Mijlpaalkaarten eerste jaar

Mooie, geïllustreerde kaarten, door onze designers getekend. Een ideaal cadeau voor de mum to be! Val net als wij voor deze trend en deel je foto's met ons op Instagram en Pinterest.

50 artikelen gevonden

Het eerste jaar van jouw baby zit vol met bijzondere mijlpalen. Van het eerste lachje van je kleintje tot de eerste nacht doorslapen, zelf kunnen omdraaien of 6 maanden oud worden. Aan de achterkant van de kaarten is er plaats voor een persoonlijke tekst waar je de groei van de baby en andere speciale momenten kunt vastleggen. Met mooi geïllustreerde mijlpaalkaarten zorg jij ervoor dat je iedere mijlpaal op een leuke manier vastlegt. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar zo krijg je ook de schattigste foto's om te delen met familie en vrienden via de app of op social media.

 

Mijlpaalkaarten baby's eerste keren

 

Jouw baby groeit zo snel. Niet alleen in de lengte en in gewicht, maar ook in vaardigheden. Brabbelen, rollen, doorkomende tandjes, nachten die niet langer onderbroken worden, omrollen, de eerste feestdagen: het zijn allemaal bijzondere mijlpalen in het eerste jaar van je baby. Met een set mooie baby mijlpaalkaarten vereeuwig je deze momenten zodat je hier later met een goed gevoel op terug kunt kijken. Geen enkele mijlpaal van jouw baby gaat zomaar voorbij. Jij bent je heel bewust van deze momenten en geniet intens van dat trotse gevoel. Onze ontwerpers hebben mijlpaalkaarten-setjes gemaakt in diverse designs, zodat er altijd een mooie set bij zit die past bij jouw smaak. Ga jij voor lekker kleurrijk of juist een minimalistisch design, stoer of romantisch? Alle kaartensets worden gemaakt van hoogwaardig papier en hebben ruimte op de achterkant, zodat jij hier jouw mooiste momenten op kunt schrijven.

 

Milestone cards cadeau doen

 

Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau waar je de kersverse ouders veel plezier mee doet? Werp dan een blik op de schitterend vormgegeven mijlpaalkaarten. De ouders gebruiken de mijlpaalkaarten om de eerste mijlpalen van hun kindje te bewaren; de leeftijd in maanden of weken, maar ook bijvoorbeeld de eerste keer omrollen, gaan zitten en het eerste hapje van de baby worden leuk vastgelegd op een foto van het kindje samen met de milestone cards. Ouders denken dat deze momenten ze voor eeuwig bij blijven, maar uit eigen ervaring weten wij dat dit niet altijd lukt en dat is zonde! Met deze bijzondere mijlpaalkaartjes zorg jij ervoor dat de ouders later nog precies weten wanneer de baby een mijlpaal behaalde.

 

Mijlpaalkaarten met uniek ontwerp

 

Cotton Bird staat bekend om de schitterende collecties trouw- en geboortekaartjes met unieke designs. Je shopt hier echter ook allerlei moois voor de babykamer. Van gepersonaliseerde posters tot groeimeters en speel- en leerkaarten tot mijlpaalkaarten. Voor welk product jij ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een bijzonder en uniek design. De uitgebreide collectie mijlpaalkaarten voor jouw baby hebben is verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en elk setje bevat 15 kaarten.

 

Mijlpaalkaarten baby's eerste jaar

 

De tijd gaat razendsnel, dat merk je nog meer als je een kleintje hebt. Met de mijlpaalkaarten voor jouw baby's eerste jaar vergeet jij niets uit dat bijzondere eerste levensjaar. Doe jezelf of een ander een blijvende nostalgische herinnering cadeau met een setje milestone cards. De mijlpaalkaarten waarmee je jouw baby's eerste jaar bijhoudt zijn ook fantastisch te combineren met het maken van een fotoalbum. Schrijf de datum en eventuele aanvullende informatie achterop het kaartje, zo zul je nooit meer vergeten wanneer deze bijzondere momenten plaatsvonden. Op een later moment kun je de foto's verzamelen om hier een album van te maken, samen met andere foto's van de mooiste momenten.

 

Mijlpaalkaarten zwangerschap

 

Het eerste jaar van jouw kindje is een prachtige tijd, maar hier gaat een bijzondere zwangerschap aan vooraf! Mama voelt het leven groeien in haar buik wat een prachtig wonder. Met zwangerschaps mijlpaalkaarten hou je de voortgang en bijzondere momenten in jouw zwangerschap op een mooie geïllustreerde wijze bij. Zo is het leuk om je baby aan te kondigen met een foto van je beginnende (of nog platte) buikje en een milestone card dat de baby onderweg is. Ook de eerste echo, de gender reveal en het eerste schopje leg je vast met deze bijzondere kaartenset.

 

Dagboek bijhouden

 

Met mijlpaalkaarten maak je niet alleen de mooiste herinneringen die je vastlegt op een foto, maar er is aan de achterkant ruimte voor jouw eigen teksten. Door op te schrijven wat er op dit moment allemaal verandert in jouw lichaam tijdens de zwangerschap, of wat je kleintje op dit moment allemaal kan, weet je zeker dat deze speciale details je niet ontglippen. Mijlpaalkaarten zijn een echte aanrader voor wie niets wilt vergeten van de zwangerschap en dat bijzondere eerste jaar. Deze tijd komt nooit meer terug!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies