Bedankkaarten bruiloft

Het hele jaar door worden onze collecties vernieuwd, zo ook onze bedankkaarten!

1211 artikelen gevonden

Jullie bruiloft was een dag om nooit te vergeten. Hebben jullie de grote dag gevierd met de beste vrienden en familie om jullie heen? Hebben jullie samen gelachen en genoten, zijn er nog grappige speeches gegeven en hebben jullie schitterende cadeaus in ontvangst genomen? Dan wil je jouw gasten natuurlijk graag bedanken voor hun aanwezigheid op jullie trouwen. Zonder de gasten was dit feest niet hetzelfde geweest. Daarbij hebben jullie prachtige foto’s van laten maken die je wilt delen. Er zijn genoeg redenen te bedenken om jouw gasten te verrassen met een mooie bedankkaart!


Gasten bedanken met bedankkaartjes

Twijfel je of je na de bruiloft al je gasten een bedankkaartje moet sturen? Niets moet, maar het gebaar wordt wel zeer op prijs gesteld door jouw lieve vrienden, familie en collega's die aanwezig waren op de bruiloft. Een paar weken na de bruiloft vinden jullie bruiloftsgasten een schitterende, chique envelop op de deurmat. Zodra ze deze openen zien ze jullie mooie foto's en lieve woorden en denken ze direct terug aan jullie grote dag. Bij Cotton Bird heb je de keuze uit de mooiste ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor een bedankkaart in dezelfde stijl als jullie save the date en trouwkaarten. Je kunt natuurlijk ook voor een heel ander ontwerp kiezen. Alle bedankkaartjes worden gedrukt op hoogwaardig papier en ontworpen met een oog voor detail.


Wanneer bedankkaarten bruiloft versturen

Je verstuurt de bedankkaarten doorgaans binnen een maand na jouw bruiloft. Als je eerst op huwelijksreis gaat, of een bedankkaart met foto wilt sturen, moet je nog even wachten. Meestal kan de fotograaf de foto's wel binnen een maand leveren, of in ieder geval een paar van de mooiste beelden naar je sturen die dan al bewerkt zijn. Zo kun je binnen een paar weken na de bruiloft een origineel bedankkaartje opsturen naar jouw lieve gasten. Ben je van plan om een bedankkaart te sturen? Bespreek dit dan altijd even met de fotograaf, zodat jullie op één lijn zitten qua planning.


Hoeveel stuks bedankkaarten bruiloft

Hebben jullie iedereen al bedankt voor het komen op de bruiloft zelf? Dan wil je misschien niet iedereen nog eens een bedankkaart sturen. Dit kan natuurlijk wel! Zeker bij een klein feest valt het aan te raden om iedereen nog eens een prachtig kaartje te sturen om ze te bedanken voor hun komst en de gezelligheid. Bij een groots feest, kunnen de kosten vanwege bijvoorbeeld de postzegels snel oplopen. Laat dit je niet weerhouden van het versturen van een bedankkaart. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen jullie beste vrienden of de familie waarmee je het meest close bent nog een extra kaartje sturen.


Originele bedankkaartjes

Met de schitterende bedankkaartjes van Cotton Bird verleng je de napret van jullie bruiloft. Neem een kijkje bij het uitgebreide assortiment om jullie perfecte bedankkaart te vinden en verstuur er een die helemaal past bij jullie stijl. Het hele jaar door worden de collecties door onze designers vernieuwd, zodat er iedere keer weer unieke bedankkaarten te vinden zijn. Ga bijvoorbeeld voor een bedankkaart met een grote foto van jou en je geliefde op de voorkant met romantisch afgeronde hoeken, of kies voor een bedankkaartje waar je een polaroid in kwijt kunt. Kies de mooiste foto van jullie samen uit en voeg een persoonlijke boodschap toe.


Unieke designs

Cotton Bird biedt bedankkaarten, trouwkaarten, save the date kaarten en nog veel meer voor jullie bruiloft. De producten hebben een uniek design en passen mooi bij elkaar. Naast bedankkaarten zijn er bijvoorbeeld ook kaarsen met foto die je cadeau kunt doen, of bedrukte koekdoosjes of verrassingsdoosjes. Alle producten worden gemaakt in Europa en zijn met veel zorg en oog voor detail samengesteld. De gebruikte materialen zijn duurzaam en verantwoord. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan een gezondere aarde.


Bestelling plaatsen voor bedankkaarten

Al tijdens het uitzoeken van de save the date kaarten of trouwkaarten kun je een mooi bedankkaartje op jouw verlanglijstje zetten. Door een persoonlijk account aan te maken bij Cotton Bird kun je gemakkelijk jouw ideale kaartjes ontwerpen. Ook heb je altijd inzicht in jouw bestellingen en kun je bestellingen beheren als je een eigen account hebt. Na het plaatsen van jouw bestelling voor originele en unieke bedankkaartjes, kun je de status van je bestelling checken door in te loggen. Heb jij nog vragen over de bedankkaarten of wil je iets anders weten? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kaarten of decoratie.