trouwkaarten M35-011

Gabriella

 M35-011
 
trouwkaarten M06-233

Hyacinth

 M06-233
 
trouwkaarten M06-232

Alexia

 M06-232
 
trouwkaarten M53-011

Anthea

 M53-011
 
trouwkaarten M47-033

Florentina

 M47-033
 
trouwkaarten M49Z-010

Palermo

 M49Z-010
 
trouwkaarten M49-010

Palermo

 M49-010
 
trouwkaarten M10-014

Constantijn

 M10-014
 
trouwkaarten M47-029

Amboise

 M47-029
 

De Byzantijnse collectie voor een oriëntaalse trouwkaart

Wanneer de envelop wordt geopend, wordt jouw huwelijksaankondiging onthuld: verstrengeld in mooie arabesken, jouw initialen onderstreept door een prachtige gouden afwerking. Ontdek de unieke creaties van onze Byzantijnse collectie, waarvan de oosterse accenten de klassieke charme van de westerse uitnodiging kaart weerspiegelen.

De modellen uit de Byzantijnse collectie zijn perfect aangepast aan een oosterse bruiloft en zijn beschikbaar op al onze stationary, van de officiële aankondiging tot en met de bedankkaart, van de Save the Date tot de tafeldecoratie. Voor een extra vleugje verfijning kun je zelfs de binnenkant van de envelop laten personaliseren.
Zodra je het thema van jouw keuze hebt gevonden in onze collectie, gewijd aan oriëntaals geïnspireerde bruiloften, laat je je door ons begeleiden in de verschillende stadia van personalisatie om kaarten te creëren die bij jou passen.

Meer lezen Minder lezen

De chique en de finesses van de oriëntaalse stijl

De thema's van onze Byzantijnse collectie zijn gebaseerd op de verschillende culturen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika om je een compleet en gevarieerd esthetisch palet te bieden. De motieven doen denken aan de grote klassieke verhalen van de Duizend-en-een-nacht of essentiële figuren zoals die van Aladdin. Ze nemen ook de beroemde arabesken of vormen, geïnspireerd door de traditionele kalligrafie, over.

Van Dubai tot Casablanca via Algiers of Tunis, vind alle verfijning van de oosterse stijl voor alle decoratieve en communicatieve elementen, die bij jouw huwelijk horen. De grote keuze van motieven, verkrijgbaar in tekenpapier of zeer zacht karton, zullen jouw voornamen of initialen, die op hun beurt worden versterkt door de gouden glans, op een elegante manier omringen.

Houd je vast aan jouw huwelijksdecoratie

Elk detail telt bij een bruiloft, vooral in de oosterse cultuur! Om niets aan het toeval over te laten, lenen de thema's van onze Byzantijnse collectie zich voor alle elementen van jouw tafeldecoratie, van het menu tot de plaatskaarten. Of je nu een Tunesische bruiloft, een Indiase bruiloft of een Marokkaanse bruiloft voorbereidt, je vindt via onze thema's en onze personalisatie tool alle patronen en grafische elementen die nodig zijn om jouw uitnodigingen te personaliseren. Op deze manier kunt je jouw kaarten matchen met jouw tafeldecoratie, mogelijke details van een moslimbruiloft vermelden en jouw inspiratie voeden tussen de vele traditionele patronen…

% Korting

Onze aanbiedingen

______
aanbieding geldig tot en met 25.08.2019 MIDDERNACHT op alle trouwkaarten en trouwcollecties.
VOEG DE KORTINGSCODE TOE aan uw winkelmandje.

Exclusief opties, accessoires, druk- en verzendkosten.

Sluiten

Speciale kortingsactie t/m 25.08.2019 _________ -20% op onze gehele Trouwcollectie KORTINGSCODE HAPPYWED

Naar boven