot de cadeautips en zijn uitermate geschikt om genegenheid voor elke gast te tonen. Met Cotton Bird kan elk stel de huwelijkspapierwaren kiezen die bij hen passen.

Jullie gasten hartelijk danken

Na de ceremonie en het feest bedanken de pasgehuwden hun gasten met zorg voor het delen in hun geluk. Uit het papierwaren assortiment is ook het mini-fotoalbum uitermate geschikt voor mooie herinneringen. Je kunt besluiten of je een foto inclusief bedankwoord wil aanbieden. Deze attentie maakt indruk op alle gasten.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven