Communie kaarsen

65 artikelen gevonden

Na de eerste communie of het lentefeest van jouw dochter of zoon wil je familie en vrienden bedanken voor hun aanwezigheid op deze speciale dag. Dit doe je met een origineel communiebedankje. De communie kaars is een prachtig cadeau en het geefmoment een mooie afsluiting van het feest. Deze kleine kaarsjes zijn verkrijgbaar in allerlei ontwerpen en gemakkelijk te personaliseren met de naam van je kind en de datum van de communie. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment.

 

Personaliseerbare communie kaars

 

De Eerste Heilige Communie wordt gehouden is een bijzonder moment voor zowel de ouders als het kind. Kinderen die tussen de 7 en 9 jaar oud zijn doen voor het eerst mee met de eucharistieviering. Familie en vrienden zijn tijdens deze dag aanwezig, om hier samen met jullie van te genieten. Wil je jouw dierbaren bedanken voor hun komst? Een zacht geurende communie kaars is het perfecte cadeau. Deze kaarsjes zijn uitstekend te personaliseren met een label voor op het doosje en voor op de kaars zelf. Doordat de kaars in glas gegoten is, blijft er altijd een aandenken achter.

 

Communie kaars met illustratie

 

Onze ontwerpers zorgen altijd voor unieke en goed passende designs. Bij Cotton Bird vind je dan ook ontwerpen die je nergens anders tegen zult komen. Kies voor een ontwerp dat past bij de uitnodigingen of ga voor een ander ontwerp dat jou aanspreekt. Ga jij voor een design met een lieflijke illustratie van een jongetje of meisje of juist een eenvoudig ontwerp met enkel de naam en datum in sierletters? Wat jouw stijl ook is, klassiek of minimalistisch, voor een ieder zit er een passende communie kaars bij.

 

Waarom kaars cadeau doen

 

Jouw gasten geven je kind een mooi cadeau voor de eerste communie. Door een kleinigheidje terug te geven, laat je zien dat je hun gift en aanwezigheid op prijs stelt. Voor zo goed als iedere gelegenheid is het een leuk idee om een kaars cadeau te doen. Kaarsen geven een unieke sfeer en staan sfeervol in huis. Hierdoor geef jij de aanwezigen bij de communie van je kind een cadeau dat warmte brengt. De kaarsjes zijn leuk om neer te zetten op een bijzettafel of in een open kast. Daarnaast geven de geurkaarsen een heerlijke subtiele geur af. Je hebt de keuze uit diverse geuren, van frisse geuren tot bloemige geuren. Zowel mannen als vrouwen maak je blij met een kaars die voorzien is van een persoonlijke tekst en een mooie foto van je zoon of dochter. Zo blikken ze nog lang terug op een geslaagde dag.

 

Hoe vier je de communie?

 

Hoe je de communie van je kind viert, is aan jezelf. Veel mensen kiezen ervoor om naderhand een feest te geven en familie en vrienden uit te nodigen. Jij bepaalt zelf hoe groot het wordt. Hou je het liever kleinschalig of wil je het juist groots aanpakken? Het kan leuk zijn om ook de vriendjes van je kindje uit te nodigen. De meter en peter zijn uiteraard bijzondere gasten op het feest, die je even in het zonnetje kunt zetten. Vier je het communiefeest thuis of op een locatie? En ga je zelf in de keuken staan, of ga je voor een cateraar of foodtruck? Begin op tijd met het maken van een planning en het op een rij zetten van de bijbehorende deadlines, zodat het communie- of lentefeest van je kind een groot succes wordt.

 

Communie kaars geven

 

Bij het plannen van de communie kun je ook direct bedenken of je bedankjes uit wilt delen en hoe je dit wilt doen. Het is traditie om na afloop van het feest een presentje aan de gasten mee naar huis te geven. Zet een grote mand met geschenken neer waar iedereen na afloop van het feest een kaarsje uit kan pakken. Of zet op ieder bord een presentje neer met daarop de naam van de ontvanger, zodat de tafelschikking direct duidelijk is. De communie kaars doet het uitstekend als communiebedankje. Je kunt deze leuke kaarsjes ook gebruiken als decoratie van de tafel.

 

Communie bedankjes ideetjes

 

Naast mooie communie kaarsen vind je bij Cotton Bird nog veel meer leuke communie bedankjes. Laat een verrassingsdoosje bedrukken met je favoriete foto en vul dit doosje met wat lekkers. Snoepjes, suikerbonen of kleine koekjes: hiermee bedank je jouw gasten voor hun komst. Dit cadeautje doet het ook erg goed bij de jongere gasten. Eventueel kun je voor de kinderen een ander communie bedankje regelen dan voor de volwassen gasten.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies