Vraag een gratis proefpakket of proefdruk aan

Cotton bird werkt met unieke formaten, speciale afwerkingen en héél veel passie! De staaltjes in dit gratis proefpakket geven je een duidelijk beeld van het type papier, fijnheid van de afwerking en oog voor het detail. De inhoud van het pakket wordt regelmatig herbekeken door ons designteam en aangepast aan de nieuwe collecties ! Je proefpakket wordt met de post bezorgd, het kan tot maximaal 7 werkdagen duren voordat je het pakketje thuis ontvangt.

2. Persoonlijke proefdruk

Ben je aan het twijfelen tussen verschillende trouwkaarten, geboortekaartjes of doop- en communie uitnodigingen?
Bestel dan tot 2 gepersonaliseerde modellen (exclusief referenties met kalkpapier en/of geboorduurde figuurtjes).
Dit is helemaal gratis!

Met een kindje op komst moet er van alles geregeld worden, ook wanneer het niet jullie eerste kindje is. Een kamertje moet worden ingericht en de eerste kleertjes moeten worden gewassen. Het is slechts een heel kleine greep uit de verschillende dingen die er georganiseerd moeten worden. En dan hebben we het nog niet eens over het geboortekaartje waarmee jullie de komst van jullie kleine telg wereldkundig willen maken. Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar het ideale geboortekaartje voor jullie, zal je al snel ontdekken dat er geen einde aan het aanbod komt. Nu is de vraag, hoe komen jullie tot het maken van de juiste keuze? Een geboortekaartjes proefdruk is hierbij heel behulpzaam.

 

Een perfect geboortekaartje voor de kleine spruit

 

Niets is te gek voor jullie kleine spruit. Dat gevoel dat alles veilig en vooral ook perfect moet zijn, dat lijkt al automatisch te ontstaan zodra je die kleine op de wereld hebt gezet. Een gezond en liefdevol leven vol geluk, dat zal zeker een deel van de wens voor jullie kindje zijn. Stap voor stap hoop je dat in de komende jaren te bereiken, een proces waar iedere jonge ouder in groeit. Perfectie, dat is wat dit geheel omschrijft. En in dit perfecte plaatje hoort natuurlijk ook een perfect geboortekaartje. Maar weet je dat het perfecte geboortekaartje niet bestaat? Althans, er is niet één perfect geboortekaartje. Wat een geboortekaartje namelijk perfect maakt, is dat het bij jullie past, een kaartje waar jullie heel blij van worden. En omdat smaken verschillen, is er binnen de ruime collectie voor iedereen een perfect geboortekaartje te vinden. Er kan in ieder geval niet een enkel kaartje als perfect worden aangewezen.

 

Een ruime collectie

 

De collectie geboortekaarten is zo uitgebreid dat er voor ieder type wel een passend kaartje te vinden is. Maar misschien wil jij een kaartje eerst proeven, voelen, zien en ruiken voordat je een definitieve keuze kunt maken. Met een geboortekaartjes proefdruk kun je daarom makkelijker een keuze maken. Voel de kwaliteit van het papier en visualiseer hoe het eruit komt te zien. Ontdek onze verschillende stijlen, zoals minimalistische en klassieke kaarten. Ook vrolijk gekleurde kaarten, fotokaarten en retro kaarten behoren onder andere tot de collectie.

 

Een persoonlijk kaartje

 

Een geboortekaartje uitzoeken is echt een kwestie van persoonlijke smaak en stijl. Iets wat jij werkelijk fantastisch vindt, kan een ander vreselijk vinden. En dat is nu juist zo mooi aan smaken, dat ze soms enorm kunnen verschillen. Binnen de brede collectie geboortekaartjes is zoveel moois te vinden, kaartjes waar iedereen blij van wordt. Alleen, het allerbelangrijkste is dat jullie er blij van worden. Een persoonlijk kaartje vanuit het hart is het allermooiste dat je een ander kunt sturen.

 

Wat zet je op het kaartje?

 

Met een proefdruk van verschillende soorten kaartjes krijg je een veel realistischer gevoel dan wanneer je ze op een foto in een voorbeeldenboek of op een internetpagina ziet. Daarom is het goed om de kaartjes te kunnen visualiseren. En hoe ziet het er dan uit wanneer je de tekst erop zet? En vooral: wat zet je dan op het kaartje? Een geboortekaartje moet zeker de basisinformatie over de baby bevatten. Denk hierbij vooral aan de naam en de geboortedatum van de baby en vooral ook wie de ouders van de baby, jullie namen, zijn. Ook is het heel normaal om het geboortegewicht en de lengte van de baby te vermelden. Verwacht je (onverwacht) kraambezoek? Vermeld dan de rusttijden van moeder en kind en verzoek eventueel een afspraak te maken om op bezoek te komen. Vermeld hiervoor direct je contactgegevens. Het is ook heel erg leuk om een of twee versjes op de kaart te zetten.

 

Een proefdruk laten maken

 

Het is maar wat lastig om te visualiseren hoe het geboortekaartje eruit komt te zien en wat de kwaliteit van het papier is. We helpen je hier graag bij door je een proefpakket aan te bieden. Hierdoor krijg je echt gevoel bij een kaartje en wordt het doorgaans makkelijker om een keuze te maken.

 

Kies voor gemak

 

En als je na het bestellen van een geboortekaartjes proefdruk een definitieve keuze hebt gemaakt, maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk. De kraamtijd is immers al druk genoeg en het laatste dat je wilt, is dingen overbodig moeilijk maken. Bestel dan ook handige sluitzegels en adresstickers mee. Plakken, versturen en klaar ben je.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies