trouwkaarten M71-004

Winter Garden

 
trouwkaarten M47-036

Amiro

 
trouwkaarten M71-006

My Dear

 
trouwkaarten M50-018

Donau

 
trouwkaarten M50Z-018

Donau

 
trouwkaarten M50-017

Alphonso

 
trouwkaarten M50Z-017

Alphonso

 
trouwkaarten M06-241

Charmilla

 
trouwkaarten M47-020

Family

 

Onze collectie humoristische trouwkaarten

Het huwelijk is de mooiste dag van jouw leven. Het is dus van essentieel belang om alles goed voor te bereiden. Om dit te doen, zul je misschien tijd doorbrengen in een trouwbeurs om de beste decoraties en de mooiste animaties te vinden. Je gaat ook op zoek naar jouw trouwkaarten.
Voor jouw huwelijksuitnodiging, bijvoorbeeld, kan de selectie ingewikkeld zijn, gezien de vele beschikbare modellen. Tussen 100% gepersonaliseerde trouwkaarten, elegante en chique uitnodigingen of vintage modellen, hebben de bruid en bruidegom soms moeite om een gemeenschappelijke keuze te maken.
Bovendien gaat er niets boven een humoristische originele huwelijksaankondiging dus ga er voor en stuur een originele en grappige uitnodiging naar jouw gasten.

Meer lezen Minder lezen

Nodig jouw gasten uit voor je bruiloft met een humoristische uitnodiging

Het huwelijk is in eerste instantie de viering van de liefde van een koppel en daarom moet de aankondiging perfect de relatie weergeven die deze twee personen verenigt. Bovendien wordt het gebruikt om iedereen om je heen uit te nodigen voor een ceremonie waar vreugde, goed humeur en geluk aan de orde van de dag zijn. Dus waarom zou je geen vleugje humor toevoegen aan jouw uitnodigingskaarten om de sfeer aan jouw gasten bekend te maken. Inderdaad, of het nu in de uitnodigingstekst staat, via een grappige foto of door te kiezen voor ongebruikelijke decoratieve details, je kunt jouw bruiloft met humor delen met je vrienden en familie.

Jouw trouwkaart leuk en amusant maken is mogelijk

Zoals je zult hebben begrepen, zijn er legio mogelijkheden om huwelijksuitnodigingen te sturen met subtiele humor. Beginnend met een geestige huwelijkstekst die kan verwijzen naar een grappig verhaal, jouw kind het woord geeft of grappige insinuaties over de verloving kan bevatten.
De illustraties en foto's op jouw huwelijksuitnodiging kunnen ook helpen om het leuk en grappig te maken. Of het nu is door het echtpaar voor te stellen in de vorm van een karikatuur of door een stripverhaal te maken, dat de geschiedenis van het paar in kwestie weergeeft.
Rock and roll liefhebbers kunnen kiezen voor motorfiets tekeningen waarop het echtpaar geniet van het verlaten van hun huwelijksceremonie, voor altijd verenigd.

Terugkomend op onze andere bruiloft thema's

Naast humor kun je ook kiezen voor elegantie, retro stijl of luxe, door te kiezen voor diverse andere uitnodigingen. Wij stellen je hier onze beste versies voor:

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven