De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Meer modellen? Neem een kijkje in onze andere collecties en vind het doosje dat bij je past.

Cadeaubox huwelijksgasten

Om je gasten te bedanken, overhandig kleine cadeautjes aan elk van hen. Bruidssuikers, snoep of koek, bied hen zoete lekkernijen als dank voor hun bijdrage aan jullie geluk. De cadeaubox verbergt, net als een juwelenkistje, onweerstaanbare snoepgoed.

Meer lezen Minder lezen

Een cadeaubox voor huwelijksgasten met een persoonlijk tintje

Deze doos met kubusvorm beschikt aan elke kant over onderdelen die de herinnering aan je huwelijk oproept. Jullie zorgvuldig afgebeelde initialen maken dit kleine geschenk waar al je gasten mee naar huis gaan nog aantrekkelijker. Je stopt er allerlei kleine cadeautjes in die getuigen van jullie dank. Door ze zorgvuldig in deze doos te plaatsen, vormen ze de perfecte verrassing.

Op alle andere kanten staan de voornamen van de pasgehuwden en de datum van hun gelukkige huwelijksdag. De herinnering aan deze mooie dag wordt zo in stand gehouden tot ver na de huwelijksdag. Als ze hem openen, dan brengen ze deze datum in verband met lekkernijen en snuisterijen die je in deze box hebt verborgen.

Specialiteiten

Suikerviooltjes, calisson of noga, mooie manieren om te verwijzen naar de stad waar het huwelijk plaatsvond. Er wordt door de gasten met plezier gesmuld van deze lekkernijen. Ook liefhebbers van streekproducten doet je een groot plezier, zij kunnen de lekkernijen op juiste waarde schatten.

U kunt ook kiezen voor zekerheid met bruidssuikers, zandgebak of macarons, want daar is iedereen dol op! Deze lekkernijen zijn een genot voor de smaakpapillen en garanderen dat je de beste producten hebt geselecteerd voor deze cadeaubox. Dit soort pleziertjes zijn de kers op de taart van een perfecte bruiloft in alle opzichten.

Andere gastencadeaus om te ontdekken:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven