De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Tafelschikking bruiloft: ontdek onze papierwaren

Garantie op succes bij de receptie, jullie tafelschikking heeft je wekenlang bezig gehouden. Jullie gasten op basis van voorkeuren indelen en uitwisseling bevorderen vraagt om je speciale aandacht. Je wilt een origineel idee vinden om jullie gasten mee te delen waar ze moeten gaan zitten: de tafelschikking kaarten zijn ontworpen voor de gelegenheid om dit aspect van de bruiloft voor je een stukje eenvoudiger te maken.

Meer lezen Minder lezen

Je tafelschikking weergeven

Bij binnenkomst in de receptiezaal is het van belang dat je borden ophangt om aan te geven aan welke tafel de gasten zijn geplaatst. Deze mooie attenties zetten de toon voor de receptie. Iedereen heeft er plezier in om het tafelnummer te zoeken van de tafel waaraan ze geplaatst zijn en om te ontdekken welke kennissen ze daar zullen aantreffen.

Je kunt de weergave op basis van het thema van jullie bruiloft personaliseren. Deze sympathieke tafelschikking kan bijvoorbeeld op een ezel worden geplaatst. Voor een receptie met een artistiek thema zal dit idee je gasten verleiden. Je kunt ook kiezen voor deze manier van presenteren bij een hele romantische bruiloft. Als je een receptie met een rustiek thema hebt bedacht, dan leuk je de tafelschikking op met een bos bloemen. Je nodigt gasten uit om jullie universum binnen te treden.

Dit is de ideale weergave om te laten zien dat elke gast welkom is en de plek krijgt toebedeeld die voor hem of haar is bedoeld. Voor de genodigden op deze dag beloven deze borden een mooie dag vol feestelijkheden. Je dient dus te zorgen dat je iets uitzoekt binnen het thema van de rest van je decoratie om mensen mee te nemen naar jullie prachtige universum.

Kaartjes voor op de tafels

Denk, naast de borden, ook aan mooie kaartjes voor elke tafel. Zet hierop de naam van de gasten die geacht worden aan die tafel plaats te nemen, een handig hulpmiddel. Met de initialen van het bruidspaar dragen ze bij aan de decoratie van de zaal en de tafels. Om de tafels af te maken kan het bruiloftsthema ook voor deze kaartjes worden gehanteerd. De bruiloftstafelschikking volgt hetzelfde thema, zodat alles mooi op elkaar is afgestemd.

Klassiek of op dieren geïnspireerd, alle inspiratie kan worden gebruikt voor het maken van originele kaarten met de plaatsing van de gasten. Onze papierwaren volgen de trends die het populairst zijn bij stellen voor hun ceremonie en receptie. De afwerking goud of koper, gebloemd of met natuurthema, voegen elegantie toe aan je tafelschikking op de bruiloft. Roze bij een romantisch thema, de manier van weergeven vul je decoratie perfect aan.

Je kunt er ook een op maat laten maken om volledig binnen het bruiloftsthema te blijven. Volgens je instructies zijn de papierwaren geheel in de tinten van jullie keuze, de gewenste stijl en het ideale lettertype om jullie tafelschikking zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Je kunt zelfs afbeeldingen of illustraties toevoegen zodat ze helemaal naar je smaak zijn. Je ontvangt mooie kaarten die je op de tafels kunt zetten om aan te kondigen voor welke plaatsing je hebt gekozen.

Presenteer JE tafelschikking met zorg

De bruiloftstafelschikking is van groot belang zodat elke gast voelt dat je speciaal aan hem/haar hebt gedacht. Je rangschikt de vrienden, jullie familie en kennissen die je hebt geselecteerd om deze gelukkige dag mee te vieren rondom het bruidspaar. Bij het betreden van de receptiezaal vind je trendy bomen waaraan elke tafellijst hangt. Je gebruikt je tafelschikking om een sympathiek kunstwerkje te creëren.

Jullie tafelschikking verpakken in een mooi doosje is ook een uitstekend idee. De plaatsingsborden kunnen ook op een meubel worden gepresenteerd, zodat elke gast eenvoudig zijn plek kan vinden. Dit originele idee valt over het algemeen in de smaak van de meeste betrokkenen. Het bruidspaar kan ook trots zijn om een dergelijke decoratie te presenteren om hun bruiloft in alle aspecten te perfectioneren.

Een reminder in de buurt van de tafels zelf is meestal ook een goed idee. De gasten willen er zeker van zijn dat ze zich naar de plaats begeven die voor hen bedoeld is. Het is daarom aanbevolen om nog een tafelschikking te plaatsen bij de tafels. Te plaatsen in het midden van de tafel of in een bloempot, de ideeën zijn talrijk op dit gebied. Je vindt het bijpassende papier op basis van je inspiratie om het verder concreet te maken.

Een plaatsing op basis van affiniteit

Om een geschikte bruiloftstafelschikking te maken is het aan te raden om een plaatsing te maken op basis van de affiniteiten van gasten. De stellen vinden het leuk om elkaar weer te zien/spreken, net als bijvoorbeeld familieleden. Je kunt de gasten dus plaatsen door deze voorkeuren in gedachten te houden. Het is daarbij verstandig om de overige gasten ook aan de levendige en gezellige tafels te zetten. Je wilt natuurlijk dat iedereen zich goed voelt tijdens deze gelukkige receptie.

Vrienden en collega's kunnen aan dezelfde tafel worden gezet. Het getrouwde stel in spé moet zien te voorkomen dat er een tafel is met alleen stellen die elkaar niet kennen. Dit kan leiden tot een storend gebrek aan communicatie tijdens de receptie. Het vergt dus veel overleg van het koppel om de beste placering te vinden.

De beste tafelschikking is de plaatsing waarbij de gasten worden gemengd en er wel rekening wordt gehouden met bepaalde affiniteiten. Dit werk vraagt veel denkwerk van het koppel. Na meerdere weken zoeken en wijzigen kan de bruiloftsschikking verkregen worden. Nu hoef je alleen nog maar jullie kaart of affiche af te drukken om jullie keuze aan je gasten te laten zien.

In een pure en elegante stijl of juist een bewerkte stijlvolle stijl, jullie bruiloft tafelschikking zal de receptiezaal verfraaien. Welk model je ook kiest, hij kan met de gewenste toepassing en afwerking worden gepersonaliseerd. Het resultaat zal volledig naar jullie zin zijn want het komt overeen met je idee van de perfecte bruiloft.

Ook interessant voor de decoratie op jullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven