Bruiloft uitnodiging

Neem een kijkje in onze verschillende trouwcollecties en kies zo je trouwthema. Ga voor een huisstijl: van uitnodiging tot bedankkaart. Laat je verleiden...

653 artikelen gevonden

Margot Margot
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 2,54

Gipsy Gipsy
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Goudfolie

vanaf € 2,52

Edward Edward
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Koperfolie

vanaf € 1,89

Twijfel je nog? Bestel niet 1 maar 2 GRATIS proefdrukken!

 

Je gaat trouwen en de grote dag komt steeds dichterbij! Dan wordt het tijd om de trouwkaarten uit te gaan zoeken en te verzenden. Wellicht heb je al een save the date kaart verstuurd een aantal maanden geleden, zodat jouw genodigden de datum van je bruiloft vrij hebben kunnen houden. Bij Cotton Bird bestel je trouwkaarten in allerlei unieke ontwerpen, in een grote verscheidenheid aan papiersoorten en eventueel in combinatie met andere elementen die nodig zijn om de ceremonie te organiseren. Hier vind je dus alles wat jij nodig hebt.

 

Premium trouwkaarten

 

Ben jij op zoek naar een trouwkaart in een bepaald thema? Dan ben je bij Cotton Bird aan het juiste adres. Zo zijn er onder andere minimalistische trouwkaarten, trouwkaarten met een natuurlijke uitstraling en klassieke of chique trouwkaarten. Voor een extra luxe uitstraling zijn sommige trouwkaarten voorzien van een luxe gouden foliedruk. Wat jij ook in je hoofd hebt, onze ontwerpers hebben vast een trouwkaart gemaakt die aansluit bij jouw wensen. Jij kunt altijd rekenen op premium materialen. Dit geeft de trouwkaart niet alleen een bijzondere uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de kaart lang mooi blijft en de ontvangers deze goed neer kunnen zetten.

 

Trouwkaarten met foto

 

Voor een tijdloos, uniek en origineel trouwkaartje kies je voor een trouwkaart met foto. Je creëert een persoonlijke en unieke kaart door jullie favoriete foto op de voorkant te zetten. Kies voor een van de designs met een foto en bewerk deze kaart vervolgens naar je eigen wensen. Onze ontwerpers hebben verschillende hippe, klassieke en vintage trouwkaarten gemaakt waar je jouw eigen foto gemakkelijk zelf in kan plaatsen. Zo hoef jij niet heel creatief te zijn, om toch een volledig gepersonaliseerde trouwkaart te maken.

 

Gratis proefpakket

 

De kwaliteit van Cotton Bird trouwkaarten moet je zelf ervaren. Wij werken namelijk met speciale afwerkingen, unieke formaten en heel veel passie aan het ontwerpen van jouw ideale kaart. Wij doen niet aan het afdrukken van één van jouw favoriete kaartjes, maar verrassen je met een uitgebreid gratis proefpakket! In het proefpakket, dat met de post bezorgd wordt, vind je staaltjes die een duidelijk beeld geven van de kwaliteit van het papier, het oog voor detail en de fijnheid van de afwerking. De inhoud van het proefpakket wordt regelmatig geëvalueerd door ons designteam en waar nodig aangepast aan de nieuwe collecties. Het kan tot maximaal 7 werkdagen duren voordat je het pakketje thuis ontvangt.

 

Wanneer verstuur je de trouwkaarten

 

Verkijk je niet op het versturen van de trouwkaarten, want dit kan nog een flinke klus zijn. Het begint bij het opstellen van de gastenlijst. Wie komen er allemaal op jullie bruiloft? En wie zijn daggast, wie komen er alleen op het feest en welke gasten worden alleen uitgenodigd voor de receptie? Wanneer je dit duidelijk hebt, kun je alle adressen gaan verzamelen. Wil je alleen een trouwkaart versturen of ook een save the date? En voor welke stil gaan jullie? Bij Cotton Bird heb je de keuze uit tal van stijlvolle ontwerpen. Hou in jouw planning rekening met een levertijd van maximaal 2,5 week en plan wat extra tijd in voor het uitnodigen van eventuele over het hoofd geziene gasten.

Over het algemeen wordt de save the date zo'n 12 tot 4 maanden voor de bruiloft verstuurd. Zeker als jij in een populaire periode wilt trouwen, zoals in de zomervakantie, valt het aan te raden om mensen een kaartje te sturen zodat ze deze datum vrij plannen. Op dit informele kaartje staat enkel een aankondiging dat jullie op een bepaalde datum gaan trouwen. De daadwerkelijke uitnodigingen worden over het algemeen 8 tot 6 weken voor de trouwdag verstuurd. Doe je dit eerder, dan is de kans groter dat gasten de trouwkaart ergens kwijtraken.

 

Welke informatie op trouwkaart

 

Jij hebt je ideale trouwkaart gevonden, nu is het tijd om een checklist te maken van alle benodigde informatie. Wat er in ieder geval op de trouwkaart moet komen te staan zijn de namen van het bruidspaar, de datum, de namen van de geadresseerden en de locatie waar de huwelijksceremonie plaats zal vinden. Verder kun je extra informatie toevoegen over bijvoorbeeld de dresscode en 'plus ones' en kinderen. Door duidelijk te communiceren voorkom je dat er gasten op komen dagen waar eigenlijk geen ruimte voor is. Je kunt hiervoor altijd gebruik maken van een los insteekkaartje. Voor de organisatie van het trouwfeest valt het ook aan te raden om een RSVP kaart mee te sturen. De ingevulde RSVP kaartjes geven antwoord op belangrijke vragen zoals wie er op de receptie komen, wie er zijn met het diner, of partners en/of kinderen mee komen en je kunt jouw gasten vragen naar allergieën of dieetvoorkeuren.

 

Bedankkaarten bestellen

 

Het is makkelijk om direct bedankkaarten te bestellen in dezelfde stijl als jouw trouwkaarten. Schrijf deze alvast tegelijk met de trouwkaarten, dat scheelt je veel tijd. Zo kunnen jullie na de bruiloft direct op huwelijksreis en genieten van het getrouwde leven! Als jij een bedankkaart met fotostrip of een foto op de voorkant wilt versturen, moet je natuurlijk nog wel even wachten.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies