Cotton Bird
contact | Mijn account | Winkelmandje


Home > Trouwkaarten > Over Ons
Het verhaal achter Cotton Bird

“De zin om te verrassen, te charmeren, om een geheel nieuw universum rondom de mooiste momenten
uit een mensenleven te creëren”.

Een uniek kaartje
Onze collecties omvatten een tal van unieke creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. De keuze is groot: kaarten in de vorm van een slinger, boekenlegger of etuitje. Moderne en klassieke kaarten, maar ook kaarten met een vintage uiterlijk. Kleurrijke of pastelkleurige kaarten, matte kaarten, kaarten met een glans laagje of gemaakt van speciaal tekenpapier...
Het continue vernieuwen van haar collecties en de unieke kaarten voor een voordelige prijs, is wat Cotton Bird uniek maakt. Alle prijzen zijn inclusief enveloppen en proefkaarten.

Ons concept
Met ons online ontwerpprogramma is het schrijven en bewerken van jullie kaarten ook heel gemakkelijk. Er is heel veel mogelijk, laat jullie fantasie de vrije loop! Schrijf jullie tekst, speel met het scala aan kleuren en lettertypes, voeg jullie foto's toe en maak het af met een leuk lintje in de kleur van jullie keuze. In enkele klikken hebben jullie JE eigen kaart.

Ons team
Cotton Bird maakt deel uit van Les Editions Créatives, gevestigd in Zuid-Frankrijk op ongeveer 30 km van de Spaanse grens. Met een klein en internationaal team, hoofdzakelijk samengesteld uit jonge moeders, wordt er het hele jaar door met veel liefde aan de unieke kaarten, de website en de bestellingen gewerkt.
 
Volg ons op: