Adventskalender

VROLIJKE FEESTDAGEN Tot volgend jaar!

Ook zo dol op onze adventskalenders? Helaas zijn onze kalenders niet meer op voorraad. Ons atelier wenst je een betoverende adventsperiode en kijkt ernaar uit je volgend jaar weer te voorzien van nieuwe creaties!

Maand na maand brengen onze kalenders je meest dierbare herinneringen weer tot leven... Het zijn kleine odes verleden!

Met een adventskalender kun je extra uitkijken naar de kerstdagen. Elke dag krijg je al een beetje voorpret, omdat je de 24 dagen voor kerst aftelt. Achter ieder vakje zit een leuke boodschap, een mooie quote of een andere goede verrassing. Het is erg leuk om een adventskalender cadeau te doen aan een goede vriendin of een familielid. Zo krijgen de donkere dagen voor kerst wat meer glans en kijk je uit naar een spetterend einde van het jaar.

 

Originele adventskalender

 

Ben jij op zoek naar een originele en unieke adventskalender? Dan zit je bij Cotton Bird goed, want onze designers hebben de mooiste exemplaren voor jou ontwikkeld. Ieder jaar zijn er weer prachtige adventskalenders te vinden in ons assortiment. Dit is een ideaal cadeau voor jezelf of voor een dierbare. De adventskalender beschikt over 24 vakjes, waarachter een verrassing schuilt. Op 1 december begin je met het dagelijks openen van een vakje, tot aan 24 december op kerstavond. Welke adventskalender kies jij dit jaar om af te tellen naar het kerstfeest?

 

Geschiedenis van de adventskalender

 

De adventskalender bestaat al jarenlang. In de negentiende eeuw werd deze kalender al gebruikt als hulpmiddel, zodat men toe kon leven naar de kerst. Het woord "advent" komt uit het christendom en staat dan ook symbool voor de periode voor kerst. Meestal beschikt de kalender over 24 vakjes, zodat je vanaf de eerste dag van december tot en met kerstavond aftelt naar het gezellige familiefeest. Bij Cotton Bird vind je de mooiste exemplaren, gedrukt op hoogwaardig papier. Deze vormen een eyecatcher in jouw interieur. Zet de kalender bijvoorbeeld neer in de vensterbank of hang deze op naast de kerstboom. Iedere dag is het weer een verrassing om te ontdekken wat er achter het venstertje schuilt.

 

Adventskalender maken

 

Met de online editor maak jij een persoonlijke adventskalender, die je voorziet van één van je mooiste foto's van het afgelopen jaar. Zo geef je een heel bijzonder cadeau aan bijvoorbeeld je vader of moeder, broer of zus of beste vriend(in). Ontwerp in november jouw eigen adventskalender zodat je deze vóór 1 december cadeau kunt doen. Natuurlijk is een toffe adventskalender met je eigen afbeelding ook erg leuk om aan jezelf cadeau te doen. Als je interesse hebt in een persoonlijke adventskalender, neem dan een kijkje bij alle ontwerpen waar je uit kunt kiezen en ga direct aan de slag!

 

Toeleven naar Kerstmis

 

Voor kinderen en volwassenen is het leuk om een adventskalender te gebruiken om zo toe te leven naar Kerstmis. Veel huishoudens vieren dit van oorsprong christelijke feest. Of je nou op eerste kerstdag alle cadeautjes onder de boom uitpakt of juist mensen uitnodigt om gezellig samen te komen eten, door af te tellen leef je extra toe naar deze warme en sfeervolle periode. Iedere dag is het een verrassing wat er tevoorschijn komt als je het luikje opent. Zeker voor kinderen is dit erg spannend.

 

Adventskalender met eigen foto's

 

Door je eigen foto's toe te voegen aan de adventskalender, kijk je bij het openen van de vakjes direct terug op het afgelopen jaar. Je mooiste herinneringen leg je vast op de kalender, waardoor deze ook echt een toevoeging vormt voor je interieur. Kies bijvoorbeeld voor de leukste foto's van je kinderen of van je gezin, of pak per maand twee van je favoriete afbeeldingen. Het afgelopen jaar kan zo de revue passeren en je kunt weer ruimte maken voor nieuwe voornemens en plannen. December is in het bijzonder een geschikte maand om terug te blikken en vooruit te kijken.

 

Alles voor kerst

 

Bij Cotton Bird maak je niet alleen eenvoudig en snel een eigen adventskalender, maar bestel je ook al jouw kerstkaarten, enveloppen en sluitzegels. Onze ontwerpers maken complete collecties, waardoor al het drukwerk bij elkaar past qua design en uitstraling. Verras bijvoorbeeld je vrienden en familie met persoonlijke kerstkaarten met een leuke foto, en/of voorzien van foliedruk. Door deze in een speciale envelop te stoppen met een sluitzegel in dezelfde stijl als de kaartjes, valt er een bijzonder cadeautje op de mat. Neem ook een kijkje bij de kleine cadeautjes als je jouw dinergasten in de watten zou willen leggen met wat leuks, zoals een geurkaarsje met foto.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies