De verjaardagstafel

Creëer een feestelijke tafeldecoratie en harmoniseer elk detail voor een verjaardagsfeestje met het mooiste & leukste effect.

Weer een jaartje ouder, van harte gefeliciteerd! En ieder jaar dat je erbij krijgt, moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Je nodigt je familie, vrienden en meest dierbare kennissen uit om deze speciale dag samen met jou te beleven. Of je het nu thuis viert of een speciale feestlocatie afhuurt, versiering geeft je feest direct de juiste sfeer. Tafeldecoratie is hierbij uitnodigend en geeft het geheel een warme en gezellige uitstraling.


Een feest is niet compleet zonder de mooiste tafeldecoratie

Er valt wat te vieren, jouw verjaardag. Dat je er weer een jaar bij mag schrijven, vier je met iedereen die je lief is. Of je het nu groots aanpakt, of juist bescheiden houdt, de aankleding van de tafels wordt zeker door je gasten gewaardeerd. Door tijd te steken in het decoreren van de tafels, laat zien dat je blij bent dat mensen de moeite nemen om samen met jou je geboortedag te vieren. De uitnodigende sfeer van de tafeldecoratie is de aanzet voor een fantastisch feest. Slingers, confetti, ballonnen, het tilt ieder feest naar een hoger niveau.


Voor elke persoonlijkheid een geschikte stijl

Lege en saaie tafels nodigen nu niet echt uit om je in het feestgedruis te storten. Wellicht heb je het zelf wel eens meegemaakt: je komt binnen in een kille ruimte en moet dan zelf de gezelligheid maken. Het lukt de ene persoon beter dan de ander. Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen...het is een uitspraak die voor dit soort gevallen bedacht lijkt. Tafeldecoratie is echter een mooie manier om je eigen persoonlijkheid naar voren te laten komen. Het aanbod van decoratie voor op de tafels is zo uitgebreid dat er voor elke persoonlijkheid een geschikte stijl is. Kies bijvoorbeeld voor tafeldecoratie in goud voor een chique uitstraling.


Decoreer de feesttafel voor een kinderverjaardag

Een kinderfeest vraagt zonder twijfel om de mooiste tafeldecoratie. Denk aan mooie papieren bekertjes voor de lekkerste ranja, of vul ze met al het lekkers waar je je kleine gasten op wil trakteren. En waar kinderen en lekker eten samenkomen, daar wordt wel eens geknoeid. Vieze handjes en monden maak je schoon met de leukste servetten. En leuke servetten nodigen niet alleen uit om de monden en handen schoon te poetsen, ze staan ook nog eens superleuk op de feestelijk aangeklede tafel. Vergeet niet de stoel van de jarige te versieren voor een extra feestelijk gevoel!


De kers op de taart

Voor welke tafeldecoratie je kiest, hangt voor een groot deel af van het type feest dat je viert. Voor een kinderverjaardag zal je sneller kiezen voor papieren bordjes en bekers, dan voor een feest voor volwassenen. Kinderen zijn enthousiast en je wil natuurlijk niet dat er een onderdeel van je favoriete servies sneuvelt. Begin in ieder geval altijd met een tafelkleed. Dit kan net zo goed een wasbaar tafelkleed zijn als een wegwerp exemplaar. Voor een feest voor volwassenen kies je voor een mooi servies, uitbundig, neutraal of iets dat er tussenin zit. Stem je servies af op je tafelkleed. Een druk kleed vraagt om een neutraal servies, terwijl je bij een neutraal kleed weer kiest voor servies dat er meer uitspringt. Zo voorkom je dat ze in elkaar wegvallen. Eventueel bestek leg je op mooie servetten. Het staat overigens ook erg elegant om je servetten op te rollen en in een mooie servetring te schuiven.


Decoratie die aansluit op het thema van je verjaardag

Het is er trendy om voor een thema voor je feest te kiezen. Denk hierbij aan een bepaald materiaal, een kleur of een bepaalde stijl als thema, zoals bohemian of flower power. Laat hier je persoonlijkheid in terug komen.


Een herkenbaar thema

Een thema geeft je feest net dat beetje meer. Je kan je gasten vragen het thema door te voeren in de kleding die ze naar je feest dragen en/of in de cadeaus die ze je geven. Natuurlijk stem je de decoratie van de tafels ook af op je verjaardag thema. En hoe leuk is het om de decoratie te personaliseren? Kies bijvoorbeeld voor bekertjes van Cotton Bird met jouw naam en de datum van je feest, of laat de naam van je gasten op de bekers en servetringen drukken.

We wensen je een heel fijne verjaardag toe!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies