Kalenders

Niets leuker dan een persoonlijke kalender voor het aftellen naar nog meer mooie momenten met elkaar samen!

Ben jij een regelrecht vergiet? Vergeet je de verjaardag van je schoonmoeder of sta je zelfs met lege handen tegenover je partner tijdens je trouwdag? Dan is het tijd voor een kalender! Zeker nu ons leven gejaagder lijkt dan ooit, vergeten we sneller wat er gepland staat de komende tijd. Daarom is de kalender meer dan alleen muurdecoratie voor het kleinste kamertje, het is een fijne geheugensteun die praktisch met stijl heel goed weet te combineren. Voor iedere smaak, stijl en behoefte is er een geschikte kalender te vinden.

 

Alle afspraken in een handig overzicht

 

De eisen en verwachtingen van de huidige maatschappij zijn hoger dan ooit. Het is dan ook bijna onmogelijk om alles te onthouden. Een kalender is dan ook de ultieme geheugensteun, zeker wanneer het om verjaardagen en andere terugkerende afspraken gaat. Zien geliefden jou als een wandelend vergiet en staat je telefoon bol van de herinneringen in je digitale agenda? Dan kan je toch zeker niet zonder al je afspraken overzichtelijk weergegeven op een kalender. Kalenders zijn niet alleen met verschillende uitstralingen verkrijgbaar, maar ook met verschillende opmaken en indelingen, zoals de dag-, week-, maand- en jaarkalender.

 

Jaarkalender

 

De jaarkalender is bij uitstek geschikt om jaarlijks terugkerende evenementen op de kalender. Denk aan de verjaardagen van je ouders, broers, zussen en natuurlijk die verre oom en tante die niet vergeten mogen worden. Een jaarkalender is ook heel belangrijk voor andere vaste momenten die niet vaker dan jaarlijks plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de schoolvakanties van de kinderen of het jaarlijkse familieweekend. Ook schoolreisjes, studiedagen en kinderfeestjes worden eenvoudig op de jaarkalender bijgehouden en weergegeven. Hierdoor hoef je niets meer te onthouden en zegt een blik op de kalender meer dan genoeg.

 

Maandkalender

 

De maandkalender is bijzonder geschikt voor mensen met een extra volle agenda. Doordat je niet per jaar, maar veel gedetailleerder en overzichtelijker per maand werkt, pas deze kalender nog beter bij die mensen die met een overvolle agenda werken. Daarnaast is het de ideale kalender voor mensen die meer van hun kalender verwachten dan alleen een plaats voor het noteren van verjaardagen en feestdagen. Een jaarkalender wordt veelal minder gedetailleerd weergegeven dan een maandkalender.

 

Het oog wil ook wat

 

In de eerste plaats heeft een kalender een praktische functie. Het helpt ons verjaardagen, feestdagen en andere praktische verplichtingen te onthouden. Laten we vooral deze functie niet onderschatten, aangezien we tegenwoordig al zo enorm veel moeten onthouden. Hoe meer we vast kunnen leggen in agenda's en op kalenders, hoe meer ruimte we in ons hoofd kunnen krijgen. Op die manier hoeven we niet onnodig dingen te onthouden die we simpelweg ergens schriftelijk kunnen vastleggen tot we een ons wegen. Weten we het even niet meer, dan werpen we een blik op de kalender en zijn we weer volledig op de hoogte van alle geplande verplichtingen en verwachtingen.

 

Een kalender personaliseren

 

Een kalender bestellen heeft in de eerste plaats een praktisch nut en daar is helemaal niets mis mee. Het helpt ons georganiseerd te zijn en niemand in teleurstelling achter te laten. Maar wie zijn wij om niet het praktische met het aangename te verenigen. Met andere woorden, iets dat een praktisch doel dient, mag ook zeker wel stijlvol zijn. Bij het ontwerpen van kalenders wordt er dan ook zeker niet alleen gelet op de gebruiksvriendelijkheid, maar ook op hoe een kalender bij je wensen en inrichting past.

 

Praktisch en decoratief

 

Pas wanneer je het aanbod van kalenders bij Cotton Bird ziet, begrijp je hoe breed de keuze is. Dit betekent dat er voor iedere smaak en stijl wel een passende kalender te vinden is. Doordat het aanbod zo divers is, is een kalender meer dan alleen een praktisch middel, het is ook echt een aanvulling op ieder interieur. Nu kan je kiezen voor een kalender uit het standaard aanbod. Maar hoe leuk is het om een eigen kalender te ontwikkelen en daarmee geheel te personaliseren? Maak eerst een keuze voor een type kalender, zoals een week- of maandkalender. Daarna personaliseer je dit type kalender door je eigen foto's en/of afbeeldingen toe te voegen. Op deze manier stel je eenvoudig een kalender samen die niemand anders heeft, een echt collectors item.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies