Mijlpaalkaarten

79 artikelen gevonden

Mijlpaalkaarten voor bijzondere momenten

Met mooie geïllustreerde mijlpaalkaarten hou je alle hoogtepunten van jouw zwangerschap, het eerste jaar van je baby of de eerste keren van je baby. Op deze manier leg je jouw herinneringen op een bijzondere en unieke manier vast. De tijd gaat zo snel, dus vergeet niet om zowel de bijzondere als de alledaagse momenten regelmatig op papier te zetten of op de foto te zetten. Bij Cotton Bird vind je de mooiste mijlpaalkaarten waarmee je de evolutie van jouw zwangerschap op een mooie geïllustreerde wijze bijhoudt en daarna het eerste jaar van je baby. Deze milestone cards zijn niet alleen erg leuk om aan jezelf te geven, maar ook om cadeau te doen voor een babyshower of als kraamcadeautje.


Zwangerschap mijlpaalkaarten

Met de baby bump kaarten leg je de groei en ontwikkeling van je kindje in je buik op een bijzondere manier vast. Ieder pakket bevat 15 kaarten waarmee je maand na maand de belangrijkste momenten van de zwangerschap kunt doorlopen. Er is wat ruimte om op de kaarten te schrijven, waardoor je bijvoorbeeld kwijt kunt hoe jullie je voelden toen jullie voor het eerst het hartje hoorden kloppen, het geslacht ontdekten of de baby voelden bewegen. Op het moment zelf denk je dat je deze kleine details nooit meer vergeet, maar met de tijd kan je specifieke gevoelens waarschijnlijk niet meer herinneren. Het is dan ook erg mooi om je zwangerschap op deze manier vast te leggen, zodat je altijd een fysieke herinnering hebt aan deze schitterende tijd.


Mijlpaalkaarten baby's eerste jaar

Je kleintje groeit als kool en ontwikkeld zich al net zo snel. Hoe leuk is het dat je deze groei op een prachtige manier vast kunt leggen met mijlpaalkaarten. Een set bestaat uit 15 kaarten, van de 1e week tot de 1e verjaardag, en zijn mooi geïllustreerd aan de voorkant. Aan de achterkant is er plaats voor een persoonlijke tekst waar je onder andere de groei van je kindje en andere mooie momenten kunt vastleggen. Milestone cards zijn ontzettend populair bij jonge moeders op Instagram en Pinterest. Jij maakt zo de mooiste foto's van je baby gedurende de eerste weken en maanden! Door deze te delen deel je jouw geluk met vrienden en familie en blijft iedereen op een leuke manier op de hoogte van de groei van jouw baby.


Unieke mijlpaalkaarten

Onze designers zorgen ervoor dat jij de keuze hebt uit milestone cards in unieke designs. Voor iedere smaak zitten er mooie mijlpaalkaarten bij. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistische set met een natuurlijke uitstraling, ga voor mijlpaalkaarten met een gouden folieopdruk of kies voor vrolijke mijlpaalkaarten met illustraties van bloemen of dieren. Welke set jij ook kiest, ze worden allemaal gedrukt op hoogwaardig papier, zodat je hier nog heel lang plezier aan beleeft. In het bijgeleverde doosje bewaar je de kaarten eenvoudig, zodat je ze na een paar jaar nog eens tevoorschijn kunt halen om herinneringen op te halen.


Leuk kraamcadeau: mijlpaalkaarten

Ben jij uitgenodigd om op kraamvisite te komen en ben je op zoek naar een cadeau waar je de kersverse ouders zeker gelukkig mee maakt? Neem dan een kijkje bij de prachtig vormgegeven mijlpaalkaarten van Cotton Bird. Hiermee kunnen de ouders de bijzondere mijlpalen van hun kindje bewaren. Er zijn sets voor de leeftijd in maanden of weken, maar ook voor andere grote momenten zoals de eerste keer omrollen, het eerste hapje van de baby of het zelfstandig gaan zitten of staan worden origineel vastgelegd op een foto van het kindje met daarbij de mijlpaalkaart. Door dit cadeau te geven zorg jij ervoor dat de ouders hun creativiteit kwijt kunnen en later nog precies weten wanneer hun kindje een mijlpaal behaalde.


Herinneringen vereeuwigen

De mijlpaalkaarten zorgen er niet alleen voor dat ouders de mooiste momenten vastleggen op een foto, maar er is ook voldoende ruimte voor eigen teksten aan de achterzijde van de kaarten. Door op te schrijven wat je baby allemaal kan op een bepaalde datum of de veranderingen in je lichaam tijdens de zwangerschap vast te leggen, ben je er zeker van dat deze uitzonderlijke details niet verloren gaan. Deze tijd komt nooit meer terug, dus als jij niets wilt vergeten van je zwangerschap en het eerste jaar van je baby zijn mijlpaalkaarten absoluut een aanrader.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies