Huwelijkskaarsen

747 artikelen gevonden

De gasten op jouw bruiloft maken de dag extra bijzonder. Vrienden, familie, kennissen en collega's zijn aanwezig om samen met jullie de liefde te vieren. Wat is het fijn dat jullie zoveel fantastische mensen kennen! Een huwelijkskaars is een mooi en persoonlijk geschenk voor de gasten op jouw bruiloft. Personaliseer de trouwkaars met jullie namen, de datum van de bruiloft, een persoonlijke tekst of jullie favoriete foto. Zo kijken je gasten nog lang terug op deze speciale dag. Er is altijd wel een geschikt moment om de trouwbedankjes uit te delen. Eventueel kun je deze een aantal dagen na de bruiloft nasturen. Zo blik je samen met je gasten terug op de mooiste dag van jullie leven.

 

Huwelijkskaars voor iedere smaak

 

Onze ontwerpers hebben unieke designs ontworpen, zodat je altijd een trouwkaars vindt die past bij het thema van jullie bruiloft. Zoek bijvoorbeeld kaarsen uit die matchen met de huwelijksuitnodigingen. Of jij nu houdt van zachte kleuren of een minimalistisch ontwerp met goudfolie opdruk, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De editor zorgt ervoor dat je in een handomdraai jouw trouwbedankjes personaliseert. Geef de trouwbedankjes na afloop van het feest mee aan je gasten of zet ze tijdens het diner neer op of naast de borden.

 

Verschillende soorten trouwkaarsen

 

Iedereen wordt blij van een prachtige gepersonaliseerde trouwkaars. Met dit presentje geef je warmte en sfeer. De kaarsen staan mooi in ieder interieur en zijn gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires. Door de lange brandtijd, beleven jouw gasten hier nog erg lang plezier van. De mini-kaars doet het erg goed in een goodiebag. Vul een tasje met een kaarsje en wat lekkers en bind het tasje dicht met een lintje met een gepersonaliseerd label eraan. De apothekerskaarsen hebben een heerlijke subtiele geur. Kies jij voor White Fig, White Jasmin, Cotton Flower of Tuberose? Je personaliseert niet alleen de kaars zelf, maar ook het doosje. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een quote die jou aanspreekt of een andere persoonlijke tekst.

 

Leuk en origineel trouwbedankje

 

Je wilt je gasten bedanken voor hun komst, maar dan wel met iets wat écht leuk is. Kaarslicht zorgt voor een romantische sfeer en een huwelijkskaars is dan ook het perfecte trouwbedankje. Daarnaast branden de kaarsen van Cotton Bird lang, werpen ze een zacht licht en zijn er geurkaarsen om uit te kiezen. De sfeer is meteen gezet als je gasten in de dagen na je huwelijk hun bedankje gebruiken. Van kaarslicht word je ontspannen en rustig. Genieten van een goed boek, een gezellig gesprek of een lekker drankje, met jullie trouwkaars worden de momenten thuis nog specialer. Is de kaars op? Dan blijft er een mooi gepersonaliseerd glas of koperen doosje over.

 

Wie geef je een trouwbedankje?

 

Het is leuk om al je gasten een kleinigheidje mee te geven. Kies bijvoorbeeld voor mini kaarsen of een kleine kaars met een gepersonaliseerd etiket voor alle avondgasten en verras je daggasten met een grotere apothekerskaars. Je kunt natuurlijk ook iedereen met hetzelfde presentje verrassen. Met een trouwbedankje laat je merken hoe leuk je het vond dat je gasten aanwezig waren op je bruiloft. Een cadeautje is altijd leuk om te krijgen en om te geven. Deel de trouwbedankjes uit tijdens het diner, na het feest of stuur ze een paar dagen na de bruiloft op. De kaarsen doen het ook goed als tafeldecoratie.

 

Huwelijkskaars personaliseren

 

Een gepersonaliseerd cadeau is extra speciaal. Hier zit veel tijd en liefde in en de ontvanger ziet dit direct. Bij Cotton Bird is het erg eenvoudig om je favoriete trouwkaars te personaliseren. De kaars bevat namelijk twee labels die je online kunt personaliseren. Je plakt er één op de kaars en één op het doosje. Door op jouw favoriete ontwerp te klikken, zie je direct welke producten er nog meer verkrijgbaar zijn in dezelfde stijl. Van programmawaaiers tot tafelnummers: bij Cotton Bird vind je alles voor de aankleding van jouw bruiloft.

 

Andere mooie trouwbedankjes

 

Naast huwelijkskaarsen vind je nog veel andere prachtige trouwbedankjes in de collectie van Cotton Bird. Wat dacht je van een verrassingsdoosje dat je vult met wat lekkers? Of een droogbloem boeket? Afhankelijk van hoe groot jij uit wilt pakken, kun je uiteraard ook kiezen voor meerdere bedankjes. De kaarsen zijn erg leuk om te geven in combinatie met een fleurig boeketje droogbloemen. Zo wordt het helemaal gezellig in huis! Je kunt ook de personen die een grote rol hebben gespeeld op je bruiloft verrassen met meerdere cadeaus, zoals de ceremoniemeester en de bruidsmeisjes en jonkers. Kies je ervoor om na de bruiloft een bedankje op te sturen? Dan is het erg leuk om een paar van de mooiste foto's te selecteren en hier een klein fotoalbum van te maken.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies