Gepersonaliseerd notitieboek

2 artikelen gevonden

Altijd handig om iets bij je te hebben waar je je persoonlijke hersenspinsels in kunt opschrijven. Nu kun je tegenwoordig van alles op je tablet of smartphone noteren, maar het is niet altijd even slim om deze mobiele apparaten overal mee naartoe te nemen. Een dagje strand of een uitje naar een pretpark vraagt er niet om om dingen op een tablet of smartphone te noteren. Maar wat te doen of je toch even iets kwijt wil wat je niet mag vergeten? Notitieboekjes zijn van die heerlijke old school dingen die wat ons betreft altijd gebruikt worden.

 

Een notitieboekje - Wanneer je hoofd soms een vergiet is

 

We moeten zoveel in deze gejaagde maatschappij. Werken, zorgen voor de kinderen en daarbij de liefde voor jezelf en je partner niet uit het oog verliezen. Afspraken hier, verplichtingen daar en dan nog wat vrije tijd inplannen. Je hoofd loopt over en er past niets meer bij. Onthouden van belangrijke dingen is daardoor lastig geworden. Ga je naar de winkel voor boodschappen en kom je met allerlei dingen weer terug... behalve datgene waarvoor je in de eerste plaats naar de winkel ging. Heel vervelend, zeker wanneer je er vaker last van hebt. Had je nu maar iets om je boodschappenlijstje in op te schrijven!

 

Handig om altijd bij je te hebben

 

Notitieboekjes zijn doorgaans van een klein en handzaam formaat. Het heeft doorgaans een wat stugger papier met lijntjes. Omdat het een klein en stevig boekje is, stop je het makkelijk weg om overal mee naartoe te nemen. Denk aan je kontzak, jaszak of tas. Door de stevigheid van het papier kan het prima tegen een stootje.

 

Hoe ziet het ideale notitieboekje eruit?

 

Hoe het ideale notitieboekje eruit ziet, is puur een kwestie van wat je van een notitieboekje verwacht. Met andere woorden, hoe wil je het boekje gaan gebruiken. Daarnaast wil het oog ook wat. Immers, als je echt wat aan het boekje wil hebben, zal je het er regelmatig even bij pakken. En iets wat je er dan zo vaak bij pakt, mag er best wel heel goed uitzien. Mensen om je heen zullen namelijk ook snel genoeg kennis maken met jouw persoonlijke boekje voor notities.

 

Waar gebruik je een notitieboekje zoal voor?

 

Er zijn eindeloos veel verschillende dingen waar je een notitieboekje van Cotton Bird voor gebruiken kunt. Misschien ben jij een creatief brein dat iedere keer weer nieuwe plannen smeedt en ideeën vormt. Wellicht wil je een boek schrijven of overweeg je een carrière in het uitvinderschap. Menig collega-creatieveling zak kunnen beamen dat de meeste ingevingen en inspiratie komen op de meest gekke momenten. En dat zijn vaak ingevingen die je niet wil vergeten. Op zo'n moment wil je je idee toch graag ergens noteren, want geheid dat je het anders vergeet. Ook eenvoudige dingen zoals een boodschappenlijstje of oma's geheime recept dat ze graag met je wil delen, zijn dingen die je graag wil opschrijven. Of stel, je loopt in het park en vangt een gesprek op van een wildvreemd stel. Ineens hoor je daar een quote die je enorm inspireert. Wat doe je dan? Juist, je pakt je notitieboekje erbij en schrijft het op. Nu kan je ook zo een koffietentje bezoeken, een lekkere espresso bestellen en om je heen kijken. Binnen een mum van tijd borrelen verschillende gedachten en ideeën op. Schrijf ze op en lees ze later nog eens terug.

 

Een unieke terugblik op je gedachten

 

Het zal je verbazen wat er zoal op een ontspannen middag in een koffietentje in je opkomt. Maak er eens een moment van om al die gedachten terug te lezen. Maar ook je piekermomenten kunnen je zo bezighouden dat het goed is ze op te schrijven. Want op papier betekent uit je hoofd, en zo heb je weer ruimte voor andere dingen.

 

Een gepersonaliseerd notitieboekje om jezelf of een ander cadeau te geven

 

Een gepersonaliseerd notitieboekje van Cotton Bird is een kleine schat voor in je tas of zak. Stel een boekje samen met bijvoorbeeld je naam en je favoriete foto. Kies voor een ingebonden versie of een variant met ringband. Een gepersonaliseerd notitieboekje is ook een erg leuk cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als kraamcadeau.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies