Ben jij op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Dan ben je bij Cotton Bird aan het juiste adres! Wij hebben mooie en unieke kraamcadeaus in ons assortiment, waar je kersverse ouders en hun kleintje blij mee maakt. Stuur een lief kraamcadeautje op of neem het presentje mee als je op kraamvisite gaat. De kraamcadeautjes zijn eenvoudig te personaliseren met onze gebruiksvriendelijke editor. Zo voorzie je jouw cadeautje in een handomdraai van de naam of geboortedatum van de kleine spruit.


Wat geef je als kraamcadeau?

Er is allerlei leuks te vinden om cadeau te doen aan een newborn. Als je echt wilt laten zien dat je tijd gestoken hebt in het vinden van een origineel cadeautje, is het leuk om je presentje te laten personaliseren. Laat jouw cadeautje bijvoorbeeld bedrukken of borduren met de naam van het kleintje erop. Of verras de ouders met een prachtige persoonlijke poster van hun baby. Bestel een gepersonaliseerd cadeautje zodra je de naam en andere belangrijke informatie weet. Zo weet je zeker dat jouw cadeau in huis is voordat je op kraamvisite gaat.


Poster van baby

Een erg bijzonder en uniek kraamcadeau is een poster van het kleintje. Deze poster staat prachtig als decoratie op de babykamer, maar kan ook leuk worden opgehangen in de gang of woonkamer. Onze ontwerpers hebben de posters in rustige kleuren en designs ontworpen. Hierdoor passen de babyposters uitstekend thuis in zo goed als iedere inrichting. Bestel er direct een lijstje bij zodat de poster gelijk kan worden opgehangen.


Mijlpaalkaarten als kraamcadeau

Mijlpaalkaarten zijn het ideale kraamcadeautje om aan de ouders te geven. Zo houden de ouders alle belangrijke mijlpalen bij en hebben ze hier ook jaren later nog een mooie herinnering aan. Zet de baby op de foto met de mijlpaalkaarten wanneer hij of zij voor het eerst is omgerold of het eerste hapje heeft gegeten. De mijlpaalkaarten zijn prachtig vormgegeven en bieden voldoende ruimte voor eigen teksten aan de achterkant van de kaarten. Je denkt dat je alle details van deze intense periode voor altijd scherp houdt, maar vaak is dit toch niet het geval. Door de mijlpaalkaarten te gebruiken gaan uitzonderlijke details uit het eerste levensjaar van het kleintje niet verloren.


Geboortebedankjes voor kraamvisite

Steeds meer ouders kiezen ervoor om hun kraamvisite te bedanken voor hun komst en cadeautjes met een geboortebedankje. Een geboortebedankje is een klein presentje dat je na afloop van een bezoek of kraamfeest meegeeft aan je familie en vrienden. Bij Cotton Bird personaliseer je attente cadeautjes. Verras kraamvisite met een mini-kaars met daarop een foto van jullie kleintje, een verrassingsdoosje met wat lekkers er in of een ander leuk klein presentje dat je versiert met een labeltje of stickers.


Kraamcadeau voor de moeder

Tijdens de kraamvisite gaat alle aandacht uit naar de pasgeboren baby. Het is ook lief en attent om iets mee te nemen voor de moeder. Verras haar bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde geurkaars of biedt aan om een keertje op te passen. Na een aantal weken is het prettig als de nieuwe ouders een avondje voor zichzelf hebben of de moeder even iets voor haarzelf kan doen. Of wat dacht je van een lekkere maaltijd? Ze hoeft zelf niet na te denken over het avondeten en kan eindelijk weer eens genieten van sushi, biefstuk of een kaasplankje met rauwmelkse kazen. Blijf niet te lang hangen, tenzij ze zelf aangeeft je gezelschap te waarderen. Er komt nogal wat af op nieuwe ouders en ze slapen maar weinig, waardoor het ontvangen van kraamvisite aardig vermoeiend kan zijn.


Kraamcadeautje voor broer of zus

Er verandert veel met de komst van een baby voor de oudere broer(s) en/of zus(sen). Een kleintje is erg leuk, maar het is ook flink wennen. Iedereen wil de nieuwe baby zien, waardoor de andere kindjes zich achtergesteld kunnen voelen. De baby krijgt zoveel aandacht en cadeaus! Je kunt ervoor kiezen om ook wat leuks mee te nemen voor de grote broer of zus. Maak ze blij met een set speel- en leerkaarten of met een gepersonaliseerde groeimeter voor op hun slaapkamer. Een groeimeter is ook een leuk kraamcadeautje voor de baby. Ze zijn in een handomdraai te personaliseren met naam en geboortedatum.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies