Rsvp trouwkaart

Organiseer met dit kaartje sneller en makkelijker jullie trouwfeest. De ingevulde RSVP kaartjes geven jullie namelijk antwoord op belangrijke vragen als: wie komen er op de receptie, het diner... ? Komt hij/zij met partner en/of kinderen? Je kunt je gasten ook vragen naar hun allergieën, en niet te vergeten, naar hun muzieksuggesties!

487 artikelen gevonden

Je partner is op een knie gaan zitten en heeft je ten huwelijk gevraagd; een droom die uitkomt. Dit voorgenomen huwelijk is al een felicitatie waard. En deze alom geprezen mooiste dag van jullie leven vieren jullie natuurlijk met iedereen die jullie lief is. De trouwdag wordt zorgvuldig voorbereid, de feestlocatie en muziek wordt uitgezocht en jullie besluiten samen welke tijdens welke feestelijkheden aanwezig zijn. Dan is het tijd om de uitnodigingen uit te zoeken en te versturen. De uitnodiging heeft als doel jullie gasten te informeren wanneer en waar zij verwacht worden. Stuur een bijhorende RSVP kaart mee. Hiermee wordt er aan de gasten gevraagd het toekomstige bruidspaar, ceremoniemeester of weddingplanner op tijd te laten weten of ze wel of niet op de bruiloft aanwezig zijn. Een klein kaartje dat een grote hulp zal zijn voor de organisatie van jullie bruiloft!


De bruiloft plannen

Het is druk en spannend, maar ook zeker enorm leuk om je bruiloft te plannen. Misschien heb je al jarenlang in je hoofd hoe deze dag eruit moet zien en dan is het nu tijd om deze droom uit te laten komen. Begin op tijd met het plannen. Begin je te laat, dan kan het zomaar zijn dat je jurk niet op tijd klaar is en de locatie waar je je feest graag houdt, al bezet is. En nog vervelender, misschien kan je al niet meer trouwen op de datum die jullie gekozen hebben omdat deze al helemaal volgeboekt is. Daarnaast houd je het plannen zo leuk en ontspannen mogelijk wanneer je op tijd begint.


Wie nodig je uit?

Voordat je uitnodigingen met RSVP gaat sturen, moet je eerst vaststellen wie je uitnodigt. Dit is geheel aan jullie als bruidspaar, maar houd hierbij wel je budget voor ogen. Je kan het ook splitsen in gasten die er de gehele dag bij zijn, ook tijdens het diner en avondprogramma en mensen die alleen voor de receptie zijn uitgenodigd. Maak bij het maken van de uitnodigingen duidelijk voor welk deel de betreffende gast is uitgenodigd.


Wat is een RSVP trouwkaart?

Je hebt de term RSVP inmiddels al een paar keer voorbij zien komen, maar wellicht heb je geen idee wat dit inhoudt. RSVP staat voor 'Répondez S'il Vous Plaît', luxe Frans voor het verzoek je uitnodiging te beantwoorden. Op deze manier weet je globaal gezien wie er wel en niet komen en kun je het feest gerichter plannen.


Informatie voor op een RSVP trouwkaart

De RSVP kaart kan je opdelen in categorieën: de ceremonie, receptie, avondfeest of de hele dag. Tevens heb je de mogelijk om gasten te laten aangeven met hoeveel personen ze komen en of hier ook kinderen bij zijn. Eten je gasten mee, dan hebben ze hier ook de mogelijkheid om aan te geven of er allergieën of dieetwensen zijn om bij het samenstellen van het menu rekening mee te houden. Vermeld op de RSVP kaart wie de contactpersoon is voor de organisatie van de bruiloft, zoals bijvoorbeeld de gegevens van de ceremoniemeester.


Een RSVP kaart die past bij het thema van de bruiloft

Het is ontzettend leuk om een thema voor je bruiloft te kiezen. Dit hoeft niets ingewikkelds te zijn. Denk bijvoorbeeld aan je lievelingsbloem, een kleur of je favoriete vakantieland. Dat thema trek je door naar de rest van je feest. Zo kan je ook kiezen voor een RSVP trouwkaart in dit thema. Een persoonlijk tintje aan een onvergetelijke dag.


Een complete set

Een RSVP trouwkaart is in verschillende stijlen verkrijgbaar bij Cotton Bird en geheel aan te passen op jullie smaak en wensen. Maak het je gasten gemakkelijk door bijvoorbeeld het postzegelvakje al van een postzegel te voorzien. Zo hoeven de gasten het kaartje alleen nog maar in te vullen en op de post te doen. Gebruik je het liever niet als een RSVP postkaart, dan kan je het vakje in het online bewerkingstool verwijderen. Bij het bestellen van RSVP kaarten, krijg je ook enveloppen, die de gasten kunnen gebruiken voor het retourneren van de RSVP kaart. Handig wanneer je het dus niet als postkaart wil gebruiken.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies