Kerst chocoladereep

Wat zoets in een mooi te personaliseren hoesje! Verras je familie en vrienden (of jezelf) met leuke persoonlijke chocoladerepen.

51 artikelen gevonden

Met een gepersonaliseerde chocoladereep wens je jouw dierbaren op een leuke en lekkere manier fijne feestdagen. Personaliseer de chocoladereep met een kerstwens, met jouw favoriete foto, je naam of een andere persoonlijke boodschap. Onze chocolade komt uit de Zuid Franse chocolaterie Tech en bestaat voor 70% uit Saint-Domingue cacao. Kenners waarderen de chocolade om zijn zachte, fruitige nasmaak. Wie verras jij met een lekkere reep?

 

Chocoladereep met eigen wikkel

 

Chocolade en Kerst gaan hand in hand. Om die reden hebben wij wel een heel leuk en lekker cadeau voor je bedacht: een chocoladereep met personaliseerbare wikkel. Het hoesje personaliseer je gemakkelijk en snel online in de editor. Kies voor een reep met eigen foto of persoonlijke tekst. Ook de inhoud is om van te smullen. Of je nu op zoek bent naar een originele kerstwens voor jouw familie, vrienden of collega's, met een gepersonaliseerde chocoladereep zit jij altijd goed!

 

Kerstcadeau versturen

 

De mooiste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. De feestdagen draaien om liefde, gezellig samen zijn, cadeautjes en natuurlijk lekker eten. Ben jij op zoek naar een klein en persoonlijk cadeautje dat je gewoon met de post kunt versturen? Wat dacht je van een chocoladereep met persoonlijke boodschap? Of pak extra uit en voeg jouw favoriete foto van het afgelopen jaar toe aan de verpakking. Door een kerstcadeau te versturen geef jij de ontvanger een bijzonder gevoel. Zo kun jij al je dierbaren een mooie kerstwens sturen inclusief een lekkere inhoud. Breng jouw kerstgroet dit jaar op een bijzondere manier!

 

Kerstwens voor familie en vrienden

 

Met een gepersonaliseerde chocoladereep verras je jouw familie en vrienden. Ook collega's' en bekenden maak je blij met zo'n leuk en persoonlijk cadeau. Je ouders, broers en zussen en vrienden zijn waarschijnlijk de personen die jij ieder jaar met een kaartje of cadeautje verrast. Het leuke van een gepersonaliseerde chocoladereep is dat je hiermee ook iemand kunt bedanken die dit jaar voor veel je heeft betekent. Of verras je buren door een reep bij ze in de brievenbus te doen. Neem een kijkje bij de artikelen in dezelfde stijl om een wenskaart te vinden in hetzelfde ontwerp als de verpakking van jouw chocoladereep.

 

Chocolade maakt blij

 

Van het eten van chocolade krijg je een geluksgevoel. Er zit namelijk fenylethylalanine in chocolade, wat ervoor zorgt dat je hersenen de stof endorfine aanmaken. Dit geeft je een gelukkig gevoel en maakt je blij. Geniet iedere dag bewust van een blokje chocolade en gun jezelf dat ontspannen momentje. Onze chocolade bevat 70% cacao, een ingrediënt dat goed voor je is. Onderzoek wijst zelfs uit dat iedere dag een stukje pure chocolade kan helpen tegen hart- en vaatziekten. Daarnaast is het eten van pure chocolade gunstig voor je bloeddruk, stimuleert het de hersenen en is het goed voor je huid. Wat wil je nog meer?

 

Chocoladereep met foto

 

De personaliseerbare chocoladerepen zijn er in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe verpakking die je voorziet van jouw eigen foto en een kerstwens in goudfolie of ga voor een minimalistisch ontwerp gedrukt op kraftpapier. Ook zijn er vrolijke wikkels met illustraties verkrijgbaar, van mistletoe tot ijsberen. Voor iedere smaak is er dus een mooi ontwerp beschikbaar. Zo breng jij op een leuke en unieke manier jouw kerstwens over aan familie en vrienden. Een chocoladereep met foto is ook erg leuk om te sturen als bedankje.

 

De lekkerste chocolade

 

Bij onze gepersonaliseerde chocoladerepen gaat het niet alleen om de buitenkant, ook de binnenkant is belangrijk. De chocolade is van hoge kwaliteit en komt uit chocolaterie Tech in Zuid-Frankrijk. Deze chocolaterie ligt in dezelfde zonnige regio als waar het hoofdkantoor van Cotton Bird gevestigd is. Vergeet ook niet om een extra exemplaar voor jezelf te bestellen, zodat je zelf ook geniet van de heerlijke chocolade. De reep bestaat voor 70% uit Saint-Domingue cacao en heeft een zachte, fruitige nasmaak. Lekker bij een kopje koffie of thee. Wist je dat pure chocolade met bloemige en zoete tonen het lekkerst smaakt bij een kopje darjeeling thee? Dit is een frisse, fruitige zwarte thee. Ook in combinatie met Earl Grey en Rooibos smaakt de Cotton Bird chocoladereep heerlijk.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies