Trouwbord

Een bruiloft bord heet de gasten welkom, biedt een drankje aan, en laat niemand met lege handen huiswaarts gaan!

228 artikelen gevonden

Is de vraag der vragen gesteld en heb jij 'ja' gezegd? Van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! Als je je huwelijksdag redelijk uitgebreid wil vieren, dan zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Een jurk en pak, een locatie en natuurlijk mooie decoratie. Zo kan een huwelijksdag zeker niet zonder een mooi welkomstbord. Maar hoe gebruik je nu een welkomstbord voor de bruiloft en wat zet je erop? De mogelijkheden zijn heel divers.


Wat is een welkomstbord

Een welkomstbord is een bord waarop gasten voor een evenement worden welkom geheten. Veel logischer dan dat wordt het ook niet. Het welkomstbord kan bij diverse gelegenheden worden gebruikt, van bruiloften tot sweet sixteen feesten en van jubileumfeesten tot aan bedrijfsfeesten. Het is ook niet voor niets dat een welkomstbord tegenwoordig tot de grote trends op het gebied van feestelijke decoratie behoort. En het leuke van welkomstborden is dat je er een geheel eigen invulling aan kunt geven. Op die manier past het bord waarmee je je gasten welkom heet ook bij jou als gastheer of -vrouw van het feest. Het is zeker dat de waardering voor de energie en de tijd die je steekt om je gasten een warm welkom te bieden meer dan grote waardering krijgt.


Op welke manier plaats je een welkomstbord

Je gebruikt een welkomstbord voor een warm welkom voor al je gasten. Het is dan ook een meest logische keuze om het bord daar te plaatsen waar je gasten arriveren. De meeste mensen denken het plaatsen bij de ingang van de feestlocatie, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk aan een prominente plaats bij de parkeerplaats waar je gasten aankomen, of op de weg die aansluit bij die parkeerplaats. Zoek een mooie en opvallende plaats uit zodat het welkomstbord niemand ontgaat.


Een welkomstbord met een thema

Een thema aan je feest verbinden is enorm trendy. Hierbij is het begrip thema werkelijk alles omvattend, zolang het een terugkerend patroon is, is het een thema. Dit betekent alles van kleur en prints, tot tastbare momenten zoals vakantie, strand, landen of hobby's. Door een thema aan je feest te verbinden, geef je het een persoonlijkheid mee... een stukje van jezelf en daarmee is het voor je gasten heel herkenbaar en terug te voeren naar jou als gastvrouw of -heer.


Een warm welkom

In theorie kan je ieder type boodschap op je welkomstbord kwijt. Immers, het is jouw feest, jouw welkom en jouw bord. Doorgaans is het welkomstbord vooral in gebruik als introductie van de dag, het feest of evenement. Vermeld hier bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar of de organisatie van het feest of evenement. Daarnaast is het leuk om de datum, locatie en de gelegenheid op het welkomstbord te noteren. Een onvergetelijk warm welkom is het eindresultaat!


Een persoonlijk welkomstbord

Een welkomstbord voor een bruiloft of ieder ander groots feest is de persoonlijke touch waardoor je laat zien dat iedere gast meer dan gewenst is. Je doet moeite om ze te tonen dat ze er mogen zijn en dat je je best doet er een mooi feest van te maken. In de eerste plaats heet je je gasten van harte welkom, maar je laat ze ook zien dat ze op de juiste plek zijn beland. In het laatste geval gebruikt een bruidspaar een welkomstbord ook wel wanneer er op een feest of trouwlocatie meerdere feesten plaatsvinden. Ook bij een afgelegen locatie is het de ideale manier om gasten te zeggen 'Hier ben je aan het juiste adres, wees welkom'.


Meldingen voor op een welkomstbord

Vermeldingen op het bord maak je in diverse lettertypes, kleuren en op eindeloos veel verschillende achtergronden. Juist doordat je het zo makkelijk personaliseert, geef je er bijzonder eenvoudig je eigen invulling aan. Natuurlijk heet je zoals eerder aangegeven je gasten van harte welkom, maar je kan ook melden dat ze na afloop van de plechtigheid welkom zijn voor een hapje en een drankje aan de bar of in het restaurant. Wellicht deel je nog bedankjes uit, iets dat je ook eenvoudig in je eigen woorden op het welkomstbord meldt. Het staat natuurlijk ook nog eens heel professioneel, zo'n prachtig bord bij de ingang! Kijk naar het veelzijdige aanbod van welkomstborden op Cotton Bird.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies