Bruiloft labels

Een lief labeltje voor aan een doosje of ander klein cadeautje voor jullie gasten. Bewerk het kaartje helemaal naar jullie smaak, met jullie namen en de datum van jullie bruiloft of met een bedanktekstje. De labeltjes maken jullie huisstijl helemaal af en worden vaak bewaard als souvenir door jullie gasten.

488 artikelen gevonden

Lara
Verwijderen uit je wishlist Toevoegen aan je wishlist
Nieuw

vanaf € 0,22

Cadeautjes zijn heel leuk om te krijgen, maar nog heel veel leuker om te geven. Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een mooi geschenk. En door het cadeau mooi in te pakken, is het ingepakt al een feestje om te krijgen. Hang er een mooi bedankt label aan met een persoonlijke boodschap en de ontvanger ziet nog meer hoeveel energie je in dit mooie cadeau hebt gestoken. Een fijne blijk van waardering wordt zeker op prijs gesteld.


Een persoonlijk label aan jouw cadeau

Met een bedankt label bruiloft van Cotton Bird dat je zelf ontwerpt, geef je extra persoonlijkheid mee aan je cadeau. Je kan het geheel naar eigen wens bewerken om daarmee iedere gewenste boodschap op het kaartje te vermelden. Doe een mooi koordje of lintje door het gaatje in het label en bevestig het aan het cadeautje.


Een bedankje voor jouw gasten

Wanneer je iets te vieren hebt, is het wel zo leuk als je dit met je familie, vrienden en kennissen te beleven. Zij komen ongetwijfeld niet met lege handen aan op jouw feest. En of ze wel of niet iets voor je meenemen, het is al geweldig dat ze er voor je zijn. Hoe leuk is het dan om je gasten een persoonlijk bedankje mee te geven, een herinnering aan een leuk feest? Kies een leuk geschenk, verpak het mooi en hang er je persoonlijk ontworpen bedankt label bruiloft aan. We weten zeker dat het bedankt label bruiloft door een groot deel van je gasten bewaard wordt, als herinnering aan een schitterend feest.


Vermeld een persoonlijke boodschap

Het is aan jou om te bepalen wat je op het label zet. Veel labels zijn al een blikvanger op zich, waardoor ze in theorie zelfs zonder boodschap een echte blikvanger zijn. Toch is het wel zo leuk om er een korte boodschap op te zetten. Denk aan de datum van het feest of het bezoek, jullie namen en de gelegenheid waarvoor jullie je gasten hebben uitgenodigd.


Bedankjes voor diverse gelegenheden

Er zijn bedankjes voor eindeloos veel verschillende gelegenheden. Een bedankje is vaak een kleine attentie om daarmee waardering uit te brengen voor de aanwezigheid van je gasten bij de gelegenheid waarvoor je ze hebt uitgenodigd. Dit is vaak iets feestelijks, maar hoeft niet altijd. Zo sturen mensen ook wel bedankjes na een uitvaart, bijvoorbeeld om de mensen die erbij aanwezig waren, te bedanken voor hun steun. Een andere gelegenheid waarbij een bedankje gebruikelijk is, is een doopfeest. Vaak krijgt kraamvisite of gasten na een doop als bedankje een zakje of een doosje doopsuikers. Deze suikerbonen worden al sinds de Romeinse Tijd als symbool van geluk na de geboorte van een baby uitgedeeld. Nog altijd is het suikergoed dat we als bedankje aan kraambezoek uitdelen, al is de vorm van dit suikergoed wel veranderd. Hang een bedankt label bruiloft aan het doosje doopsuikers voor een mooie herinnering. Natuurlijk past een bedankje ook heel erg goed bij de viering van een mijlpaal, bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijk of een sweet sixteen feest van je zoon of dochter. Zeker is een bedankje gebruikelijk voor de gasten van je bruiloft. Je hebt immers samen de mooiste dag van je leven met elkaar meegemaakt.


Volledig gepersonaliseerd

Een bedankt label bruiloft kan je geheel naar wens bewerken. Laat het qua stijl aansluiten op het thema dat je bijvoorbeeld voor je bruiloft kiest. Veel mensen vinden het enorm leuk om een thema tot in de kleinste details door te trekken, en daar mag een bedankt label bruiloft zeker niet aan ontbreken. Wat je erop zet, ligt in de eerste plaats natuurlijk aan wat jullie zelf leuk vinden, maar zeker ook aan de gelegenheid waarvoor je het cadeautje geeft. Je kan de datum van het feest of het huwelijk vermelden en de datum waarop het plaatsvond. Bij een geboorte kan je bijvoorbeeld de naam van het kindje en de geboortedatum vermelden, en als het om een overlijden gaat, dan vermeld je iets in de trant van 'bedankt dat u er voor me/ons was'.


Een unieke herinnering voor je gasten

Een bedankt label bruiloft is net dat stukje meer, iets extra's dat je voor je gasten doet. Ze waarderen dit zonder meer. En voor die extra mooie gelegenheid bewaart menigeen het bedankt label bruiloft als mooie herinnering voor later.

Machines met een "CO2-neutraal" label

Een onderscheiding die wordt toegekend aan bedrijven met een strategie om de CO2-uitstoot te verminderen.

Verantwoord papier

Ons papier is FSC-gecertificeerd, met als optie papier van 100% gerecycleerde vezels, aangeboden op een brede selectie modellen.

Groene inkt voor de aarde

Ons atelier gebruikt uitsluitend gecertificeerde composteerbare en biologisch afbreekbare inkten.

100% recycleerbare verpakking

De titel zegt het al helemaal: je bestelling wordt geleverd in een verpakking van 100% gerecycled materiaal.

Meer
/cookies