Kerst stickers

Wees creatief en personaliseer alles wat je wilt: plak deze stickers op snoepzakjes voor de allerkleinsten, versier je kerst enveloppen of je cadeaus voor onder de boom!

179 artikelen gevonden

Kerst stickers ter decoratie


Met kerst stickers personaliseer jij jouw cadeaus, waardoor het nog leuker wordt om te geven en te ontvangen. Wees creatief en plak de stickers bijvoorbeeld op je kerst enveloppen voor een leuke presentatie van je kerstkaarten, versier snoepzakjes of koekjesdozen voor de allerkleinsten met een persoonlijke sticker of maak de cadeaus voor onder de boom helemaal af met een gave sticker. Onze ontwerpers hebben diverse designs voor je gemaakt om uit te kiezen. Match de sticker bijvoorbeeld met de look van jouw kerstkaart of met de binnenkant van de enveloppen. Wij wensen je mooie dagen toe.

 

Kerstcadeau origineel inpakken

 

Met het inpakken van de kerstcadeaus kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Pak jouw kerstcadeaus bijvoorbeeld eerst in met effen gekleurd cadeaupapier dat je vervolgens versiert met een cadeaulint dat je om het pakketje wikkelt en vastplakt met kerst stickers. Om het af te maken steek je een veertje, dennentakje of eucalyptustakje onder het lint. Ook kun je het inpaklint kruislings vastmaken. Je hebt de keuze uit een groot aantal kerst stickers, zodat je altijd mooie stickers vindt die bij jouw smaak passen. Kies bijvoorbeeld voor stickers met een gouden kerstwens of ga voor een sticker met een leuke illustratie van een roodborstje of dennentakjes.

 

Kleurenpalet kiezen

 

Voordat jij aan de slag gaat met het inpakken van jouw cadeaus, valt het aan te raden om voor een kleurenpalet te kiezen. Kijk eens naar de decoratie van de kerstboom en stem hier de kleuren op af. Donkergroen en dieprood zijn echte kerstkleuren, net als goud, zilver, wit en ijsblauw. Kraftpapier staat mooi bij al deze kleuren en vormt dus een goede basis als inpakpapier. Wanneer jij eruit bent welk kleurenpalet je wilt gebruiken, kun je hier jouw kerst stickers, linten, cadeaulabels en ander inpakmateriaal op afstemmen. Bij Cotton Bird is het eenvoudig om kerstkaarten, enveloppen, stickers en meer te bestellen met een bijpassend ontwerp. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en maak een eigen account aan zodat je jouw favorieten op kunt slaan.

 

Kerst stickers voor envelop

 

Waar vroeger enveloppen dicht werden gemaakt met wax en een zegel, zijn er tegenwoordig vrolijke sluitstickers. Met kerst sluitstickers plak je jouw enveloppen eenvoudig dicht. Je plakt deze stickers op de sluitflap van de envelop en hoeft hier dus niet meer aan te likken. Niet alleen zijn kerst stickers dus erg praktisch, ook vrolijken de stickers de envelop op en geven ze alvast een hint van hoe het kaartje in de envelop eruitziet. Dit maakt het kerstkaartje net wat specialer en geeft het direct een persoonlijke uitstraling.

 

Snoepzakjes versieren met kerst stickers

 

Met kerst mag er vaak wat meer gesnoept worden dan normaal. Wil jij de kleintjes verrassen tijdens Kerstmis? Stel dan leuke snoepzakjes samen die je versiert met een mooie bijpassende kerst sticker. Je bestelt al kerst stickers vanaf slechts 1 stuk. Via Cotton Bird is het gemakkelijk om andere items te kopen in dezelfde stijl. Het is ook erg leuk om koekjesdoosjes te personaliseren. Deze voorzie je bijvoorbeeld van je favoriete foto of een quote of gezegde. Dit doosje geef je aan de mensen van wie je houdt. In een doosje passen 3 of 4 koekjes, afhangend van de dikte van het koekje.

 

Wens geliefden fijne feestdagen

 

Met een kerstkaart of leuke cadeaus wens je jouw geliefden fijne feestdagen toe. Vaak zijn er personen die jij ieder jaar een kerstkaart stuurt, zoals je ouders, broers en zussen en vrienden. Maar er zijn nog veel meer mensen die je blij maakt met een kerstgroet. Verras bijvoorbeeld collega's, leden van jouw sportgroepje of eenzame ouderen met een kerstkaart die je nog verder versiert met een bijpassende kerst sticker. Buren die je (nog) niet goed kent zijn ook mensen die je kunt verrassen met een kerstkaart. Zo is het makkelijker om contact te leggen en heb je in het nieuwe jaar iemand in de buurt waar je in nood een beroep op kunt doen. Ook is de buren is het een fijne gedachte dat er iemand is als ze onverwachts iets nodig hebben. Wie ga jij verrassen deze kerst?

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies