trouwkaarten M65-009

Ondine

 
trouwkaarten M50-016

Monica

 
trouwkaarten M50Z-016

Monica

 
trouwkaarten M57-013

Esméralda

 

Samenwerking Les Couronnes de Victoire met Cotton Bird

Om je een originele huwelijksaankondiging te kunnen bieden, heeft Cotton Bird besloten samen te werken met Les Couronnes de Victoire. Het resultaat is kleurrijk, feestelijk en zal zeer goed bij je passen op de mooiste dag van jullie leven. Afhankelijk van het thema van jullie bruiloft zul je met alle genoegen kunnen kiezen tussen deze voorbeelden.

Meer lezen Minder lezen

Laat de charme van bohemian chic z’n uitwerking hebben

Les Couronnes de Victoire vallen op door hun originele uitstraling die past bij bohemian chic. Onze samenwerking heeft al geleid tot een serie mooie schrijf- en papierwaren. Het model Esméralda maakt van een bruiloft een kleurige en charmante belevenis. Voor het samenstellen van de “Couronnes de Victoire”, wordt een schitterend palet van rose en rode tinten gebruikt. Dit model is geschikt om uzelf voor één dag de zigeunerdanseres te voelen of zich te laten verleiden door de vrouwelijkheid ervan. Hortensia’s en Engelse rozen gaan perfect samen en zorgen voor een prachtige huwelijksaankondiging.

Op een zelfde manier staat op de huwelijksaankondiging Monica een elegante krans samengesteld uit rozen, hortensia’s en eucalyptus. Het resultaat is een bijzonder succesvolle trend. Perfect voor een bruiloft in landelijke sfeer omdat het al het schone en frisse van de natuur in zich heeft. De keus voor plantaardige elementen is feitelijk samen met Victoire gemaakt om een resultaat te krijgen dat past bij bohemian chic. Word het bruidspaar dat zich verbonden weet in elegantie en levensvreugde.

De romantiek is weer terug

De creatie van de kransen van Victoire, model Ondine geeft perfect uiting aan het begrip ‘romantiek’. Een dergelijke huwelijksaankondiging zet de toon voor een ceremonie in die stijl. Om de puurheid van de gevoelens en de tederheid van het aanstaande bruidspaar te verbeelden, hebben we gekozen voor witte ruscusbloemen. Onze ranke krans die in samenwerking met Victoire is ontworpen, wordt bekroond met een fraai verguldsel.

Een dergelijke keus voor jullie huwelijksaankondiging zal de toon zetten voor een dag waarop romantische gevoelens en welwillendheid hoog in ’t vaandel staan. Je zult hiermee een geheel aan druk- en papierwerk hebben waarbij je je, door zijn eenvoud en authentiek karakter, prettig zult voelen. Omdat ze harmonie brengen met de trouwjurk en de decoraties, zullen de kransen van Victoire veel bewondering oogsten.

Richt je op een complete set kransen van Victoire

Om jullie huwelijksaankondiging of jullie bruiloftsmenu met trots te kunnen presenteren, hebben Victoire en Cotton Bird ervoor gezorgd dat hun kransen elkaar completeren. De set Monica bestaat uit vijf elementen van papierwaren die ervoor zorgen dat je over al het noodzakelijke beschikt. Dit behelst de aankondiging, de uitnodiging om te zorgen dat de gasten de belangrijke datum op tijd zullen reserveren, de antwoordkaart waardoor je zult weten wie aanwezig zijn, een schattige polaroidcamera waarmee iedereen een onuitwisbare herinnering kan vastleggen en, ten slotte, een wikkel waarmee ieder element voorzichtig omgeven wordt.

Het is voor stellen praktisch om een complete huwelijksset te bestellen en daarmee de noodzakelijke correspondentie te realiseren. Elk zorgvuldig gedecoreerd element draagt bij aan een magnifiek geheel. Iedereen die is uitgenodigd, zal vol ongeduld uitkijken naar die op alle punten veelbelovende dag.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven