Bruiloft tafel

Elke tafel straalt het thema van de bruiloft uit, dankzij een prachtige tafelschikking in dezelfde huisstijl.

Het is leuk om tijdens jouw bruiloft wat meer op tafel te hebben staan dan alleen het servies en wat bloemen of kaarsen. Juist tijdens het diner kan je uitpakken met prachtige tafeldecoratie voor jouw bruiloft. Denk aan gepersonaliseerd drukwerk, naamkaartjes, menukaarten, het tafelplan, flessen met persoonlijke etiketten en meer. Niet alleen zorgt deze tafeldecoratie voor een gezellige sfeer, maar het is ook nog eens erg praktisch om onder meer te werken met naamkaartjes en een tafelplan.

 

Naamkaartjes als tafeldecoratie

 

De naamkaartjes nemen een grote plek in de aankleding van de tafel. Onze designers zorgen voor de mooiste ontwerpen, die qua stijl prachtig aansluiten bij jullie uitnodigingen en de save-the-date. Er zijn tal van manieren waarop je de naamkaartjes kunt presenteren. Klem de naamkaartjes bijvoorbeeld tussen een vork of tussen twee kurken, hang deze aan een touwtje aan een kaarsenhoudertje of glazen flesje of plaats het persoonlijke naamkaartje in een mooie houder op het bord. Onze naamkaarten worden gedrukt op premium dik papier voor een luxe uitstraling. Enkele tafelkaartjes zijn geperforeerd zodat je ze kunt ophangen, vastknopen of vastbinden waaraan je maar wilt!

 

Samenhang in de decoratie bruiloft

 

Samenhang in de decoratie zorgt ervoor dat de sfeer van jouw bruiloft goed overkomt. Bij Cotton Bird vind je dan ook niet alleen schitterende uitnodigingen voor jullie trouwen, maar ook alle tafeldecoratie is verkrijgbaar in dezelfde stijl. Personaliseer de tafeldecoratie met de datum van jullie bruiloft en jullie namen en kies onder andere voor naamkaarten, tafelnummers en menu's in dezelfde stijl om het helemaal af te maken. Jij bepaalt zelf hoe je de decoratie plaatst. Geef de tafelnummers een opvallende plek in het midden van de tafels of plaats ze in een boeket of mooi plantje voor een unieke uitstraling.

 

Gepersonaliseerde decoratie op tafel

 

Met gepersonaliseerde tafeldecoratie op jouw bruiloft maak je de aankleding helemaal naar wens. Veel trouwlocaties hebben al enige decoratie waar je gebruik van kunt maken, maar dan moet dit maar net passen bij jouw smaak. Door zelf mooie decoratie te ontwerpen zorg je voor de kers op de taart. Deze kleine details maken jouw bijzondere dag nog net wat mooier. Ook leuk: voorzie de decoratie van een hashtag die jouw gasten mogen gebruiken om hun foto's onder te plaatsen. Zo kun je na je huwelijksreis direct wat leuke sfeerbeelden terugkijken en de feestvreugde delen met personen die er niet bij konden zijn.

 

Voordelen van een tafelplan

 

Jij wilt dat iedereen het gezellig heeft tijdens het diner. Het is dus een goed idee om op voorhand een tafelschikking te maken. Dit kan een beste klus zijn, want waar zet jij bijvoorbeeld die jeugdvriendin die bijna niemand kent? En maak je een aparte tafel voor de kinderen of komen ze bij hun ouders te zitten? Zodra je deze puzzel hebt opgelost, kan je de tafelschikking op een tafelplan laten drukken. Deze kaarten hang je bij de ingang van de zaal, om zo je gasten te helpen bij het vinden van hun plekje. Op het tafelplan staat het tafelnummer en de lijst met personen die aan de tafel komen te zitten. Een tafelplan in hetzelfde design als de rest van de tafeldecoratie voegt veel stijl toe. Plaats de kaarten bijvoorbeeld in een strakke lijst bij de ingang van de zaal of hang ze met lintjes aan een grote ladder voor een unieke presentatie.

 

Bijzondere wedding tafeldecoratie

 

Met unieke decoratie maak je de tafel nog gezelliger. Versier bijvoorbeeld vuurwerksterretjes met een etiket dat je zelf hebt gepersonaliseerd. Je zet de sterretjes op tafel of deelt ze uit aan jullie gasten en nodigt iedereen uit om op hetzelfde moment de sterretjes aan te steken. Dit levert een emotioneel en magisch tafereel op tijdens jullie grote dag. Of voorzie de wijnflessen op tafel van een etiket met daarop jullie namen en de trouwdatum. De wijnetiketten hebben dezelfde stijl als jullie trouwkaarten. Je kunt na afloop jouw gasten ook een lekkere fles wijn met etiket mee naar huis geven, als bedankje voor hun komst. Zo blikt iedereen op een later moment nog eens terug op jullie bruiloft onder het genot van een wijntje.

 

Tafeldecoratie van Cotton Bird

 

Bij Cotton Bird vind je alles om jouw bruiloft prachtig aan te kleden. Het begint al bij de uitnodigingen. Van uitnodigingen voor jullie bruiloft met goudfolie tot bohemian trouwkaarten, voor iedere stijl hebben onze designers een prachtig en uniek ontwerp klaarstaan. Zoek bijpassende tafeldecoratie uit voor een samenhangende sfeer. Met de gebruiksvriendelijke editor pas jij de ontwerpen eenvoudig aan en voeg je jouw persoonlijke tekst toe.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies