Decoratie voor het communie- of lentefeest

Ontdek onze producten en decoratieve accessoires die perfect aansluiten bij je communie- of lentefeestuitnodiging voor een perfect op elkaar afgestemd thema.

Ieder jaar is de eerste heilige communie weer een speciaal moment. Kinderen doen hun eerste communie doorgaans als ze 6 of 7 jaar oud zijn en staan hierbij in de schijnwerpers. Volgens het kerkelijk wetboek van de katholieke kerk zijn dit de jaren van verstand. Na de viering in de kerk nodig jij jouw gasten doorgaans thuis of op een andere locatie uit voor het communiefeest. De locatie wordt schitterend versierd, er is lekker eten en er valt veel te beleven voor de kinderen. De meeste parochies vieren de eerste communie rond hetzelfde moment, van mei tot en met juni. Wil je geen heilige communie doen maar wel een vergelijkbaar feest geven? Vier dan het lentefeest met jouw vrienden en familie.


Communie versiering

Met communie versiering maak je de heilige communie nog specialer. Zodra je gasten vanaf de kerk arriveren bij de feestlocatie, zien ze dat ze op de juiste plek zijn. Het begint bij het uitzoeken van de uitnodigingen in de gewenste stijl. Dit thema kan je doortrekken in de rest van de versiering, van menukaarten tot boekenlegger en snoepzakjes tot labeltjes. Alle ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen en met je persoonlijke gegevens door gebruik te maken van de gebruiksvriendelijke editor.


Aankleding tafel communie

Eten en drinken speelt een grote rol in de viering van de communie. Je kleed de tafel mooi aan met onder meer menukaarten in de stijl van de uitnodiging. Zo presenteer je het menu voor het communie- of lentefeest van jouw kind op een stijlvolle menukaart. Versier de tafel met vaasjes met verse bloemen en hang hier een labeltje aan met de naam van je kindje en de datum van de communie. Zo geef je het geheel een zeer persoonlijke uitstraling. Het communiefeest is niet compleet zonder smaakvolle en originele hapjes. Geniet van pannenkoeken, wafels, mini hamburgers, wraps en nog veel meer. Zowel de kinderen als de volwassenen smikkelen van deze gerechten.


Snoepzakjes voor communie

Bij versiering denken veel mensen aan ballonnen, een vlaggenlijn en eventueel wat confetti. Bij Cotton Bird vind je originele versiering voor een communie, dat je personaliseert met de naam van je kind en de datum van de communie. Het is erg leuk om snoepzakjes te bestellen die je zelf vult met iets lekkers. De kinderen worden er blij van en deze versiering staat erg leuk op tafel. Ook kan je bedrukte snoepzakjes of koekdoosjes na afloop mee naar huis geven, zodat je gasten een leuk aandenken hebben aan deze geslaagde dag.


Persoonlijk communie cadeau

Wil jij de communicant verrassen met een speciaal cadeau voor de communie? Als peter of meter is het leuk om het kind te verrassen met een persoonlijk presentje. Geef een kinderbijbel of een rozenkrans, of ga voor een aandenken dat je personaliseert met je eigen foto zoals een minikaars of een schitterende poster. Speelgoed of wat lekkers doet het ook altijd goed. Een kleinigheidje kan je zelfs met een kaart mee sturen. Vier je de communie van je eigen zoon of dochter? Zorg dan voor een klein bedankje dat je jouw gasten mee naar huis kunt geven. Deze cadeautjes maak je extra persoonlijk door ze te versieren met een labeltje.


Communiekaart versturen

De eerste communie is de eerste stap die je zet naar het Vormsel. In Nederland vindt het Vormsel plaats wanneer het kind 12 is. Tijdens dit moment laat je zien voor God te kiezen. Je begrijpt dat de eerste communie een belangrijk moment is. Hier wil je jouw dierbaren bij hebben. Vrienden en familie uitnodigen voor de communie van je zoon of dochter doe je in stijl met een kaart van Cotton Bird. Onze communie uitnodigingen worden gedrukt op hoogwaardig en dik papier. Bestel gemakkelijk en snel bijpassende enveloppen en sluitstickers, zodat er een waar cadeautje bij de ontvanger op de mat valt. Een sluitsticker maakt het niet alleen eenvoudig om de envelop te sluiten, maar geeft ook direct een voorproefje met betrekking tot de inhoud van de envelop.


Communie versiering in verschillende stijlen

De ontwerpers van Cotton Bird hebben verschillende designs voor jou ontworpen om uit te kiezen. Ga voor een klassiek ontwerp met zachte tinten, of juist voor een modernere uitstraling met een ontwerp dat wordt afgemaakt met goudfolie. Al onze producten worden gedrukt op hoogwaardig papier. Hierdoor voelen de versiering en de uitnodigingen goed en degelijk aan en blijven ze lang mooi. Bewaar de uitnodiging samen met een menukaart en een labeltje in een katoenen zakje of een kartonnen doosje zodat je later nog eens terug kunt kijken op deze bijzondere dag.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies