Speel- en leerkaarten

Leer, have fun en versier je kamer: ontdek de leer- en speelkaarten in verschillende thema's.
Met deze prachtig geïllustreerde leerkaarten kunnen je kinderen de kleuren, de seizoenen en de juiste acties voor onze planeet begrijpen en onthouden!

4 artikelen gevonden

Met speel- en leerkaarten leert jouw peuter spelenderwijs woordjes, kleuren, de dieren, seizoenen en meer. De vrolijk geïllustreerde kaarten zijn goed voor urenlang leerplezier! De schitterende afbeeldingen zijn voorzien van tekst en sluiten goed aan bij de leefwereld van peuters. Kindjes leren zo spelenderwijs om voorwerpen of kleuren te benoemen of ontdekken meer over de verschillende seizoenen en leren hun steentje bij te dragen aan het milieu. Hier beleven ze nog jarenlang plezier aan.


Woordjes leren met leerkaarten

De leerkaarten stimuleren je kind om nieuwe woordjes en letters te leren. Spelenderwijs leert je zoon of dochter nieuwe dieren benoemen of kleuren te herkennen. De illustraties sluiten goed aan bij de leefwereld van je kindje, zodat nieuwe woordjes leren een feest wordt. Gebruik de leerkaarten samen met je kindje zodat jij de plaatjes kunt benoemen. Je kindje probeert je na te zeggen of legt de kaarten neer per categorie. Alle speel- en leerkaarten worden geleverd in een mooi stoffen zakje uit katoen, zodat je ze netjes op kunt bergen. Ook is het erg leuk om de kaarten neer te zetten in de slaapkamer van je kindje. Zo hebben ze ook een decoratieve functie. Onze designers hebben de leerkaarten voorzien van prachtige en unieke illustraties.


Leerkaarten in verschillende thema's

De leerkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Zo kunnen je kinderen de seizoenen, kleuren, dieren en gewenste acties voor onze planeet begrijpen en onthouden! Speel- en leerkaarten zijn een leuk en leerzaam cadeau. Verras je kind met deze schitterend geïllustreerde kaarten op zijn of haar verjaardag, geef ze cadeau met Sinterklaas als schoencadeautje of als kleinigheidje met de feestdagen. Doordat er meerdere thema's verkrijgbaar zijn kan je jouw zoon of dochter steeds weer met een andere set verrassen. Ben je op zoek naar een uniek en verantwoord cadeau voor je neefje, nichtje of kindje van vrienden? Dan zit je ook altijd goed met een mooie set leerkaarten!


Speelkaarten inlijsten

Zijn je kinderen de speelkaarten op een gegeven moment ontgroeid of wil je ze ook benutten op de momenten dat er niet mee gespeeld wordt? Lijst de speelkaarten dan in of zet ze neer in de kamer van je kleintje! Door de zachte kleuren en vriendelijke illustraties staan de leerkaarten superleuk in het interieur van de kinderslaapkamer. Of vrolijk de muren van de speelkamer op met vrolijke speelkaarten in een mooi houten lijstje.


Ontwikkeling peuter ondersteunen

Dreumesen en peuters ontwikkelen zich spelenderwijs. Je stimuleert de ontwikkeling door voor een uitdagende en betekenisvolle omgeving te zorgen. Door leuke spelletjes te spelen en activiteiten en uitstapjes te doen, zorg jij ervoor dat je kleintje zich optimaal ontwikkeld. Het aanbieden van geschikt speelgoed hoort hier ook bij. Met speel- en leerkaarten van Cotton Bird stimuleer je spelenderwijs de spraak en taal van jouw dreumes en peuter. Peuters vinden het leuk om je na te doen en te herhalen wat je zegt. Ook maken ze graag (hard) geluid en praten ze niet alleen, maar luisteren ze meestal ook aandachtig naar wat jij te zeggen hebt. Ook dreumesen kijken, luisteren en praten graag. De geïllustreerde leerkaarten trekken zeker de aandacht met hun opvallende kleuren en afbeeldingen.


Speel- en leerkaarten: welke leeftijd?

De speel- en leerkaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Je gebruikt de kaarten samen met je kindje. Laat de plaatjes zien en benoem bijvoorbeeld wat je allemaal ziet en welke kleuren er te zien zijn op het kaartje. Motiveer je kindje om je na te praten of om bijpassende dierengeluiden te maken. Sommige kindjes zullen de kaarten rustig in zich op nemen, terwijl weer anderen niet kunnen wachten om ermee te gooien of de kaartjes willen buigen. De kaarten worden gedrukt op dik papier, maar als je ze mooi wilt houden valt het aan te raden om erbij te blijven terwijl je kindje met de kaarten speelt. Na afloop bergen jullie de kaarten weer netjes op in het katoenen zakje of zet je ze weer neer in de lijstjes of op de kast.

De speel- en leerkaarten groeien mee met je kindje. Zo kan je de kaarten op een andere manier gaan gebruiken naarmate je kleintje zich verder ontwikkeld. Waar je eerst vooral benoemd wat er allemaal te zien is op de kaarten of vooral op één woordje focust, kan je oudere kinderen uitdagen om het woord op de kaart te spellen. Ook kan je een kaartenhuis bouwen met de kaarten of ze rangschikken op kleur. Laat je fantasie de vrije loop!


Populaire leerkaarten

Leerkaarten worden heel veel cadeau gedaan en dat is niet zo gek. De kaarten ondersteunen de ontwikkeling van het kind optimaal en zijn voorzien van prachtige illustraties en daardoor ook decoratief te gebruiken. Nieuwe woordjes leren wordt op deze manier een groot feest! De themaleerkaarten zijn ook geschikt voor oudere kindjes en sluiten goed aan bij de kennis en vaardigheden die het kind op school leert. Neem direct een kijkje bij de uniek vormgegeven speel- en leerkaarten van Cotton Bird. Doordat ze in een zacht katoenen zakje zitten, kan je ze direct cadeau doen!

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies