Gastenboek bruiloft

1 artikelen gevonden

Een gastenboek bruiloft mag niet ontbreken op jullie trouwdag. Zo hou je een blijvende herinnering over aan deze schitterende dag. Onze ontwerpers hebben een bijzonder en uniek gastenboek ontworpen om uit te kiezen. Je personaliseert het gastenboek eenvoudig en snel in onze gebruiksvriendelijke online editor.

Dit wordt een boek vol prachtige herinneringen en huwelijkswensen, dus kies voor de kwaliteit van Cotton Bird zodat je hier nog jarenlang plezier aan beleeft.


Herinneringen vastleggen in een gastenboek bruiloft

Vaak heeft het gastenboek bruiloft allemaal blanco pagina's waarop jullie gasten een mooie tekst achter kunnen laten. Komt er een photobooth op jullie bruiloft? Dan is het een goed idee om je gasten te vragen om de foto in het boek te plakken en hier nog een aantal regels tekst bij te schrijven. Zo maak je de herinnering echt compleet. Aan het einde van de bruiloft heb jij een schitterend gevuld boek, vol persoonlijke herinneringen. Hier kan je wanneer je wilt op terug kijken. Het valt aan te raden om een stevige tafel neer te zetten met daarop het boek. Zo hebben je gasten tijd en ruimte om een leuk tekstje achter te laten. Zet een stoel neer, zodat je oudere gasten ook op hun gemak een boodschap in het gastenboek bruiloft kunnen pennen.


Gastenboek in een tijdloze stijl

Bij Cotton Bird heb je de keuze uit een gastenboek in een tijdloze stijl. Het exemplaar is voorzien van een opdruk van goudfolie op de voorzijde een harde linnen kaft. De gouden letters geven het design een warme en liefdevolle uitstraling. Op de voorkant is ook ruimte voor een schitterende romantische foto van jullie beiden. De blanco pagina’s zijn gemaakt van hoogwaardig 120 gram papier. Het tijdloze ontwerp maakt het eenvoudig om bij het thema en de stijl van jouw bruiloft te blijven, tot in de kleinste details aan toe.


Hoeveel pagina's heeft een gastenboek bruiloft?

De meeste gastenboeken bestaan uit 80 blanco pagina’s. Zo hebben al je gasten voldoende de ruimte om een persoonlijk berichtje voor jullie achter te laten, ook als je een groot aantal gasten hebt uitgenodigd voor jullie grote dag. Het gastenboek is voorzien van een harde kaft van geweven linnen, zodat het boek jarenlang mooi blijft. Zet het gastenboek na afloop van je bruiloft thuis in de kast of berg het op een speciaal plekje op.


Gastenboek reminder

Vind je het belangrijk dat iedereen een persoonlijk berichtje achterlaat in het gastenboek? Roep dan halverwege het feest nog eens om dat jullie een gastenboek hebben en waar dit receptieboek te vinden is. Mensen kijken er nog wel eens overheen of vergeten na een paar drankjes om een berichtje achter te laten. Dat is natuurlijk erg jammer want deze dag komt niet meer terug. Na de laatste dans nemen jullie een prachtig gevuld boek mee naar je hotelkamer of naar huis. Zo kunnen jullie de volgende ochtend lekker tegen elkaar aan liggen en door het gastenboek bladeren, om zo de vorige dag te herbeleven door de ogen van jullie gasten.


Gastenboek bruiloft personaliseren

Kies voor een prachtige foto van jullie samen voor op de omslag van het gastenboek. Dit boek is echt uniek en speciaal voor jullie gemaakt. Cotton Bird staat bekend om de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Zo maken we gebruik van dik papier, wat prettig aanvoelt tussen je vingers tijdens het bladeren en dat lang mooi blijft. Ons atelier gebruikt enkel gecertificeerde, composteerbare en biologisch afbreekbare inkten en het papier is FSC-gecertificeerd. Ook zijn onze ontwerpen uniek en samengesteld met veel oog voor detail. Neem direct een kijkje bij alle gastenboeken en vindt het perfecte gastenboek voor jullie trouwdag!


Een mooi plekje in huis geven

Na jullie bruiloft is het een leuk idee om het gastenboek een speciaal plekje in huis te geven. Zo kan je zelf eenvoudig nog eens door het boek bladeren of het aan gasten tonen. Geef het unieke huwelijksboek, dat vol met herinneringen staat, een mooie prominente plaats zodat je het snel eens oppakt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies