De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Wenskaart voor in de kaartendoos

De wenskaart is uitstekend geschikt om grappige of ontroerende berichten na te lezen. Ze kunnen de hele dag lang door iedereen naar wens volgeschreven worden. Dit idee helpt om de betovering van die mooie dag vast te houden, want je nodigt iedereen uit om een korte wens of felicitatie achter te laten.

Meer lezen Minder lezen

Presentatie van jullie wenskaart voor in de kaartendoos

Aan beide kanten kunt een mooie kaart van tevoren laten vormgeven. Je kunt de gasten aansporen om hun indrukken van jullie bruiloft kort te beschrijven. Je kunt vragen of ze een grappige anekdote over hun eigen bruiloft willen vertellen of over een veelbewogen periode van hun leven. De magie van de hele dag komt weer terug in jullie gedachten als je deze berichtjes leest.

U kunt deze wenskaart ook gebruiken om jullie gasten te vragen hun goede raad te geven voor een zo lang en gelukkig mogelijk leven. En dan geef je aan waar ze hun voor- en achternaam kunnen noteren, zodat je weet wie deze sympathieke berichtjes voor je heeft achtergelaten.

Stijl en organisatie

Om te zorgen dat jullie gasten geïnspireerd worden door deze invulkaartjes, bestemd voor de wensendoos, doe je er goed aan dezelfde stijl te kiezen voor al het drukwerk voor jullie bruiloft. Dat zorgt ervoor dat jullie voornamen dan bijvoorbeeld dezelfde uitgekiende typografie hebben. Dezelfde voornamen als onderaan de wenskaarten komen te staan, als dank voor de lieve berichtjes.

U kunt besluiten om het bij deze kaarten te houden, of om enveloppen te maken waar elke gast z’n kaartje in kan doen. De eerstgenoemde oplossing is over het algemeen het meest toegankelijk. Het staat dan iedereen vrij om te bepalen wanneer hij zijn kaartje invult. De envelop is vooral van belang voor de mensen die iets willen opschrijven zonder dat het door iedereen kan worden gelezen. Alleen als de envelop dan simpelweg voor het bruidspaar wordt opengemaakt, kan de inhoud worden gelezen.

Bekijk ook voor de plechtigheid:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven