De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Markering bruiloftsplekken: ontdek onze papierwaren

Als je jullie tafelschikking in orde hebt, dan heb je bepaald waar elk van jullie gasten zal plaatsnemen. Bij de ingang van je receptiezaal, kun je de lijsten per tafel ophangen. In de receptiezaal zelf kun je een plaatsmarkering gebruiken om de plek aan te geven die je voor jullie gasten hebt bedacht. Met je op maat gemaakte papierwaar wijs je iedereen naar zijn plaats.

Meer lezen Minder lezen

Een mooi geschenk voor al jullie gasten

De plaatsmarkering is zowel praktisch als aangenaam. Elke bruiloftsgast is gecharmeerd van dit leuke bordje op naam. Met gouden of koperkleurige letters weet je al je familieleden en vrienden tijdens dit evenement te verrassen. Je kunt ook kiezen voor een eenvoudig en geraffineerd handschrift om de gast naar zijn plek te wijzen.

U kunt bijvoorbeeld een goudkleurige kleine standaard gebruiken om de plaatsmarkering op te zetten om te laten zien dat je op alle gasten individueel gesteld bent. Neem de tijd om te besluiten hoe je deze namen gaat presenteren zodat jullie bruiloftstafel mooi versierd is. Elke tafel wordt verfraaid door deze mooie attentie die je schenkt aan hen die bijdragen aan jullie geluk.

Een onmisbaar item voor de organisatie van jullie bruiloft

De plaatsmarkering is een musthave zodat jullie gasten je tafelschikking volgen. Nadat je meerdere dagen besteedt aan de presentie voor een perfecte sfeer, moet je zorgen dat iedereen zich eraan houdt. Met behulp van affiniteit en combinaties waarvan je denkt dat ze geschikt zijn voor deze receptie, gaat je je beslissingen formaliseren via deze naambordjes.

Bij aankomst bij de juiste tafel hoeven de mensen op deze receptie alleen maar de plaatsmarkering te raadplegen om het juiste plekje te vinden. Zonder deze organisatie kan het een totale chaos worden. Het is dus aan te raden om deze bordjes te printen, zodat iedereen weet dat de aanstaande echtgenoten deze bruiloft goed hebben georganiseerd. De receptie kan onder optimale omstandigheden van start gaan.

Een gecoördineerde plaatsmarkering voor jullie bruiloft

Net als alle andere elementen die je hebt gekozen voor deze gelukkige dag, moet de plaatsmarkering overeenstemmen met je papierwaar. Op het moment dat je jullie bruiloftsmenu of tafelschikking laat maken, gebruik je hetzelfde ontwerp voor de naambordjes die je op de tafels zet. Strak, gekleurd, natuurlijk of romantisch, je bent er trots op om jullie plaatsmarkeringsmodellen te laten zien.

Ook het schrift op zich is van belang. Het drukt affectie uit, precies de affectie die je voelt voor jullie gasten. Je kunt je smaak, jullie persoonlijkheid en de mooie keuzes die je hebt gemaakt om jullie dromen te realiseren laten zien. De voornaam kan handgeschreven worden terwijl de achternaam in hoofdletters geschreven wordt. Het resultaat is verrassend met de allermooiste plaatsmarkeringen. De afwerking in goud of koper voegt een elegante waardevolle touch toe die niet onopgemerkt blijft. Kiezen voor dit soort personalisatie maakt indruk op de gasten.

Ook interessant voor de decoratie opjullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven