Bruiloft decoratie

Ontdek al onze bruiloft decoratie voor een mooi harmonisch geheel van de ceremonie tot de tafelschikking!

Bruiloft tafel

Elke tafel straalt het thema van de bruiloft uit, dankzij een prachtige tafelschikking in dezelfde huisstijl.

Van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! De trouwdag is de mooiste dag van je leven, zo wordt wel eens gezegd. En zo hoort het ook zeker te zijn. Jij en je partner kiezen voor elkaar, voor eeuwig en altijd en dat mag gevierd worden met al je geliefden. Je kiest voor een mooie jurk, een prachtig pak en ook de rest van de gasten zien er geweldig uit. Natuurlijk mag een mooi aangeklede trouwlocatie en feestzaal hier niet aan ontbreken. Daarom haal je snel de mooiste bruiloft decoratie in huis, want de voorpret alleen al is geweldig!

 

Een bruiloft met een thema

 

De grote dag is jullie dag, alles draait om jou en je partner. Het is dan ook wel zo logisch om de aankleding van de trouwlocatie en feestzaal aan te laten sluiten op wat jullie mooi vinden en wat bij jullie persoonlijkheden past. Toch is er zo'n uitgebreid aanbod van bruiloft decoratie beschikbaar, waardoor het wel eens lastig is iets uit te kiezen. Daarom werken veel mensen met een thema. En met dat thema in gedachten is het vaak een stuk makkelijker om decoratie voor de dag van jullie huwelijk te kiezen.

 

Een thema kiezen

 

Er zijn eindeloos veel thema's om uit te kiezen en dat het thema bij jullie past, is het belangrijkste. Zo is een kleur als thema prima, bijvoorbeeld champagne, zwart of traditioneel wit. Dit kleurenthema wordt niet alleen gebruikt in de bruiloft decoratie, maar ook in de kleding van het bruidspaar tot, indien gewenst, de kleding van de gasten. Naast kleuren als thema, kies je uit diverse andere mogelijkheden. Denk aan een hobby, maar ook aan populaire thema's zoals festival, bohemian, glitter en metallic en het seizoen waarin je de bruiloft viert.

 

Bruiloft decoratie die het bruiloft thema aanvult

 

Het thema van de bruiloft benadruk je met bijpassende bruiloft decoratie. Hierdoor is het thema direct herkenbaar. Daarnaast creëer je hiermee een sfeer waar jullie je prettig bij voelen. Immers, jullie hebben het thema gekozen omdat het bij jullie past.

 

Tips voor het gebruik van bruiloft decoratie

 

De Grote Dag komt sneller dan je denkt. Wil je dan ook zelf decoratie maken, begin dan op tijd zodat je geen stress hebt wanneer het zelf maken wat oefening vraagt. Ook wanneer je je decoratie koopt, is het verstandig op tijd te beginnen. Levertijd is daardoor geen probleem. Bedenk op voorhand wat jullie aan decoratie willen en verwerk dit in een checklist. Op die manier vink je steeds iets af en vergeet je niets.

 

Verschillende opties

 

De keuze is reuze, zeker wanneer je het zeer diverse aanbod van bruiloft decoratie ziet. Dit beperkt zich namelijk niet tot wat gezellige ballonnen. Het thema voor jullie Hollywood wedding, of juist intieme samenkomst, zorgt automatisch ook voor een huisstijl die je je in alles terugziet met bijvoorbeeld kleur, materialen en een lettertype. Dit begint al bij de uitnodigingen voor de gasten op jullie huwelijksdag en voert door tot aan de bedankkaartjes. Ook een gastenboek mag niet ontbreken. Hier zetten je gasten een korte wens in met hun namen erbij zodat jullie altijd terugkijken met wie jullie de mooiste dag van jullie leven hebben gedeeld.

 

De decoratie aanpassen op de invulling van de dag

 

De eerste gasten komen aan en graag laten jullie ze weten hoe de dag eruit gaat zien. Geef ze een leuke programma waaier met daarop de plannen voor de dag en avond. En wordt de spanning zelfs de gasten teveel, of trouwen jullie onder tropische omstandigheden, dan gebruiken de gasten de waaier om voor wat verkoeling te zorgen. De huwelijksceremonie is voltrokken en je partner en jij stappen de kerk of het gemeentehuis uit als kersverse echtgenoten. Hoe leuk is het als dat gevierd wordt door jullie gasten met het gooien van de vrolijkste confetti. De confetti koop je in allerlei vormen en kleuren, geheel passend bij het thema van de huwelijksdag! En door naar de feestlocatie waar je de gasten welkom heet met een bruiloft bord met een persoonlijke boodschap. Tijdens het feest krijgen de gasten de gelegenheid hun boodschap over te brengen via een invulkaart. Dit biedt ook ruimte om te vertellen hoe je gasten het feest beleven. De invulkaarten bekijk je na de huwelijksdag waardoor je nog heel lang nageniet van de mooiste dag van je leven! Bij Cotton Bird helpen we je met deze keuze.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies