Naamkaart bruiloft

Geef op een elegante manier de plaats aan van jullie gasten. Plaats de tafelkaartjes met de namen op de juiste tafels. Plaats ze in een mooi houdertje of leg het kaartje op het bord. Wij bieden een eenvoudig model aan en een met perforaties, zodat je het kan plaatsen of vastmaken naar jullie wens!

950 artikelen gevonden

Ava
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Ava

vanaf € 0,40

Je staat aan de vooravond van de mooiste dag van jullie leven, de bruiloft. En dat voorgenomen huwelijk is dan ook zeker een felicitatie waard! Of je nu de huwelijksdag groots of meer ingetogen viert, feestartikelen kleden het geheel geweldig aan. Kies voor neutrale decoratie of ga voor een themafeest. Naamkaartjes voor de bruiloft maken een belangrijk deel uit van de decoratie van je trouwfeest. Alles begint met het versturen van trouwkaarten. Het is hierbij verstandig een R.S.V.P. te vragen. R.S.V.P. staat voor 'répondez, s'il vous plaît': een verzoek op de uitnodiging te reageren. Nu je weet welke gasten er komen, kan je ook aan de slag met de naamkaartjes voor de bruiloft.


Wat is een naamkaartje?

De eenvoudige uitleg van naamkaartjes is dat het een kaartje met een naam is. Je kan ze gebruiken om je eigen naam mee bekend te maken op een evenement door het kaartje op je kleding te spelden. Voor een bruiloft worden ze vooral gebruikt als plaatskaartjes. Hiermee zorg je ervoor dat deze feestdag die in het teken staat van de liefde tussen jou en je partner in goede banen verloopt. Je gasten weten ook direct waar ze aan toe zijn en wat er van ze verwacht wordt. Bovendien is het een mooie manier om jouw familie en schoonfamilie nader kennis te laten maken en een gezicht bij een naam te krijgen. Een georganiseerde setting heeft een soepel verlopende trouwdag als gevolg. Geen stress en enkel feestvreugde is immers waar het op deze mooie dag om draait.


Naamkaartjes met een uniek thema

Een thema gebruiken voor je bruiloft hoeft niet, maar mag zeker wel. Sterker nog, thema bruiloften zie je steeds meer. Kies voor een bepaald land, kleur of zekere materialen om het thema voor jullie trouwdag samen te stellen. Denk aan een thema als blauw of zwart met goud, maar ook cocktails en tropische oorden worden veel gebruikt. Een gekozen thema voor de bruiloft gaat verder dan enkel de kleding van het bruidspaar en de gasten. Ook de feestdecoratie, de muziek en zelfs de hapjes en de drankjes kunnen op het gekozen thema worden aangepast. Net zoals bij de rest van de bruiloft geldt dat niets moet en alles mag. En als je dan een thema verder gaat doorvoeren, dan wil je ook zeker de naamkaartjes hierop laten aansluiten. Gelukkig is er zo ontzettend veel keuze op het gebied van naamkaartjes bij Cotton Bird, waardoor er altijd een stijl tussen zit die aansluit op het thema van jullie bruiloft.


Op welke manier(en) gebruik je naamkaartjes

Denk je aan naamkaartjes dan is het kaartje met naam op je trui of shirt wellicht het eerste waar je aan denkt. Toch worden naamkaartjes vooral veel gebruikt tijdens een cursus waarbij je met veelal onbekenden samen zit. In een oogopslag zien je trainer/docent en je medecursisten hoe wie heet. Dat scheelt onthouden en constant weer vragen, 'hoe heet je ook alweer?'. Het is overigens de ideale manier om mensen die bij elkaar passen aan een tafel te zetten, en juist de mensen die het niet zo gezellig met elkaar hebben zo ver mogelijk uit elkaar te plaatsen. Hierdoor heb jij de regie volledig zelf in handen.


Naamkaartjes in combinatie met overige bruiloft decoratie

De feestzaal decoreren is een geweldige manier om jullie dag kracht bij te zetten. Hebben jullie voor een bepaald thema gekozen, dan kan je dit heel eenvoudig doorvoeren in alle decoratie voor dé dag. Denk niet alleen aan naamkaartjes, maar ook aan welkomstborden, geschenktasjes en menukaarten. De energie die je er insteekt, waarderen je gasten zonder meer.


Een persoonlijke touch voor iedere gelegenheid

Een standaard naamkaartje is leuk, maar het is nog leuker om er een persoonlijke draai aan te geven. Door er een stuk van jullie persoonlijkheid in te stoppen, zorgt voor een extra welkom gevoel. De kans is groot dat je gasten het naamkaartje in hun persoonlijke plakboek zullen bewaren.


Meldingen op het naamkaartje

Natuurlijk vermeld je in de eerste plaats de naam van je gasten op de naamkaartjes. Je kan dit uitbreiden met een korte persoonlijke boodschap. Denk aan een wens voor de betreffende gast of de rol die ze op jullie bruiloft vertolken.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies