De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Nummer huwelijkstafel: ontdek onze papierwaren

Als je jullie tafelschikking eenmaal heeft afgerond, dan weet je precies welke gasten aan welke tafel moeten plaatsnemen. Om jullie receptie te laten slagen, dien je elke aanwezige persoon naar de plaats te begeleiden die je aan hem/haar hebt toegekend. Het tafelnummer zorgt ervoor dat de juiste tafel in één oogopslag wordt ontdekt.

Meer lezen Minder lezen

Een aanwijzing die eenvoudig te volgen is

Het tafelnummer wordt aan de rand van de tafel of in het midden geplaatst. Bij het binnengaan van de receptiezaal kan elke gast alle nummers eenvoudig vinden. Het huwelijksnummer vinden is dus eenvoudig: met deze kleine sympathieke onderdeeltjes. Een snel overzicht maakt het mogelijk om de tafel te identificeren en om comfortabel plaats te nemen voor een heerlijke maaltijd.

Als geheel met de tafelschikking zijn ze onmisbaar voor een geslaagd huwelijksfeest. Voor elke tafel hebt je een bepaald aantal gasten geplaatst op basis van hun onderlinge verhoudingen. Het tafelnummer garandeert dat iedereen plezier kan hebben. Ze mogen niet ontbreken in jullie receptiezaal.

De grootte van het bordje is belangrijk zodat jullie gasten niet lang hoeven te zoeken. Hij moet groot genoeg zijn om uiterst functioneel te zijn. Je kunt hem op een standaard plaatsen zodat je gasten hem eenvoudig kunnen zien. Deze presentatie voegt gegarandeerd een chique touch toe. In de kleur goud komt het tafelnummer mooi uit en draagt het bij aan de decoratie.

Eenvoudige of speciale inkt?

Op basis van jullie ideale huwelijksconcept en thema kun je kiezen om de nummers te noteren in klassieke inkt. De schrijfwijze is belangrijk voor een mooie presentatie van elke tafel. Handgeschreven nummers zien er prachtig uit.

Je kunt ook kiezen voor goudkleurige of koperkleurige inkt zodat de nummers beter zichtbaar zijn in de receptiezaal. Opdat dit detail wordt opgemerkt is het belangrijk dat deze verguldsels overeenstemmen met het thema. Voor een huwelijk in het teken van elegantie en stijl is dit het perfecte idee. Het voegt een onweerstaanbaar vleugje chic toe aan de receptiezaal.

Hoe presenteer je het tafelnummer?

Je kunt kiezen voor efficiëntie en eenvoud voor de weergave van het tafelnummer. Je kunt ook uitpakken en besluiten om het doosje prachtig aan te kleden. Geplaatst in het midden van de tafel tussen mooie bloemstukken komt jullie tafelnummer goed tot zijn recht.

JE kunt er ook voor kiezen om de nummers in een mooi frame te plaatsen dat in het midden van de tafel wordt geplaatst. Je ziet levendig voor zich hoe de magie van jullie huwelijk wordt ontdekt, en je wacht tot alle gasten plaatsnemen zodat de festiviteiten kunnen beginnen.

Afhankelijk van de papierwaren die je hebt gekozen, kun je besluiten om mooie kaartjes op jullie tafels te plaatsen. In de stijl van het gekozen thema versiert je jullie tafelnummer met planten, bloemen en prachtige kleuren.

Ook interessant voor de decoratie op jullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven