De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Programmawaaier voor huwelijksgasten

Om elke gast een overzicht te geven van het verloop van de dag, kun je een huwelijksprogramma uitdelen. Bij elke zomerse bruiloft wordt dit programma in waaiervorm zeer gewaardeerd. Jullie gasten weten hoe ze deze gelukkige dag met je kunnen vieren dankzij de verschillende gepresenteerde onderdelen. Om het nuttige met het aangename te verenigen worden de programma's samengesteld voor een dag met vele ontspannende momenten.

Meer lezen Minder lezen

Geef informatie over de mooiste dag van jullie leven

Om te zorgen dat alle gasten de meest intense momenten van deze mooie dag met je kunnen delen, stel je het bruiloftsprogramma op. Je deelt hem uit op de locaties of bij de ingang van de kerk, jullie vrienden en familie ontdekken graag wat je allemaal voor ze in petto hebt. Hij is praktisch, zodat iedereen zich betrokken voelt bij je huwelijksplechtigheid, en kan worden gepersonaliseerd op basis van het bruiloftsthema.

Het burgerlijk huwelijk geeft het startsein van een serie momenten waaruit deze dag zal bestaan. Afhankelijk van de keuze van het paar kan deze ceremonie gevolgd worden door een kerkdienst. De gasten bereiden zich daarna voor op de fotosessie en de traditionele foto's met naasten en familie. Opdat er naar elke fase van deze intense dag vol verwachting wordt uitgekeken, bestaat je huwelijksprogramma uit afbeeldingen die perfect overeenkomen met de verschillende momenten.

Na een pauze waarbij het paar geniet van de eerste momenten van hun leven als pasgetrouwden begint het diner en de receptie. En daarna kan het feest beginnen, dankzij een zorgvuldig samengestelde maaltijd door de traiteur. Het hoogtepunt van de avond is de bruidstaart, dus het tijdstip waarop hij wordt aangesneden mag niet ontbreken in het programma. Elke gast kan zo het moment afwachten waarop de taart samen met het paar wordt geproefd en dit intieme moment met hen delen.

Een handige programmawaaier

Het huwelijksprogramma heeft meer dan 1 functie. Met een houten handvat kan hij de hele dag dienst doen als waaier. De eigenaar kan hem er bij elk onderdeel van de bruiloft bij pakken, maar hij kan er ook een fris windje mee creëren. Nuttig voor warme zomerse dagen, de waaier wordt ook gewaardeerd als de emoties hoog oplopen. Een beetje wind waardoor je je weer herpakt en door kunt naar de volgende intense momenten.

Deze manier van jullie huwelijksprogramma samenstellen is interessant voor jullie gasten. Je hebt voorzien in al hun behoeften en kan zorgen dat ze zich de hele dag door goed voelen. Hij bevat ook de adressen van plekken waar alle onderdelen plaatsvinden, en biedt de gasten de hele dag door ondersteuning.

Het huwelijksprogramma wordt daarmee een item dat het delen van momenten vertegenwoordigt. Niet alleen een eenvoudige uitleg dus, maar ook een heel handig voorwerp. Denk aan oudere mensen of mensen die het snel te warm hebben. De waaier maakt zich zo onmisbaar. Jullie ouders en vrienden zijn vast opgelucht dat ze zich kunnen opfrissen en geen dag zullen missen van deze onvergetelijke dag.

Bekijk ook voor de plechtigheid:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven