Groeimeter

Omdat je kleine baby (te) snel groeit, heeft Cotton Bird een collectie groeimeters voor je samengesteld! En het leuke?

Je kunt ze aanpassen met de voornaam en geboortedatum van je kindje. Verkrijgbaar in sticker- of posteruitvoering.

68 artikelen gevonden

Joa
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Joa

vanaf € 34,90

Kinderen groeien zo snel, voor je het weet vliegen ze alweer uit. Het is een cliché welke toch door veel ouders steeds bevestigd wordt. Zodra je weet dat je een kindje verwacht, maak je je klaar voor de komst van deze nieuwe wereldburger. Het is enorm leuk om de babykamer in te richten, zodat je alvast wegdroomt hoe het straks is wanneer je kindje eenmaal geboren is. Een inrichting die zowel praktisch als sfeervol is een must. Kies dan ook naast de meubeltjes voor leuke muurdecoratie. Een groeimeter is een van de dingen die je zeker niet wil missen in de babykamer. Hiermee kan jij zelf meemaken dat je kleine echt heel snel groeit. Daarnaast is het een hele leuke aanvulling in de aankleding van de babykamer. Bij Cotton Bird vind je een passend decoratief model.

 

De groeimeter - mooie muurdecoratie voor de babykamer

 

Lege muren voelen vaak sfeerloos aan. Een groeimeter is daarbij de ideale muurdecoratie, geheel passend bij de stijl van de kinderkamer. Daarnaast is het een echte blikvanger voor de ruimte. Zodra je kindje wat ouder is, zal het zelf ook graag bekijken hoe hard hij of zij groeit. En omdat je kind nog heel wat jaren doorgroeit, is het nooit te laat voor een groeimeter. Dus, heb je er in de babyperiode van je kind nog geen gekocht, dan doe je dit gewoon alsnog. Leuk om regelmatig te meten hoe hard je kind groeit.

 

Verschillende uitstralingen

 

Omdat een groeimeter niet alleen leuk is om te gebruiken, maar ook bijzonder decoratief is, wil je een ruime keuze aan modellen en uitstralingen hebben. Hierdoor wordt de groeimeter ook echt een aanvulling op de inrichting. Denk aan een groeimeter in zachte trendkleuren of juist in de traditionele kleuren voor een jongen en een meisje. Daarnaast kies je uit een ruim aanbod van groeimeters met diverse prints. Denk aan vrolijke dieren, baby's en bloemen. Er is altijd wel een stijl te vinden die bij jouw smaak en de inrichting van de kinderkamer past.

 

Materialen

 

Groeimeters zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Dat is maar goed ook, want niet ieder materiaal past bij de inrichting van de kamer voor je baby, laat staan dat het je smaak is. Zo kies je voor het natuurlijke en robuuste uiterlijk van een houten groeimeter wanneer je wel wat stoers in de kinderkamer gebruiken kan. Ook de houten groeimeter is weer in verschillende houtsoorten verkrijgbaar, zoals vurenhout en steigerhout. Ook koop je groeimeters van canvas, katoen, metaal en groeimeters in de vorm van een muursticker. Nog leuker is om zelf met een groeimeter aan de slag te gaan. Zo koop je ook een groeimeter met een borduurpakket. Op die manier borduur je zelf een patroon op de groeimeter voor een extra persoonlijke touch, en wel zo leuk wanneer borduren een van je hobby's is.

 

Een groeimeter als kraamcadeau

 

Is er een baby geboren binnen de familie, vrienden- of kennissenkring, dan is de kans groot dat je met een geboortekaartje van dit heugelijke feit op de hoogte wordt gebracht. Een groeimeter is niet alleen leuk om voor je eigen babykamer te kopen, het is ook een fantastisch kraamcadeau! Een groeimeter met een borduurpakket is niet de enige manier om een groeimeter te personaliseren. Je kan ook een groeimeter laten bedrukken met de naam en de geboortedatum van de baby. Het is zonder twijfel een cadeau waar de ontvanger heel blij van wordt.

 

De plaats van de groeimeter bepalen

 

Waar je de groeimeter ophangt, is geheel aan jou. Zo'n mooie meetlat hang je het liefst zoveel mogelijk in het zicht. Daarom hang je het waar je maar ruimte hebt, op de deur, muur of de kledingkast zijn zo enkele voorbeelden. Belangrijk is wel dat de groeimeter op de juiste hoogte wordt opgehangen. Meet je dit niet uit, dan heeft het weinig zin om de groeimeter te gebruiken voor de lengte van je kind. Immers, de uitgangspositie klopt niet en dus de meting ook niet. Op welke hoogte je de groeimeter ophangt, is afhankelijk vanaf welke lengte de groeimeter begint met meten. Stel dat de meter start bij 50 centimeter, dan meet je 50 centimeter vanaf dit punt tot de grond. Zo weet je op welke hoogte het laagste punt van de meter en is het verder heel eenvoudig hoe je de meetlat ophangt.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies