De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw wijnetiketten in de stijl van jullie bruiloft.

Flesetiket bruiloft

De decoratie van een bruiloft vraagt veel organisatie en inspiratie. Het flesetiket bruiloft is een uitstekend idee om bij het menu de waterkaraffen en flessen wijn op elkaar af te stemmen. Door hetzelfde thema te gebruiken ontstaat er een elegant geheel. Je kunt jullie gasten met trots ontvangen bij jullie receptie.

Meer lezen Minder lezen

Schenk een huwelijkswijn

Dankzij het bruiloftsetiket is de wijn die je tijdens jullie huwelijk schenkt specialer dan ooit. Deze speciale huwelijkswijn komt overeen met jullie selectie van beste wijnen bij dit menu. De datum van jullie huwelijk en de locatie van de ceremonie, afgedrukt met de voornamen, maakt indruk op jullie gasten.

Denk ook aan mensen die water of fruitsap drinken. Een zelfklevend etiket staat leuk op deze karaffen en andere flessen. jullie gasten het allerbeste bieden vraagt om verzorging tot in de puntjes. Dit flesetiket is dus uiterst geschikt om aan jullie gasten te laten zien dat je niets aan het toeval hebt overgelaten. Elke tafel uit jullie receptiezaal wordt prachtig versierd met deze items die jullie liefde weerspiegelen.

Een personaliseerbaar huwelijksetiket

Als je het thema van jullie huwelijk hebt gekozen, dan dien je erna te zorgen dat alle elementen met elkaar overeenstemmen. De kaarsen, de lichtkogels en het bruiloftsmenu, harmonie staat garant voor elegantie. De personalisatie van jullie zelfklevende etiket volgt dezelfde stijl als de andere papierwaren die je hebt gekozen.

U behoudt dezelfde stijl om jullie tafeldecoratie te verfraaien. Geef aan dat jullie huwelijkswijn een cuvée is om jullie drankaanbod extra cachet te geven. Zelfs het water wordt een waardevol onderdeel dankzij het flesetiket dat laat zien dat je aan alles hebt gedacht.

Voor een gegarandeerd vleugje chic voeg je ook de receptielocatie toe. Over het algemeen kies je een mooi verblijf of een prachtig kasteel uit. Zet ook deze informatie op de wijnflessen. Met een knipoog naar de beste Franse cruwijnen waarop je de herkomst leest, lijken jullie drankjes op huwelijksmillésimes.

Laat zien wie je bent

Het flesetiket voor bruiloften is dé kans om het voor uzelf nog leuker te maken. Heb je een puur en eenvoudig thema gekozen? Kies dan voor een zelfklevend etiket dat overeenkomt met wie je bent. Profiteer van deze accessoire om  je te uiten. Dit nieuwe romantische item laat jullie voorliefde voor romantiek zien.

Liefhebbers van de natuur of van bohemian chic, jullie papierwaren passen zich aan jullie stijl aan. Profiteer van jullie flesetiket om de versiering weer te geven die van jullie huwelijk een onvergetelijke dag maakt. Kleuren en stijlen maken jullie wijnflessen en tafels mooier. Hoe meer je deze onderdelen personaliseert, hoe blijer je bent met het resultaat. Volledig naar jullie smaak, het is een middel om een unieke bruiloft te beleven.

Ook interessant voor de decoratie op jullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven