De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Save the date bruiloft

De bruiloftsgasten zijn zorgvuldig geselecteerd. Om te zorgen dat ze allemaal aanwezig zullen zijn op de mooiste dag van jullie leven, is het sturen van een save the date-kaart ideaal! Hiermee garandeer je dat de gasten deze datum in de agenda schrijven en dat ze zullen zorgen dat ze er niets van zullen missen. Deze uit Engelstalige landen afkomstige gewoonte is overgewaaid naar Frankrijk.

Meer lezen Minder lezen

Een uitnodigingskaartje 'save the date bruiloft'

Stuur deze kaart naar jullie gasten om te melden dat je ze uitnodigt om bij jullie huwelijksceremonie aanwezig te zijn. Een 'save the date'-kaartje met jullie namen en de data van de plechtigheid maakt het mogelijk om dit evenement in te plannen. Het is het best om hem een paar maanden voor de grote dag te versturen, zodat iedereen het geplande evenement zal onthouden. Na ontvangst van het kaartje wordt de datum in de agenda gezet.

Uw huwelijksaankondiging is informatief, maar laat jullie gasten ook alvast wegdromen dankzij de juiste keuze voor papierwaren 'bruiloft'. Neem jullie gasten mee op een mooie reis waarbij de liefde wordt gevierd. De tekst en het lettertype zijn hierin belangrijk. Denk ook aan de tinten en het model bij de afstemming op het huwelijksthema. jullie 'save the date' kaart, vergezeld door een mooie envelop, zal bij iedereen die hem openmaakt voor veel vreugde zorgen.

Stel de aankondiging voor het perfecte huwelijk op

Zodra jullie huwelijksdatum vaststaat, deel je deze informatie met jullie naasten en vrienden. De 'save the date' kaartjes worden zeer gewaardeerd. Ze zorgen voor verrassing en maken het mogelijk voor alle mensen om zich op dit evenement voor te bereiden. Outfit, cadeaus, reisorganisatie, deze aankondiging zal allerlei acties in gang zetten bij de genodigden.

Om jullie gasten over te halen om deze datum te onthouden is het belangrijk dat de aankondiging ook volledig in lijn is met jullie smaak. Eenvoudig en puur, chic of stijlvol, er zijn tal van mogelijkheden. De beste keuze is de stijl die jullie persoonlijkheid en jullie huwelijksthema weerspiegelt.

Personaliseer jullie uitnodiging

Om te enthousiasmeren moet de uitnodigingskaart afgestemd worden met de rest van de papierwaren. De initialen die je kiest voor de aankondiging staan ook op jullie tafelschikking en op jullie menu. Het zorgt voor een elegante harmonie die door al jullie gasten wordt gewaardeerd. Als de gasten aankomen op de locatie, dan zullen ze zien dat elk onderdeel zorgt voor een harmonieus geheel. jullie 'save the date' kaart vertegenwoordigt een stukje van deze puzzle. Garantie op een geslaagde ceremonie, elke gast raakt geënthousiasmeerd door jullie organisatie.

De datum van jullie bruiloft kan in gouden of koperen letters genoteerd worden om het belang van dit evenement te benadrukken. Deze presentatie geeft de gasten absoluut zin om aanwezig te zijn bij de ceremonie die zo bijzonder beloofd te worden. jullie tekst moet de mensen stimuleren om de datum te onthouden en om volledig beschikbaar te zijn. Delen in het geluk van jullie naasten die op het punt staan om te trouwen is altijd een aangenaam perspectief. Je aankondiging moet laten zien in hoeverre je het belangrijk vindt dat elke gast aanwezig is.

Ook interessant voor jullie bruiloftbedankjes:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven