Trouwbedankjes

Mooie trouwbedankjes voor de leukste gasten als herinnering aan die onvergetelijke dag.

Met originele huwelijksbedankjes bedank je jullie gasten voor hun aanwezigheid, mooie cadeaus en steun tijdens jullie trouwdag. Maar waar verras je jouw gasten mee? En wie krijgen allemaal een trouwbedankje? Het zijn vragen die veel koppels zichzelf stellen. Bij Cotton Bird hebben we een unieke collectie met mooie trouwbedankjes in de stijl van jullie bruiloft. Het enige wat jij nog moet doen is een leuk ontwerp maken in onze ontwerptool om de bedankjes te personaliseren, voordat je de mooiste bedankjes laat drukken door ons.

 

Originele trouwbedankjes

 

Onze ontwerpers hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten op de bedankjes. Van koekjesdoosjes tot een droogbloem boeket en gepersonaliseerde kaarten, er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van originele trouwbedankjes. Jij geeft jouw gasten een herinnering mee aan jullie grote dag, die net zo speciaal is als jullie huwelijksdag zelf. Met een huwelijksbedankje spreek je jouw waardering uit naar je gasten en heb je wat speciaals en persoonlijks om mee te geven. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool voeg je eenvoudig jullie namen, eigen teksten en/of foto's toe aan het ontwerp om de bedankjes nog persoonlijker te maken.

 

Bedankje in stijl bruiloft

 

Als je save the date kaarten of trouwkaarten hebt verzonden van Cotton Bird, is het erg leuk om jouw huwelijksbedankjes in dezelfde stijl te houden. Per ontwerp of thema zijn er veel producten verkrijgbaar in dit design. Zo kun je bijvoorbeeld een apothekerskaars met opdruk geven in eenzelfde stijl als de uitnodiging, de menu's, naamkaartjes en tafelkaartjes die je hebt gebruikt op je bruiloft. Als je juist een andere stijl wilt voor de bedankjes kan dat natuurlijk ook, dan kies je op gevoel iets moois uit het ruime assortiment. Er zijn diverse thema's die als geheel bij de bruiloft zullen passen. Ga bijvoorbeeld voor een romantische uitstraling met een bloemenontwerp of voor een chique en minimalistische uitstraling met een ontwerp met goudfolie. Voor elke stijl kun je een leuk bedankje vinden. Alle originele trouwbedankjes zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van een perfecte afwerking.

 

Gepersonaliseerde huwelijksbedankjes

 

Een bedankje met daarop jullie naam en huwelijksdatum is erg persoonlijk en laat zien dat jullie bedankje uit het hart komt. Sommige ontwerpen kun je zelfs laten bedrukken met jullie favoriete foto. Het personaliseren van een trouwbedankje gaat erg eenvoudig. Het valt aan te raden om eerst een eigen account aan te maken bij Cotton Bird, zodat je jouw ontwerp op kunt slaan en een verlanglijstje op kunt stellen van favoriete producten. Zodra je een leuk bedankje hebt gevonden dat past bij jullie wensen, klik je op "Bewerken" en kun je jouw eigen tekst en eventueel een foto toevoegen.

 

Cadeau voor gasten bruiloft

 

Jullie willen de gewaardeerde gasten nog wat leuks mee naar huis geven als dank voor hun komst. Bij Cotton Bird heb je de keuze uit verschillende leuke cadeautjes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kaars met een lekkere geur. Iedere keer als de ontvanger de kaars aansteekt, komen de herinneringen aan jullie prachtige dag naar boven. Of geef wat lekkers mee naar huis. Snoepjes, (zelfgemaakte) koekjes of marshmallows, je verpakt het leuk in een gepersonaliseerd koekjesdoosje of verrassingsdoosje. Ben je op zoek naar een bedankje dat jouw gasten nog een tijdlang kunnen bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag? Een kleurrijk boeketje met gedroogd bloemen verpakt in stijlvol bruin kraftpapier valt bij jong en oud in de smaak.

 

Versiering voor huwelijksbedankjes

 

Heel veel items zijn geschikt om cadeau te doen als huwelijksbedankje. Met de cadeaulabels of etiketten van Cotton Bird maak je er wat speciaals van. De cadeaulabeltjes staan erg lief aan een doosje of ander klein cadeautje dat je meegeeft aan jullie gasten. Je bewerkt het labeltje of etiket helemaal naar jullie smaak, met jullie namen, de datum van de bruiloft of zelfs een bedanktekstje. Vaak bewaren gasten een labeltje in jullie huisstijl als souvenir aan de grote dag.

 

Wanneer geef je huwelijksbedankjes?

 

Meestal worden de bedankjes na afloop van het feest gegeven. Zet bijvoorbeeld een tafeltje neer bij de uitgang, zodat jouw gasten zelf hun bedankje kunnen pakken. Zet de bedankjes wel op tijd klaar. Er zijn altijd gasten die wat vroeger vertrekken. Ook kun je de bedankjes al wat eerder uit laten delen, bijvoorbeeld door de bruidskindjes. Dit maakt het nog wat persoonlijker. Veel bruidsparen kiezen ervoor om de getuigen en ceremoniemeester een groter cadeau te geven. Deze personen hebben altijd voor jullie klaargestaan, tijdens de aanloop naar de bruiloft, op de dag zelf en na afloop.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies