Mijlpaalkaarten eerste keer

Maak een mooie foto van je baby met de geïllustreerde kaarten bij elke gebeurtenis. Vereeuwig de eerste kleine belangrijke momentjes uit het leven van je baby

16 artikelen gevonden

Al vanaf de eerste positieve zwangerschapstest fantaseer je over hoe het eenmaal zal zijn wanneer je kindje er is. Is het een jongetje of een meisje en lijkt hij het meest op de vader of moeder. En hoe ontwikkelt het karakter zich? Je hebt dromen en wensen voor je kind, maar vooral de hoop dat het gezond opgroeit en een heel lang en gelukkig leven leidt. Zodra je kindje geboren is, heb je nog zoveel verschillende mijlpalen om van te genieten, je over te verwonderen en super trots op de zijn. Milestone kaarten zijn een fantastische manier om hierbij te gebruiken.


Ze zijn groot voor je het weet

Zodra je in verwachting bent, vliegen de clichés je om de oren. 'Geniet er maar van, voor je het weet zijn ze groot', is wellicht de meest bekende die je gaat horen. En hoe cliché het ook is, je ziet de kinderen voor je ogen opgroeien. Balanceren tussen werk, een druk gezin en vele andere verplichtingen in de gejaagde maatschappij van nu, zorgen ervoor dat veel dingen niet blijven hangen. Dit geldt ook voor alle mijlpalen in het leven van je kind, en dat is zo jammer. Daarom wil je alles eraan doen al die mooie, bijzondere en belangrijke momenten van je kindje te onthouden.


Mama, vertel eens over vroeger

Het is enorm lastig om al die mooie momenten te onthouden. Daarbij komt dat je bepaalde dingen nog wel weet, maar niet direct hoe oud je kindje was toen het de eerste stapjes deed, de eerste woordjes zei en voor het eerst een tandje wisselde. Later, wanneer je kind zelf kinderen heeft, zal het vooral nieuwsgierig zijn naar die mijlpalen. En zo zitten jullie samen gezellig herinneringen op te halen. Wel zo leuk als je een geheugensteun hebt om daarmee alle vragen te kunnen beantwoorden.


Leuk om over te vertellen

Ouders vinden het ontzettend leuk om over vroeger te vertellen, toen je zelf nog klein was. Sterker nog, ze raken er allerminst over uitgepraat. Zijn er kleinkinderen op komst, dan wordt er met alle liefde nog eens verteld over de eerste woordjes, stapjes en alle andere mijlpalen in je leven. En als kers op de taart is het ook een mooie manier om de banden met je ouders weer even aan te halen. Dit wil jij later toch ook met je kinderen?


Een creatieve geheugensteun

Milestone kaarten gebruik je om die mijlpalen op een heel creatieve manier vast te leggen. Kies de mijlpaal kaart die op het moment van toepassing is en leg deze bij je baby en maak er een foto van. Is je kindje al wat ouder, dan kan je er ook voor kiezen om je kind de kaart vast te laten houden. Bij iedere mijlpaal kaart vermeld je de leeftijd van het kindje. Denk aan het aantal maanden dat je kind oud is bij het allereerste hapje. Het is een heel creatieve geheugensteun waar je later nog regelmatig met een glimlach op terugkijkt.


Voor iedere mijlpaal een passende milestone kaart

Er zijn eindeloos veel mijlpalen in het leven van je kind te verzinnen. Het is aan jou welke je graag wil vastleggen. Hierbij kan je veel verder denken dan alleen de standaard mijlpalen van omrollen, zitten, kruipen, lopen en de eerste woordjes. Wat dacht je van het wisselen van het eerste tandje, de eerste keer dat je ondeugend was, hoe je voor het eerst zonder zijwieltjes kon fietsen. De kaarten zijn in heel veel verschillende uitstralingen verkrijgbaar, waardoor je een set kiest die perfect bij je smaak en persoonlijkheid past.


Een persoonlijke uitstraling

De milestone kaarten in onze online Cotton Bird shop zijn uniek en worden in ons eigen atelier gemaakt. Hierdoor bestel je niet alleen een blijvende, maar ook een bijzonder unieke herinnering. Kies voor een subtiele set milestone kaarten, een luxe set met goudfolie of een set met fleurige bloemen, om maar enkele voorbeelden te noemen. De kaarten zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor je ze vaker kunt gebruiken. We wensen je heel veel plezier met het maken van de mooiste herinneringen.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies