Rosa cadaquès

Ontdek de gehele trouwcollectie die rondom deze samenwerking is ontstaan:
bruidsboeketten, haarkransen, corsage, bloemstukken... Match met je trouwkaart!

Ontdek Rosa Cadaqués in onze webshop

 
trouwkaarten M70-002

Olga II

 
trouwkaarten M70-006

Magda

 
trouwkaarten M77-001

Gemma III

 
trouwkaarten M70-003

Rosa II

 
trouwkaarten M70-004

Gala II

 
trouwkaarten M70-007

Olga III

 
trouwkaarten M70-008

Rosa III

 
trouwkaarten M70-009

Carlota II

 
trouwkaarten M63-015

Gemma IV

 

Samenwerking Rosa Cadaqués x Cotton Bird

Nieuwe samenwerking: je valt gegarandeerd voor de charme van de huwelijksaankondiging, ontworpen in samenwerking met Rosa Cadaqués. Bij elk model zie je aantrekkelijke droogbloemen. Deze bloemen zijn uitgezocht door kenners en leveren een resultaat op dat ideaal bij jullie bruiloft past. Je kiest de bloemen uit die het beste bij je passen voor een unieke plechtigheid en receptie.

Meer lezen Minder lezen

Bloemen als leidraad

De huwelijksaankondiging van Rosa Cadaqués zet de toon voor de hele dag en is ideaal voor een bruiloft met als thema ‘landelijke sfeer'. Met mooie gedroogde bloemen kun je alvast de toon zetten voor het uiteindelijke bruidsboeket. Geef ook een hint naar de thema's voor op de eettafels. Het resultaat zal werkelijk prachtig zijn.

Voor de samenwerking tussen Rosa Cadaqués en Cotton Bird wordt vooral gestreefd naar poëzie en harmonie. Door de bloemen te kiezen die de voorkeur hebben van het aanstaande bruidspaar, kun je je bij het organiseren van de dag laten inspireren door deze plantenthema's.

Vind de bloem die je aanspreekt

Met de selectie van Rosa Cadaqués kun je de droogbloemen kiezen die het best bij jullie karakter passen. De bloem ‘Marcela' vertegenwoordigt lichtvoetigheid en levenslust. Maar je kunt ook een voorliefde hebben voor de mosterdtint van ‘Jazilda'. Deze tint past namelijk perfect bij het landelijke thema. Deze droogbloem is uitermate geschikt voor het creëren van een bruiloftstafel met planten.

Met de Papi Pala, een droogbloem met een intens rode kleur, maak je passie tot thema van de bruiloft. Deze bloem past uitstekend bij aanstaande huwelijkspartners die de intensiteit van hun gevoelens willen uitdragen.

Onze samenwerking met Rosa Cadaqués heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van nog meer droogbloem-thema's voor jullie huwelijksaankondiging. Met fantastische ontwerpen als het romantische ‘Blanca' en ‘Olga', dat harmonie met de natuur uitstraalt, kunt je nu alle kanten uit.

%
korting

Onze aanbiedingen

______

Naar boven