De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Bruiloftsmenu: ontdek onze papierwaren

Is jullie bruiloftsmenu afgerond? Dan hoef je hem alleen nog maar te printen op stijlvol canson-papier. Julliz tafelschikking past bij jullie uitnodiging, de ideale huwelijkspapierwaren zijn op elkaar afgestemd. Dankzij het samenhangende aanbod zal je indruk maken op jullie tafelgasten.

Meer lezen Minder lezen

Hoe stel je jullie bruilfotsmenu samen?

Om het water in de mond te doen lopen van jullie gasten, zorg je dat je aangeeft welke traiteur je voor deze gelegenheid hebt uitgekozen. Je duidt aan welk type menu je gekozen hebt, gastronomisch, vlees-visgerechten, of een specifieke keuken uit een bepaald land, zodat al jullie gasten optimaal zullen genieten.

Op jullie bruiloftsmenu zal gespecificeerd staan of je een buffet of een à la carte menu hebt gekozen. Zo krijgen je tafelgasten een idee van de culinaire verrassingen die hen te wachten staan. Vermeld vooral ook waar het buffet uit bestaat. Hartige hapjes, petits fours, sushi en Aziatische gerechtjes of oesters en fruits de mer, je keuzes prikkelen de smaakpapillen van de mensen die bij jullie receptie aanwezig zijn.

Hoe presenteer je het bruiloftsmenu?

Om te beginnen dient het bruiloftsmenu de stijl van alle andere papieren onderdelen over te nemen. De decoratie, de kleur, maar ook de schrijfwijze en de initialen van het bruidspaar dienen op het menu te prijken. Zorg dat er coherentie is en dat je jullie bruiloft tot in de puntjes perfectioneert.

Zet op het gepersonaliseerde canson-papier jullie voorgerecht om te laten zien op welke manier je jullie voorgerecht presenteert. Hij wordt wellicht voorafgegaan door een cocktail zodat de gasten gezellig kunnen praten voor de maaltijd.

Uw gerechten vormen de kern van de maaltijd. Jullie bruiloftsmenu dient de door jullie gekozen vis- of vleesgerechten dus mooi uit te lichten. Samengesteld door de getalenteerde traiteur en vergezeld door de meest heerlijke gerechten op basis van groente of zetmeelhoudende producten. Er wordt altijd gestreefd naar een combinatie die een smaakexplosie in de mond veroorzaakt.

Het kaasplateau is een mooie overgang naar het dessert. En verdient dus een plekje op het menu. Je kunt aangeven dat er een assortiment wordt aangeboden aan alle tafelgasten.
Het dessert bewijst nogmaals de uitmuntende kwaliteiten van de traiteur. Op het bruiloftsmenu laat hij je dromen van overweldigende smaken. Een combinatie van ingrediënten die perfect samengaan en voor een feestje in de mond zorgt dat de liefhebbers van lekker eten niet snel zal vergeten.

De bruiloftstaart is het pièce de résistance van de receptie

Hij mag dus niet ontbreken op het bruiloftsmenu. Op het menu vind je een kleine beschrijving van de keuzes van het bruidspaar met alle heerlijke gerechten van de receptie. Met drie soorten chocolade, op basis van rood of exotisch fruit, bestaande uit roomsoesjes, in de keuze van het stel komt hun persoonlijkheid tot uiting. Het resultaat is over het algemeen een verrukkelijke taart waar iedereen maar al te graag van proeft.

Ook interessant voor de decoratie op jullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven