De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Bruilofts-confettihoorntje

De huwelijksceremonie in de kerk is rijk aan emoties. Om deze gebeurtenis te vieren, kun je het confettihoorntje naar keuze vullen. Bij het uitgaan van de kerk kan iedere gast zijn hoorntje uitstrooien over de pasgehuwden om hen alle geluk toe te wensen.

Meer lezen Minder lezen

Het klassieke bruilofts-confettihoorntje

Na het ontdekken van de huwelijksaankondiging kunnen de gasten hun antwoord doorgeven. Om hen een handje te helpen moet de huwelijksansichtkaart ook de uiterste terugstuurdatum bevatten. Op de voorkant van deze kaart geef je aan voor welke datum dit antwoord teruggestuurd moet worden.

Confetti past uitstekend bij feest en vreugde. Door jullie bruiloftshoorntjes te vullen met gekleurde papieren rondjes zorg je ervoor dat de feestelijkheden in de juiste sfeer beginnen. Jullie gasten vinden het fantastisch om ze over je uit te strooien om zo jullie magische huwelijksband te vieren. Je spant eigenlijk met hen samen door ze op dit sympathieke idee te brengen. Dan hoef je alleen nog naar de receptieruimte te gaan, om te beginnen met dansen en samen plezier te maken om de betovering van jullie bruiloft voort te zetten.

Bloemblaadjes voor de romantiek

U kunt ook mooie bloemblaadjes kiezen om jullie bruilofts-confettihoorntjes mee te vullen. Wanneer jullie gasten deze blaadjes over jullie uitstrooien, word je beiden zacht gestreeld door dit natuurlijke materiaal. Dit poëtische idee is perfect geschikt om jullie getrouwde leven vol tederheid en liefde mee te starten. De hoorntjes, voorzien van jullie voornamen en trouwdatum, worden bij de uitgang van de kerk neergezet zodat iedere gast klaar is om je bij het uitgaan van de kerk toe te juichen.

Lavendelknopjes voor de liefde

Lavendel is het symbool van de liefde en de bewondering. Jullie confettihoorntjes vullen met lavendelknopjes bied je de kans de liefdevolle gevoelens tussen de pasgehuwden te bejubelen. Dit idee zal, ook vanwege het fijne parfum, de gasten aanspreken zodat ze je er graag mee zullen overgieten. Als je verzekerd wilt zijn van volmaakt geluk, zul je blij zijn dat je voor deze originele optie hebt gekozen.

Bekijk ook voor de plechtigheid:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven