Geboorte stickers

1022 artikelen gevonden

Pia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Pia

vanaf € 0,62

Pia
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Pia

vanaf € 0,80

Hoera, er is een kindje onderweg! Al voordat de baby geboren is, zijn er verschillende voorbereidingen die je treft. In de eerste plaats zorg je dat je de uitzet voor de baby compleet hebt. Maar er zijn ook andere dingen waar je aan wil denken. Hoe breng je bijvoorbeeld je familie, vrienden, collega's en kennissen van de geboorte van jullie spruit op de hoogte? Daarom ga je voordat je kind wordt geboren, op zoek naar een geboortekaartjes die bij jullie passen. Maak het jezelf extra gemakkelijk bij het versturen van geboortekaartjes en bestel er een bijpassende sluitsticker bij.


Het ontstaan van een traditie

De komst van internet en social media hebben ervoor gezorgd dat we steeds minder post versturen. Toch sturen we nog altijd heel graag een geboortekaartje wanneer er een baby geboren wordt. Het is een mooie tastbare herinnering aan een mijlpaal in je leven. Maar wist je dat we niet altijd geboortekaartjes verstuurden en dat het vooral een traditie in Nederland en België is? De voorloper van de geboortekaartjes was de geboorte brief. Deze brief werd in het netste handschrift geschreven en bevatten niets meer dan informatie over de geboorte van de baby. Later werd de brief ook versierd en pas daarna werden de eerste geboortekaartjes verstuurd. In die tijd was het versturen van post erg duur en was dit ook alleen voorbehouden aan de rijken der aarde. Tegenwoordig is er voor ieder budget wel een passend geboortekaartje met bijpassende sluitsticker verkrijgbaar bij Cotton Bird.


Verschillende stijlen geboortekaartjes met bijpassende sluitstickers

De nog altijd grote vraag naar geboortekaartjes heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel verschillende stijlen kaartjes verkrijgbaar zijn. Immers, smaken zijn enorm verschillend en je kiest heel graag voor een kaartje die past bij jullie persoonlijkheden. We noemen enkele voorbeelden van stijlen van geboortekaartjes waar je ook een bijpassende sluitsticker bij koopt:


Bestel een proefdruk

Natuurlijk heb je als doel een perfect kaartje te sturen. Een kaartje zonder fouten en gekke zinnen. Bestel dan ook altijd een proefdruk. Zo voorkom je met een stapel kaarten te zitten waar fouten in zitten. Ook wil je misschien eerst verschillende kaarten in het echt bekijken om ze onderling te vergelijken. Ook hierbij is het wel zo prettig om eerst een of meerdere voorbeelden en proefdrukken te bestellen.


Handige informatie voor op het kaartje

Een geboortekaartje heeft als doel om iedereen die je kent op de hoogte te brengen van de geboorte van jullie kind. Vroeger was het gebruikelijk om minimale informatie in de geboorte brief te zetten. Tegenwoordig geven we enkele details over het kind, zoals de geboortedatum, -tijd en -gewicht. Maar natuurlijk ook de naam van de baby, de ouders en eventuele broers of zussen. Ook is het heel gebruikelijk een of meerdere gedichtjes op het kaartje te zetten en eventuele aanwijzingen voor het kraambezoek, inclusief de contactgegevens van de ouders van de baby.


Het gemak van een sluitsticker

Na de geboorte van de baby gaan jullie een drukke periode in. Daarom maak je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk op de punten waarop dat kan. De enveloppen dicht likken? Het is niet alleen vies, het kost je enorm veel tijd. En die tijd brengen jullie liever met de baby door. Maak het jezelf makkelijk en kiest voor sluitstickers en adresetiketten voor de enveloppen van de geboortekaartjes.


De mooiste sluitstickers in de stijl van het geboortekaartje

Jullie zijn helemaal tevreden over het door jullie gekozen geboortekaartje van Cotton Bird. Het past helemaal bij jullie smaak en persoonlijkheden. Daarnaast kiezen jullie voor gemak door ook sluitstickers te bestellen. Het is wel zo mooi om sluitstickers te kiezen die passen bij je geboortekaartje. Gelukkig koop je eenvoudig bijpassende sluitstickers bij je geboortekaartje.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies