Stickers bruiloft

Verzegel jullie trouwkaart met bijbehorende stickers! Laat een kleine hint achter voor je gasten, eenmaal de envelop gesloten...Wees creatief! Gebruik de stickers voor meerdere doeleinden: op potjes, vazen, snoepdoosjes voor de allerkleinsten...

492 artikelen gevonden

Van
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Van

vanaf € 0,62

Met bruiloft stickers zorg jij voor de puntjes op de i. Voorzie de envelop met jullie trouwuitnodiging van een mooie sluitsticker zodat je gasten alvast een voorproefje krijgen voor het thema of voorzie kleine cadeautjes, vaasjes en flesjes van leuke stickers. De stickers van Cotton Bird zijn verkrijgbaar in hetzelfde ontwerp als jullie uitnodiging, waardoor deze goed bij elkaar aansluiten en zorgen voor een elegant en compleet geheel.


Sluitstickers voor envelop

Stickers voor je bruiloft gebruik je onder meer om de enveloppen mee dicht te plakken. Zo zorg je ervoor dat de uitnodiging er uitziet als een cadeautje. Het is ook nog eens erg praktisch om sluitstickers te gebruiken. Jij hoeft niet alle enveloppen te likken, maar plakt er een sticker op en je bent klaar. De sluitstickers matchen erg mooi met de etiketten in onze collectie. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende designs, waardoor er zeker een ontwerp bij zit dat past bij jullie thema, kleurschema en persoonlijke smaak. Neem direct een kijkje bij de stickers en maak je trouwuitnodiging helemaal af!


Sluitzegels met illustratie

Om je trouwuitnodiging een elegante en romantische uitstraling te geven, kies je voor sluitzegels met een illustratie. De afbeeldingen van zonnebloemen, eucalyptus, klaprozen of andere prachtige illustraties geven een stijlvolle touch aan de envelop. Je voorziet de sluitzegels in een handomdraai van een persoonlijke opdruk door onze gebruiksvriendelijke editor te gebruiken. Zodra de uitnodiging bij je genodigden op de mat valt, krijgen zij een voorproefje op het thema.


Minimalistische sluitstickers

Onze ontwerpers zorgen iedere keer weer voor een up-to-date aanbod met fantastische designs. Onze producten kenmerken zich door de hoogwaardigheid van de afwerking en het oog voor detail waarmee de designs zijn gemaakt. Dit is ook het geval bij de sluitstickers. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch exemplaar met jullie voorletters of voornamen erop. Er zijn zowel sluitstickers geprint op wit papier als sluitzegels op kraftpapier. Er geldt een minimale afname van 10 herplakbare stickers. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de sluitstickers niet alleen voor het afplakken van enveloppen maar laat ze ook op een andere manier terugkomen tijdens jullie trouwfeest.


Stickers voor decoratie bruiloft

Jullie grote dag is natuurlijk niet compleet zonder schitterende decoratie. Met de bruiloft stickers voorzie jij zelf leuke items van een persoonlijke sticker. Plak de stickers bijvoorbeeld op de bloemenvaasjes of op lantaarns die je verspreidt over de locatie of tijdens het diner op tafel zet. Ook is het erg leuk om kleine cadeautjes te personaliseren, die je na afloop meegeeft aan je gasten. Zo heeft iedereen een bijzonder aandenken aan deze mooie dag. Deel een geurkaars met sticker uit tijdens het diner, zodat je zeker weet dat alle gasten wat leuks krijgen. Voor de kleine gasten valt het aan te raden om een snoepdoosje te vullen met wat lekkers. Deze plak je goed af met een van de bijpassende stickers.


Stickers in ieder thema

Voor ieder thema hebben wij mooie stickers in de uitgebreide collectie zitten. Of je nu op zoek bent naar minimalistische stickers waarbij de kalligrafie centraal staat of vrolijke bonte stickers met een kleurrijke print: bij Cotton Bird vind je wat je zoekt. Het is heel eenvoudig om al jouw drukwerk in eenzelfde thema te shoppen. Bekijk bijvoorbeeld de trouwkaarten, kies jouw favoriete ontwerp en neem direct een kijkje bij de bijpassende producten in die serie. Van RSVP-kaarten tot enveloppen met een bijpassende binnenkant en menu's en tafelkaartjes, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je past jouw favoriete product eenvoudig aan met de online editor. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op want we helpen je graag verder.


Gratis proefpakket

Twijfel jij tussen een aantal kaartjes? Of wil je eerst weten hoe het papier aanvoelt in je handen? Wanneer je benieuwd bent naar de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen en met eigen ogen wilt zien hoe de ontwerpers met oog voor detail de mooiste producten samenstellen, raden we je aan om een gratis trouwpakket te bestellen. Je ontvangt dan een verzameling van kaartjes en bijpassende producten. Dit versturen wij kosteloos naar je op! Hou rekening met een verzendtijd van maximaal 7 werkdagen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies