De selectie van onze ontwerpers De topfavorieten van cotton bird, speciaal samengesteld door ons designteam.

 


Loading...

Op zoek naar meer?
Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw kaarten in de stijl van jullie bruiloft.

Sierverlichting huwelijk: ontdek onze mooie etiketten

De sierverlichting is onmisbaar bij een feestelijk huwelijk. Ze kunnen allemaal tegelijk aangestoken worden bij binnenkomst van het huwelijkspaar in de receptiezaal. Na de openingsdans geeft deze verlichting blijk van het gelukkige gevoel dat jullie gasten krijgen omdat jullie getrouwd zijn. Personaliseer je sierverlichting naar jullie smaak.

Meer lezen Minder lezen

Een subtiel etiket om toe te voegen

Je kunt mooie etiketten op je sierverlichting vastmaken met een aanwijzing voor een geslaagd feest. Je kunt je gasten vragen om de binnenkomst van het paar magisch te maken. Bij een veelvoud aan sierverlichting is het moeilijk om jullie emoties in bedwang .

Je kunt ook besluiten om de bruiloftstaart op een originele manier aan te kleden. Met sierverlichting speciaal voor bruiloften maak je jullie receptie heel bijzonder. Deze ideeën zorgen dat de dag onvergetelijk wordt. Met een persoonlijke touch dragen ze bij aan deze gelukkige dag.

Een bericht of jullie voornamen

De personalisatie maakt het mogelijk om er elke boodschap die je wilt aan toe te voegen. De aanwijzingen over het gebruik zijn over het algemeen praktisch en duiden aan wanneer hij gebruikt moet worden. Aan de andere zijde kun je jullie voornamen en huwelijksdatum zetten, zodat niemand die vergeet. Op elke tafel van de receptiezaal wacht de sierverlichting het juiste moment af om aangestoken te worden.

Je kunt ook besluiten om de etiketten te gebruiken om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op deze fantastische dag. Hun liefde en genegenheid dragen bij aan jullie geluk en verlichten de dag. Als belangrijk onderdeel van de bruiloft kan de sierverlichting een rol spelen.

Ook interessant voor de decoratie op jullie bruiloftstafel:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven